Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

merginos kaip grazu wub.gif o jau echinopsis tai isvis pasaka wub.gif
Atsakyti
GEROS NAUJIENOS bigsmile.gif
Atsakyti
Koks žiedų grožis ir gausa wub.gif wub.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 05 25, 22:52)

Bet ar pastebejot, kad UK echinopsiai nelinke daugintis, kaip kad musiski iprasti balti?

Vaikuojasi pas mane. Ne labai gausiai,bet kai kas vaikuojas. Maniškis senovinis baltas kažkada buvo užsispyrės ir kelis metus nei vaikų,nei žiedų.Kogero subręst iki to jiems reikia.

Taviškis Galaxy nesidaugina? Labai norėčiau mainus padaryt blush2.gif
Atsakyti
Pirmiausia sveika sugrizus pas mus, girdejau apie tavo bedas console.gif

O Galaxy kolkas nesidaugina, uzsispyres...

Einu pradesiu pakuot kaktusus ir siuntinet e-mailus, reik, kad operatyviai apmoketumet, nes noriu cekui sumoket.
Atsakyti
Tina , kaip Kaunas išsidalins , darom susibėgimą ar tiesiai pas tave smile.gif ?
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
vijana,nu grozis bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, net galva susisuko. Cekas privele klaidu savo skaiciavimuose, dabar derinam galutine suma, kolkas negaliu issiuntinet kiek kam moket. Kantrybes truputi. 4u.gif

Siaip neidejo daug echinocereusu ir mammillariju, kai kam pasiseke daugiau, kai kam maziau. Man aisku kaip visada maziau lotuliukas.gif Ir olivijai daug neidejo, seklu tik du pokeliai.

Del dalinimo parasysiu truputi veliau, vilnietes pamastykit kaip jums perduot.
Atsakyti
Ysivaizduoju kaip tau sunku rusiuoti ir skaiciuoti, unsure.gif visa diena uztruksi.
Butinai paruosk reportaza is patalpos,kur bus tiek daug kaktuseliu ax.gif
Atsakyti
Jau issiunciau e-mailus visoms 4u.gif man visai nesunku, kai zinau, kad kazkas dziaugsis bigsmile.gif
Prasau suskubkit su pinigeliais, nes reik musu dedulei apmoket.
Atsakyti
Susimokejusios kaunietes galit atsiimt kaktusus is manes Kauno raj. arba turiu galimybe perduot i Taikos arba Vytauto pr. 4u.gif
Auge, i akropoli atvaziuot ryt man nelabai iseis, nes neplanuoju but Kaune.

Vilnietes, susitarkit kaip jums perduot?

I kitus miestus siusiu, papildomai kainuos pasto islaidos.

QUOTE(EljaRo* @ 2012 05 28, 16:15)
Ysivaizduoju kaip tau sunku rusiuoti ir skaiciuoti, unsure.gif visa diena uztruksi.
Butinai paruosk reportaza is patalpos,kur bus tiek daug kaktuseliu ax.gif

Zinok as tu kaktusu pati nematau, ceko graziai supakuoti, pagal numeriukus aisku kas ir kur. Negrazu butu smirinet ir ziurinet. Be to as buvau surasius uzsakyma taip, kad buvo sugrupuota kiekvieno zmogaus atskirai, tai jis man graziai ir sudejo 19 maisiuku biggrin.gif Tai as tik sumas su faktu sutikrinau. Ir dar i viena kita (bet kazkodel ne visus) po dovanele (maza lithopsiuka) imete. Tai kas rasit - dziaukites ir auginkit, nes cia pats cekas jums imete mirksiukas.gif
Na o as lauksiu is jusu visu smile.gif fotoreportazu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 28 gegužės 2012 - 20:10
QUOTE(Tina* @ 2012 05 28, 20:07)

Vilnietes, susitarkit kaip jums perduot?

Nežinau, kurios vilnietės užsisakė ir kiek jų... g.gif Gal kas nors šiom dienom į Kauną važiuoja? Arba atvirkščiai...
Anril, mes tai kažkaip jungiamės ax.gif ?
Atsakyti