Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 17, 15:46)
lotuliukas.gif Gudrutes dvi biggrin.gif nenardau tongue.gif  Man ir celibatas biggrin.gif
Gavau IBD Abyss  bigsmile.gif  Alia da neciupinau-sake tik ka rasaline melyna g.gif

biggrin.gif aha, o meluot, tai nuodeme biggrin.gif
su ta rasaline atsargiai, kad neatrodytu, kaip su plaktuku nudauzyti nagai.
Atsakyti
Na, as su kvailu klausimu siandien ax.gif sakykik, kai darot prancuza, ka darot, kad balta spalva nesilietu? doh.gif ir kokia tiksli eiga - baze, balta, spalva, topas ar baze, spalva, balta, topas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 05 17, 15:01)
biggrin.gif aha, o meluot, tai nuodeme  biggrin.gif
su ta rasaline atsargiai, kad neatrodytu, kaip su plaktuku nudauzyti nagai.

Sveikos iš ryto smile.gif čia su tais nudaužytais nagais, truputį šiurpu... lotuliukas.gif
Merginos, gal jau buvo atsakymas, bet nebenoriu iš naujo viską skaityt (laaaaabai jau daug temukių)... blush2.gif ar naudojat kuri jolifin priemones? Pusseserė UK nori susipirkt ir klausia, kaip tos priemonės. Aš čia savamokslė, iš kur tas patyrimas gali būti atsakinėjant į tokius klausimus... ax.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 05 18, 10:13)
Na, as su kvailu klausimu siandien ax.gif  sakykik, kai darot prancuza, ka darot, kad balta spalva nesilietu? doh.gif ir kokia tiksli eiga - baze, balta, spalva, topas ar baze, spalva, balta, topas? g.gif

as dedu baze,spalva, balta, spalva ir topa, darau po 1 naga kai balta tepu(uzfiksuoju lempoj ) tai man niekas ten nelieja nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 18, 10:19)
as dedu baze,spalva, balta, spalva ir topa, darau po 1 naga kai balta tepu(uzfiksuoju lempoj ) tai man niekas ten nelieja nieko smile.gif

Apie fiksavima pagalvojau, bet cia tinka labiau, kai jau igudus is karto nupiesti visoms rankoms vienodas sypsenas ax.gif o man norisi (ir reikia) dar pataisyti blush2.gif misliju, o jei nuvalius lipnuma ar tiesiog pertekliu? g.gif
Atsakyti
labukas, gal kas zinote ar galima balta gelpolish nauduoti nagu priauginimui, nu deti po geliu ant nenaturaliu nagu? aciu
Atsakyti
QUOTE(deivi @ 2012 05 18, 12:51)
labukas, gal kas zinote ar galima balta gelpolish nauduoti nagu priauginimui, nu deti po geliu ant nenaturaliu nagu? aciu

Kodel po geliu nori? Dek ant gelio ir topa naudok nuo gelpolishu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 18 gegužės 2012 - 12:54
Merginos, kur jus perkate visas harmony Gelish priemones? As Klaipedoje.
Parekomenduokite pas ka, jei siunciates. 4u.gif Dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2012 05 18, 15:02)
Merginos, kur jus perkate visas harmony Gelish priemones? As Klaipedoje.
Parekomenduokite pas ka, jei siunciates. 4u.gif Dekinga 4u.gif

Klaipėdoje tai sudėtinga... Harmony priemonėm prekiauja tik medinės šukos ir aidos studija, bet ten kainos kosminės. Aš perku per skelbimus, arba siunčiuosi iš kitų miestų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 05 18, 10:19)

O Tau taisant linija nenusivalo spalva trupuciuka? g.gif

Ir jei nori ryskesnio balto, kartoji antra kart balta ir spava ir topas.......
Atsakyti
Merginos apteinu paklausti pas profes, ar teisingai ir gerai padarytas gelinis lakavimas po 2d. gali pradeti lupinetis doh.gif Tiksliau antra diena, ketvirtadieni po pietu padare, siandien jau reikia perlakuoti doh.gif
Paprastas lakavimas ilgiau laiko, jau kokia pikta, o ir pinigu gaila. gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 19 gegužės 2012 - 14:24
QUOTE(ingriga @ 2012 05 19, 15:21)
Merginos apteinu paklausti pas profes, ar teisingai ir gerai padarytas gelinis lakavimas po 2d. gali pradeti lupinetis  doh.gif Tiksliau antra diena, ketvirtadieni po pietu padare, siandien jau reikia perlakuoti  doh.gif
Paprastas lakavimas ilgiau laiko, jau kokia pikta, o ir pinigu gaila.  gun_bandana.gif

Na manau kad kazkas ne taip,nezinau ka reik su tais nagais daryt, kad po dvieju dienu atsiluptu... gal ant odeliu uzlakavo(jei nuo sonu atsokineja),arba uzbaigima blogai padare (jei galiukai lupasi).
Atsakyti