Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 13 tema

QUOTE(Kriiste @ 2012 06 03, 20:05)
tai cia tas pats, kas i batu parduotuve skambint ir klaust ar parduoda kelnes - aisku kad ne, nu bet paskambint galima doh.gif
Juokingas palyginimas. lotuliukas.gif

Ka tik paskaiciau Ryanair puslapyje, kad jie yra 'point to point airline' Todel skambinimas jiems tikriausiai butu nevaisingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 03 birželio 2012 - 21:28
QUOTE(Caramelle* @ 2012 06 03, 22:22)
Ka tik paskaiciau Ryanair puslapyje, kad jie yra 'point to point airline' Todel skambinimas jiems tikriausiai butu nevaisingas.

tai apie tai ir kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano gyvenime įvyko stebuklas. Birželio 1 grįžinėjau iš Bergamo. Neturėjau svarstyklių, tai nelabai sukau sau galvos, galvojau - bus per didelis bagažas, nusipirktas kelias knygas perdėsiu į rankinį. Pasverė - 16,8 kg. Ir ką jūs manot, net nesureagavo smile.gif Smulkmena, bet malonu. Jokiu būdu nenoriu akyt, kad taip bus visada ir visur, nelinkusi aš pažeidinėt taisyklių, bet buvo labai malonus jausmas smile.gif))
Atsakyti
Sveikos smile.gif
noriu dar jūsų pasiteirauti: nusipirkau sesei bilietus iš Kauno į Londoną, skrydis 16 d., kaip ir patarėte padariau check in, tačiau gale suvedus visus duomenis buvo pasirinkimas "print", "save as PDF", "finish". Aš paspaudžiau "save as PDF", užsisaugojau, įsirašiau į flešiuką, kad galėčiau atsispausdinti. paskui paspausti norėjau "finish", tai išmetė lentelę, "ar jūs atsispausdinote boarding pass?", jeigu spaudžiu "yes", tada išmeta error, o jeigu spaudžiu - "no", tada grįžta atgal...Boarding pass turiu užsisaugojus, bet noriu paklausti, ar tai normalu, ir ar man pavyko padaryti check in online? labai dėkui jums už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy123 @ 2012 06 04, 10:18)
Sveikos smile.gif
noriu dar jūsų pasiteirauti: nusipirkau sesei bilietus iš Kauno į Londoną, skrydis 16 d., kaip ir patarėte padariau check in, tačiau gale suvedus visus duomenis buvo pasirinkimas "print", "save as PDF", "finish". Aš paspaudžiau "save as PDF", užsisaugojau, įsirašiau į flešiuką, kad galėčiau atsispausdinti. paskui paspausti norėjau "finish", tai išmetė lentelę, "ar jūs atsispausdinote boarding pass?", jeigu spaudžiu "yes", tada išmeta error, o jeigu spaudžiu - "no", tada grįžta atgal...Boarding pass turiu užsisaugojus, bet noriu paklausti, ar tai normalu, ir ar man pavyko padaryti check in online? labai dėkui jums už pagalbą  4u.gif

Atsidarykit PDF faila, jei yra boarding pasas, su seses vardu,pavarde, barkodu, skrydziu, tuomet viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
sveiki, pas mane panasi tema, pdf turiu, i oro uosta skambinau sake viskas ok. o siandien gavau tipo darykit check-in online. i meila. bet jauciu jau nebereikia demeseio kreipt
Atsakyti
QUOTE(indrute84 @ 2012 06 04, 11:31)
sveiki, pas mane panasi tema, pdf turiu, i oro uosta skambinau sake viskas ok. o siandien gavau tipo darykit check-in online. i meila. bet jauciu jau nebereikia demeseio kreipt

Jo, greiciausiai sistema automatiskai priminimus issiuncia, nes man irgi taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(Awdrute @ 2012 06 03, 16:08)
Sveikos,

Man reikės parskristi Leeds Bradford - Kaunas. Paskutinį kartą su Ryanair skridau prieš 6 metus, dar nebuvo tų dėžių rankiniam bagažui. Pasimatavau savo lagaminėlį - 59*38*20 ar rizikuot su tokiu skristi? Ar tilps į tą dėžę ar 4 cm bus kritinė klaida?  biggrin.gif Lagaminas su ratukais ir rankena, tad supaprastinti niekaip nepavyks. Iš anksto dėkoju už atsakymus.

Šeštadienį grom iš Lydso, dėžių nesimatė nė su žiburiu (kaip, beje, ir Liverpulyje), bet to, net į tą dėžę kišt nereikėjo 4u.gif O jau prisižiūrėjau kaip anglai grūda savo akivaizdžiai per didelius lagaminus į tą dėžę, kaip paskui juos bando iš ten ištraukt lotuliukas.gif bent jau toms pamainoms, kurios teko mums, tas įkišimas buvo grynas formalumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 06 03, 18:06)
Tusas, lupu blizgis, skysta pudra ir visokie geliai irgi skysciai skaitosi, turi buti buteliukuose iki 100 ml talpos ir ideti i uzdaroma maisiuka, specialiai perpilt nereikia, tusai juk po 10 ml buna, pudros po 30-50 ml smile.gif

aciu.Bandysiu ieskot maiseliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaul: 04 birželio 2012 - 13:17
QUOTE(ingaul @ 2012 06 04, 13:14)
aciu.Bandysiu ieskot maiseliu.

Ta prasme viska reikia sudet i viena maiseli, ju yra oro uoste, pasiskaitykit issamiau Ryanair puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam reikia bilietų į Kos salą bliepos 16 d 7 naktų kelionei ? Atiduočiau tris bilietus po 550 ltl (dabar stovi 615 ltl)
Atsakyti
laba visiems, šviežiai apie oro uostus - skridau ketvirtadienį iš Kauno - labai uoli pamaina papuolė, net maišelių dydį patikrino lotuliukas.gif dėl rankinio nesukau galvos, nes mano krepšys mažesnis už standartą ir svėrė 4kg, bet su deže vaikščiojo intensyviai. toliau Briuselis- jokių popierinių dėžių, tik standartinė metalinė kažkur, bet ten labai uoliai "masažavo" vyriškius, dauguma kėlė įtarimus. Madridas - o čia tai "tvarka" ispaniška - t.y. jokios doh.gif priority patys stovi atskirai o leidžia visus kartu, mėsmalė tokia, vėl gi, bagažui dėmesys minimalus. Oslas - eilės tvarkingos, patikra kosminiu greičiu, jokių dėžių, bet moteriai su vaiku iš priority eilės liepė eiti į bendrą - griežtai pagal bilietą. daugiau nei vienam oro uoste mano maišelių dydis neužkliuvo
Atsakyti