Uzsakymas :

Abstrakcija
60 x 80 cm matmenys
akrilas
drobe
parduodu šiuo metu už 50 lt( +siuntimas),CI tik tokia kaina uz priemones , uz darbo nei simboliskai nelieka
Papildyta:
Akrilas
Drobė(su porėmiu)
30 x 40
šiuo metu ir už savikainą 20 lt

Akrilas
Drobė(su porėmiu)
30 x 40
šiuo metu ir už savikainą 20 lt

Akrilas
Drobė
30 x 40
šiuo metu ir už savikainą 15 lt

Akrilas
Drobė
30 x 40
šiuo metu ir už savikainą 15 lt

[quote=Alexi9,2012 07 20, 12:43]

Abstrakcija
60 x 80 cm matmenys
akrilas
drobe
parduodu šiuo metu už 50 lt( +siuntimas),CI tik tokia kaina uz priemones , uz darbo nei simboliskai nelieka
Papildyta:
Nu kaip man tos žolės patinka. Atsigrožėt negaliu. Galvoju, gal kam nors dovanų nupirkus. Vis dar neapsisprendžiu.

Abstrakcija
60 x 80 cm matmenys
akrilas
drobe
Papildyta:
Nu kaip man tos žolės patinka. Atsigrožėt negaliu. Galvoju, gal kam nors dovanų nupirkus. Vis dar neapsisprendžiu.
[quote=tinai,2012 07 20, 13:09]

Abstrakcija
60 x 80 cm matmenys
akrilas
drobe
Papildyta:
[/quote]
o vat man kokia geda,niko neisiminiau, o kad jau pirkot nuo manes paveiksla, nu dabar sedziu visa kraskej raudonoj

Abstrakcija
60 x 80 cm matmenys
akrilas
drobe
Papildyta:
[/quote]
o vat man kokia geda,niko neisiminiau, o kad jau pirkot nuo manes paveiksla, nu dabar sedziu visa kraskej raudonoj
QUOTE(Alexi9 @ 2012 07 20, 13:17)
Pasitaiko. Nieko tokio
QUOTE(tinai @ 2012 07 20, 13:22)
Pasitaiko. Nieko tokio
dabar jau prisiminsiu . Paveikslai matyt galvoje ose
O ten kur tos zoles
Visiems gražaus savaitgalio
Piesimas A4 formatu spalvotai 25 lt. nespalvotai 20 lt
A3 formatas 35 lt, nespalvotai 30 lt
Piesimas is nuotrauku
A3 formatas 35 lt, nespalvotai 30 lt
Piesimas is nuotrauku
Vaikų čiulptukai užsakymas magnetuku