Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 13 tema

QUOTE(whitey @ 2012 05 30, 17:21)
www.ryanair.com, Online check-in  4u.gif

bandziau suvesti, bet kazkodel neduoda blink.gif
Atsakyti
O ko neduoda? Ar tikrai zinai tikra rezervacijos nr/el.pashta? ar esi tikra, kad bilietus nusipirkai?gavai patvirtinima apie bilietu isigijima i el.pashta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 30 gegužės 2012 - 17:27
Taip zinau ir rezervacijos nr ir el. pasta, nors bilieta rezervavo drage, bet gal dar anksti tikrinti todel man ir neleidzia
Atsakyti
ZIurint, ka rasho- ar kad dar ne laikas, ar kad tokios rezervacijos nera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 05 30, 17:34)
ZIurint, ka rasho- ar kad dar ne laikas, ar kad tokios rezervacijos nera? g.gif

raso sitaip:•Unfortunately, you are not permitted to checkin online as your flight(s) are outside the permitted time to Online Check-In of between 15 days and 4 hours.
•Sorry, there are no flights on this itinerary that qualify for check-in at this time.
Atsakyti
Su rezervacija ok. Per anksti dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 05 30, 17:37)
Su rezervacija ok. Per anksti dar ax.gif

aciu, dabar viskas aisku, o as issigandau, kad kazkas ten netaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 05 30, 16:33)
Maxima maishiukas- pats tas 4u.gif nesusilaikiau blush2.gif  biggrin.gif

man rodos taip ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 05 30, 13:33)
Maxima maishiukas- pats tas 4u.gif nesusilaikiau blush2.gif  biggrin.gif

Ar Maxima dar nemoka procentų už maišelių reklamavimą ir jų universalumo pateikimo laugh.gif
Atsakyti
Jm,nespeju skaiciuot-paziurek i avatara wink.gif
Atsakyti
SVeikos, gal galėtumėte man padėti smile.gif norėčiau užsakyti bilietus sesei į vieną pusę iš Kauno į Stansted Londoną. Bandžiau vakar viską suvedinėti, tačiau niekaip nepavyksta doh.gif Duomenis vedu sesės, o kontaktus savo ir savo kortele noriu atsiskaityti, gal galite pagelbėti, nes man vis išmeta lentelę, kad mokėjimo rekvizitai netinkami. Kur yra card or account number ką reikia vesti? kortelės Nr, kur ant kortelės su tarpais, ar sąskaitos Nr. su LT...? Kokiomis raidėmis užsakinėti - lietuviškomis, ar angliškomis? turiu ir debetinę ir kreditinę kortelę, bandžiau su abiem, bet vis tiek nepavyksta. Su kuria geriau užsakinėti? Labai lauksiu atsakymų blush2.gif labai prašau pagelbękite, nes sesė jau nori išskristi birželio 16 d. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy123 @ 2012 05 31, 12:52)
SVeikos, gal galėtumėte man padėti smile.gif norėčiau užsakyti bilietus sesei į vieną pusę iš Kauno į Stansted Londoną. Bandžiau vakar viską suvedinėti, tačiau niekaip nepavyksta  doh.gif 

Jeigu lietuviška debetinė, tai tada galima tik su kreditine. Jeigu angliška - turėtų tikti abi. Raides veskit angliškas, o vesdama kortelės numerį, veskit jį be tarpų. Gal dėl to neleidžia smile.gif
Atsakyti