@asta, dekinga uz mammi identifikavima

nerealus groziai visu

QUOTE(@asta @ 2012 06 19, 19:29)
Jau kelintą kart lendu pasidžiaugti žiedeliais

Musu anglo atsakymas:
"sorry for the delay in replying. I have been away on a cactus lecture tour. I will check through the list as soon as possible. I have realised that there was still an old list 2009/10 (now removed) at the bottom of the web page, which some people used. I will have to alter their order to fit the new list which are the individual "Tephrocactus and opuntia, echinopsis, etc." They can then adjust their order if they want to. I have also added 3 new chamaelobivia hybrids to the current list."
Taigi trumpai anglas redaguos uzsakyma, susitvarke savo sarasus nete ir priims pakeitimus, jei kas pageidaus
Tad apsizvalgykit del visa ko, ko pageidautumet, jei kazko negausit. Tik kolkas nesiuskit man, pirma sulaukim kol jis atsius koreguota uzsakyma.
"sorry for the delay in replying. I have been away on a cactus lecture tour. I will check through the list as soon as possible. I have realised that there was still an old list 2009/10 (now removed) at the bottom of the web page, which some people used. I will have to alter their order to fit the new list which are the individual "Tephrocactus and opuntia, echinopsis, etc." They can then adjust their order if they want to. I have also added 3 new chamaelobivia hybrids to the current list."
Taigi trumpai anglas redaguos uzsakyma, susitvarke savo sarasus nete ir priims pakeitimus, jei kas pageidaus

QUOTE(Ieva7776 @ 2012 06 18, 20:49)
Apipurskiau gan gausiai visus kaktusiukus, jau paranoja man 
Slapi.....
Hmmmm, jau apiplesiau nare vakarvakare.... gal kas dar noretu kokiu sukulentu ar kaktusiuku vaiku/atzalu man parduot, padovanot

Slapi.....
Hmmmm, jau apiplesiau nare vakarvakare.... gal kas dar noretu kokiu sukulentu ar kaktusiuku vaiku/atzalu man parduot, padovanot

A kodel visos tokios nedraugiskos?

As visus mokescius susimoku, gali nare vakarvakare patvirtint

Pirkau 3 kartus

QUOTE(Ieva7776 @ 2012 06 21, 18:40)
A kodel visos tokios nedraugiskos?
Pirkau 3 kartus
Jokiu problemu (tikiuos) nebuvo.

Pirkau 3 kartus

Na tai prašykit, jeigu pas kažką randat įdomaus, nes siūlyt, tai bent jau aš nežinočiau ką

As jums kazka kazkada siuliau, bet netiko mano pasiulymas

QUOTE(Tina* @ 2012 06 22, 00:20)
Taip, aciu.

Turejau dauguma, o 2ju siustis nlb noriu

Kokiu rusiu ieskau - brukstelsiu, gal kas turesit, aciu.

QUOTE(EljaRo* @ 2012 06 15, 18:50)
Sveiki, Norejau patarimo. Turiu toki kaktusa kaip tas pacios apacioj desiniam kampe rausvas su pumpuru. Pas mane gal 5 didziuliai pumpurai, jau tuoj skleisis, 2 is ju jau nuvyto. Zalios spalvos. Bet beda tame kad jie iki galo pilnai neprasiskleidzia. Na tik pati virsunele taip siek tiek atsidaro ir viskas. o po to susitraukia ir nudziausta. Ar cia taip turi buti, ar jam mazai kokios saules gali buti?

Aciu

QUOTE(Anubis @ 2012 06 22, 16:16)
Sveiki, Norejau patarimo. Turiu toki kaktusa kaip tas pacios apacioj desiniam kampe rausvas su pumpuru. Pas mane gal 5 didziuliai pumpurai, jau tuoj skleisis, 2 is ju jau nuvyto. Zalios spalvos. Bet beda tame kad jie iki galo pilnai neprasiskleidzia. Na tik pati virsunele taip siek tiek atsidaro ir viskas. o po to susitraukia ir nudziausta. Ar cia taip turi buti, ar jam mazai kokios saules gali buti?
Aciu

Aciu

Taip, jiems reikia daug saulės, kad pilnai išsiskleistų.
QUOTE(JuzTea @ 2012 06 21, 20:03)
Na tai prašykit, jeigu pas kažką randat įdomaus, nes siūlyt, tai bent jau aš nežinočiau ką 

Perziurejau jusu kaktusiukus ir sukulentus

Joa... Puse noriu

Niu va, siek tiek pavargau, bet....
TURBINICARPUS ivairiu rusiu,
LITHOPS (TIGRINIU),
Leuchtenbergia,
LOBIVIA,
Mammillaria candida,
Echinocereus rigidissimus,
Mammillaria luethyi,
Puna clavarioides,
mammillaria humboldtii,
Puna bonnieae,
Ariocarpus kotschoubeyanus,
Cintia knizei.
http://public.fotki....1106022060.html Tokio....
Niu ir siaip, visokiu idomiu...
TURBINICARPUS ivairiu rusiu,
LITHOPS (TIGRINIU),
Leuchtenbergia,
LOBIVIA,
Mammillaria candida,
Echinocereus rigidissimus,
Mammillaria luethyi,
Puna clavarioides,
mammillaria humboldtii,
Puna bonnieae,
Ariocarpus kotschoubeyanus,
Cintia knizei.
http://public.fotki....1106022060.html Tokio....
Niu ir siaip, visokiu idomiu...