Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 16:01)
dėl priklausomybių pritariu  gun_bandana.gif

Viskas... viso gero.... iki kito mėnesio. Susitiksim po kelių temų, kai jau turėsiu Standout ir man dar kažko reikės....  wacko.gif  lotuliukas.gif

hah.gif mhm ir as taip sau ne karta sakiau
Papildyta:

Ar turit kas OPI pedal faster suzy? Ar ji butu grazi prancuziskam manikiurui?
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 12, 15:49)
Va  ploja.gif  ploja.gif

QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 15:50)
aha, mačiau jau  blush2.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 12, 15:52)
Gal noret reik ir sito  dirol.gif  hihihi.gif

NEVERTA isigyti sios spalvos.....jos pagrindas kuris turetu but skaidrus yra gelsvas vos vos ir tu blizguciu nera tiek kiek parodyta. Vos vienas kt.pasiema ant teptuko. Nesamone.

QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 15:55)
aš tai kaip tik nosį čia įkišu, taip jau ir man kažko reikia. Man jau to Standout reikia  cool.gif  umn.gif

Va STANDOUT l.grazi spalva. Man ji tikroji raudona. Kraujine spalvyte.
Atsakyti
naujausios tendencijos...slykstesnio nieko nemaciau
http://juokutis.one....ign=savireklama
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 06 12, 23:00)

Ne tiek slykstu kiek juokinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 12, 22:36)
NEVERTA isigyti sios spalvos.....jos pagrindas kuris turetu but skaidrus yra gelsvas vos vos ir tu blizguciu nera tiek kiek parodyta. Vos vienas kt.pasiema ant teptuko. Nesamone.
Va STANDOUT l.grazi spalva. Man ji tikroji raudona. Kraujine spalvyte.

Vo tai aciu uz patarima aciuks.gif
Ryt parves man fireworks blizgi,isbandysiu ant prancuziuko,planuoju ryt persipiest savuosius doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne rimtai cia jauciu lotuliukas.gif
Atsakyti

Baisu baisu baisu... doh.gif
O aš kai mokiausi kažkada manikiūro meno biggrin.gif tai mums dėstytoja kažką yra minėjusi apie šią formą..... nevatai kuo didesnis tas "sijonėlis" tuo geresnė ir šustresnė meistrė yra dariusi...tik nepamenu kurioje šalyje....na toj šaly kur jie didžiuojasi savo sijonais...gal Turkija....kai sukasi valandų val.ratu......Tai buvo pries 5metus, kai pirmą k. išgirdau šį dalyką.....
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 12, 23:13)
Vo tai aciu uz patarima aciuks.gif
Ryt parves man fireworks blizgi,isbandysiu ant prancuziuko,planuoju ryt persipiest savuosius doh.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ne rimtai cia jauciu lotuliukas.gif

Prašom prašom......
Va suradau vienus nagučius mano darytus kurie yra padengti tuo blizgiu....(sena foto) blush2.gif
user posted image
Va jos nr. 370
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Tikrai kad vargingai blizga tas 370 doh.gif aciu uz pvz blush2.gif
Siandien bandysiu drauges naguius nufotkint,vakaryksti patepima lotuliukas.gif
Atsakyti
A aaaaaaaaaaaaaaaa mergos, gal kam netinka nepatinka good gosipas?baiges butelys, o gerai but kitas ir greitu metu biggrin.gif Nieks neturi pardavimui pasemusios? blush2.gif
Atsakyti
Mergaites ar tikrai is Amazon, jei is vieno selerio kelis lakus perki nesudeda i viena siuntinuka????????????? doh.gif

o gelishus kur perkat geriausia??? man reikia viso starter rinkinio siaip jau, bet kiek skaiciavau, tai neapsimoka man nei is JAV nei is UK siustis, ta patikiana gaunasi kaip ir LT... paprotinkit mane... lempa jau uzsisakiau is UK led..... ax.gif
Atsakyti
clap.gif noriu pasidžiaugt biggrin.gif iš beautyland per savaitę atkeliavo siuntinukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 06 13, 13:21)
clap.gif noriu pasidžiaugt biggrin.gif iš beautyland per savaitę atkeliavo siuntinukas  thumbup.gif

tai pasigirk kokkius lakiukus gavai?gal dar ir parodysi
Atsakyti
Sveikos paneles, atsiprasau jei kartosiuos tik noriu pasitikslinti. 4u.gif Noriu susipirkti viska geliniam lakavimui, ar nieko nebus jei baze naudosiu gelish, o lakus kitos firmos? Ar nuo to kokybe nenukentes? rolleyes.gif

Atsakyti