Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

@asta, dekinga uz mammi identifikavima 4u.gif
Atsakyti
nerealus groziai visu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 06 19, 19:29)

Jau kelintą kart lendu pasidžiaugti žiedeliais wub.gif
Atsakyti
Musu anglo atsakymas:

"sorry for the delay in replying. I have been away on a cactus lecture tour. I will check through the list as soon as possible. I have realised that there was still an old list 2009/10 (now removed) at the bottom of the web page, which some people used. I will have to alter their order to fit the new list which are the individual "Tephrocactus and opuntia, echinopsis, etc." They can then adjust their order if they want to. I have also added 3 new chamaelobivia hybrids to the current list."

Taigi trumpai anglas redaguos uzsakyma, susitvarke savo sarasus nete ir priims pakeitimus, jei kas pageidaus rolleyes.gif Tad apsizvalgykit del visa ko, ko pageidautumet, jei kazko negausit. Tik kolkas nesiuskit man, pirma sulaukim kol jis atsius koreguota uzsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2012 06 18, 20:49)
Apipurskiau gan gausiai visus kaktusiukus, jau paranoja man biggrin.gif
Slapi.....
Hmmmm, jau apiplesiau nare vakarvakare.... gal kas dar noretu kokiu sukulentu ar kaktusiuku vaiku/atzalu man parduot, padovanot  blush2.gif  biggrin.gif

A kodel visos tokios nedraugiskos? unsure.gif
As visus mokescius susimoku, gali nare vakarvakare patvirtint cool.gif
Pirkau 3 kartus rolleyes.gif Jokiu problemu (tikiuos) nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2012 06 21, 18:40)
A kodel visos tokios nedraugiskos?  unsure.gif
As visus mokescius susimoku, gali nare vakarvakare patvirtint  cool.gif
Pirkau 3 kartus  rolleyes.gif  Jokiu problemu (tikiuos) nebuvo.

Na tai prašykit, jeigu pas kažką randat įdomaus, nes siūlyt, tai bent jau aš nežinočiau ką biggrin.gif
Atsakyti
As jums kazka kazkada siuliau, bet netiko mano pasiulymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 06 22, 00:20)
As jums kazka kazkada siuliau, bet netiko mano pasiulymas  biggrin.gif

Taip, aciu. 4u.gif
Turejau dauguma, o 2ju siustis nlb noriu mirksiukas.gif
Kokiu rusiu ieskau - brukstelsiu, gal kas turesit, aciu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 06 15, 18:50)

Sveiki, Norejau patarimo. Turiu toki kaktusa kaip tas pacios apacioj desiniam kampe rausvas su pumpuru. Pas mane gal 5 didziuliai pumpurai, jau tuoj skleisis, 2 is ju jau nuvyto. Zalios spalvos. Bet beda tame kad jie iki galo pilnai neprasiskleidzia. Na tik pati virsunele taip siek tiek atsidaro ir viskas. o po to susitraukia ir nudziausta. Ar cia taip turi buti, ar jam mazai kokios saules gali buti? g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 06 22, 16:16)
Sveiki, Norejau patarimo. Turiu toki kaktusa kaip tas pacios apacioj desiniam kampe rausvas su pumpuru. Pas mane gal 5 didziuliai pumpurai, jau tuoj skleisis, 2 is ju jau nuvyto. Zalios spalvos. Bet beda tame kad jie iki galo pilnai neprasiskleidzia. Na tik pati virsunele taip siek tiek atsidaro ir viskas. o po to susitraukia ir nudziausta. Ar cia taip turi buti, ar jam mazai kokios saules gali buti?  g.gif

Aciu  4u.gif

Taip, jiems reikia daug saulės, kad pilnai išsiskleistų.
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2012 06 21, 20:03)
Na tai prašykit, jeigu pas kažką randat įdomaus, nes siūlyt, tai bent jau aš nežinočiau ką biggrin.gif

Perziurejau jusu kaktusiukus ir sukulentus doh.gif
Joa... Puse noriu ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu va, siek tiek pavargau, bet....
TURBINICARPUS ivairiu rusiu,
LITHOPS (TIGRINIU),
Leuchtenbergia,
LOBIVIA,
Mammillaria candida,
Echinocereus rigidissimus,
Mammillaria luethyi,
Puna clavarioides,
mammillaria humboldtii,
Puna bonnieae,
Ariocarpus kotschoubeyanus,
Cintia knizei.
http://public.fotki....1106022060.html Tokio....
Niu ir siaip, visokiu idomiu... smile.gif
Atsakyti