Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

akarvakare, EljaRo* nu kazkas tai wub.gif o ir pacios nuotraukos kokios ryskios 4u.gif
Atsakyti
Eina sau! wub.gif wub.gif Kaip pavydu negaliu, kodėl jie pas mane tik pumpuruojasi, ir vis nepradeda žydėt! biggrin.gif Taip laukiu taip laukiu, šiandien niekada nežydėjusį gymną pamačiausu 3 pumpurai, aš vis ant laukimo, nes niekaip nepražydi niekas tik dvi mamkės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 06 12, 17:43)

Kas cia toks? neiziuriu per toki sufokusavima. Gal vaiku yra? rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek grozybiu, mergaites, priauginot, smagu i tokia tema uzsukti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 13 birželio 2012 - 09:17
Pas mane pumpuruojasi irgi. Bet kaip kurie tikri kiaulencijos- ima ir pražydi kai būnu darbe mad.gif Ryte pumpuriukas, vakare jau susiraukšlėjęs nužydėjęs suveltukas doh.gif
Atsakyti
Enija, teks kamerą video įjungt kad grįžus įrašą pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 06 13, 12:15)
Enija, teks kamerą video įjungt kad grįžus įrašą pažiūrėt  4u.gif

lotuliukas.gif video svetimų youtubėj pilna, o čia mano naujokai čekai pumpuruojasi. Gyvai pamamatyt noriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 13 birželio 2012 - 13:24
QUOTE(Tina* @ 2012 06 12, 22:30)
Kas cia toks? neiziuriu per toki sufokusavima. Gal vaiku yra?  rolleyes.gif

Abudu angliski echinopsiai,sis su 13pumpuru nesivaikavo anei kart per 5-6m,o tas uz jo vesdavo galybes vaiku,kuriuos ismesdavau,o siemet leidzia ir 8 pumpurus,ir ydomu kas per spalva bus,nes labai tamsus lapeliai lenda bigsmile.gif kad tik sulaukciau,nes uz 10d mano atostogos visai vasarai y Lt,smagu atostogos,bet mano mintys klajos prie kaktusu,nes keletas egzemplioru sukrove pumpurus,kurie dar pirma karta zydes pas mane rolleyes.gif
Atsakyti
mano kaktusiukai jau su pirmais spygliukais smile.gif
user posted image
Atsakyti
kai jau išlenda spygliai auginti tampa sunkiausia ax.gif

mano žiedas rolleyes.gif :
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grazus,cia Rebutia?o salia jos kas?Lopophora?toky turiu,kazin kas jis g.gif(tik su spygliukais mano)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EljaRo*: 13 birželio 2012 - 17:10
QUOTE(EljaRo* @ 2012 06 13, 18:08)
Grazus,cia Rebutia?o salia jos kas?Lopophora?toky turiu,kazin kas jis g.gif(tik su spygliukais mano)

Maciau vaikiuku biggrin.gif
aga, man ir tas labai grazus salia zydinciojo 4u.gif
Atsakyti