Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Na va ir mes siandien
user posted image
Atsakyti
fantastiskas grozis wub.gif bigsmile.gif wub.gif gal kartais netycia turetumete sio kaktuso vaikeli. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2012 05 24, 13:27)
Na va ir mes siandien
user posted image

Nu zinot, kvapo pritrukau, taip ir norejosi ilist i pc ir isuostyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva7776: 24 gegužės 2012 - 12:49
Kaip tau smagu, kad turi luethyi ir dar žydinčią wub.gif Nuostabi wub.gif
Atsakyti
vijana, nuostabu, gražu, be žodžių wub.gif
Aš šiandien gimną iš Maximos parsitempiau, negalėjau praeit, su tieka žiedų, išsirinkau raudonžiedį, bet buvo rausvais, baltais žiedais.
Papildyta:
Oi, atverčiau puslapį atgal, o ten kiek grožio dar thumbup.gif Tina, EljaRo-labai gražu, o mano gimnas tai kaip Tinos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 24 gegužės 2012 - 15:54
Grazi mammi,ji vis dar mano svajoniu sarase wub.gif
Atsakyti
Čia mamiliarija, oi, o aš jų nemylėjau, atleiskit mielosios, keičiu nuomonę, nežinojau, kad tokių gražių besama.
EljaRo, bet ir taviškė iš Tenerifės fantastiška, spalva tokia tamsi super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurventa @ 2012 05 24, 12:36)
fantastiskas grozis wub.gif  bigsmile.gif  wub.gif gal kartais netycia turetumete sio kaktuso vaikeli. blush2.gif

mamkute be vaiku smile.gif neaugina schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Nelabai vaikuojasi ir mano augintiniai,dug kas praso atzalu,bet kad ju nera,nebent echinopsiai,ar gymnai,o kiti uzkieteje vienisiai.
pavilonyte aciu,grzi ta spalvyte,spyglius apkirpau aplink pumpurus bigsmile.gif kaip isiskleide dar visu pajegumu.Dar vienam apkarpiauspygliukus,nes turiu nuojauta,kad trukdo spygliai pumpurui dideti g.gif ir sudziuva nesiskleide.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2012 05 24, 13:27)
Na va ir mes siandien

Pas mane ji irgi geidziamuju sarase wub.gif Kokio dydzio ziedukas?

O manojo siandien jau 2 ziedukai prasiskleide:
[attachmentid=222165]
Atsakyti
kokie grazus jusu kaktusu ziedeliai wub.gif
Atsakyti
Gražūs tokie rausvi žiedeliai thumbup.gif wub.gif

o aš neištvėriau baltais žiedais nusipirkau, tikiuosi pražys ax.gif doh.gif
Atsakyti