Žiurinėju duris iš čia http://www.durysnamui.lt/
Durys lenkiškos "Mikea", pigios, šiltos ir t.t.
Gal kas turit kokių nuomonių apie tokias duris?
QUOTE(Vyriukas @ 2012 06 13, 16:19)
Žiurinėju duris iš čia http://www.durysnamui.lt/
pirmiausia tai lenkijoj kaina jų kokiais3-500lt maziau nei cia.. antra, mes irgi kažkaip jomis gundėmės, nes 3t durim tikrai nepasiruošę skirt

anadien buvom mažeikiuose ir užtaikėm ant tkio faino vyrioko... jis pats prekiauja tom durim ir kitokiu biesu, tai jis taip per ūsą susakė kas jom negerai... žodž kai labai šalta tai viena puse traukiasi ar plečiasi, nepamenu, o kita lieka tkia pat (jei patalpa sildoma) ir tos durys tiesiog islinksta.. na tas islinkimas aisku minimalus bet tarpukai atsiranda virsuj ir apacioj...
kaip ten yra is tikro as nezinau cia parasiau ką sakė

o mes kaminą pagaliau nusipirkom

Aš dar buvau "Forto" durų pažiūrėt,ten naujos kažkokios termo atseit yra, kaina gera,-1600,bet pasiūlyme kažkokias kitas parašė,tai gal klaida su kaina,dar eisiu klausti. kam geros metalinės ,tai labai gražios,medžio imitacijos visokių spalvų yra. Gal kas daugiau žinot apie jas,nes nieko gero vadybininkas nepapasakojo,sako ne iš to skyriaus .
rekomenduokit baldininkus? reikia virtuves

QUOTE(veterane @ 2012 06 13, 20:54)
Miglera,Medeinas-Tilžėje,arba individualūs meistrai,tik man visada kyla klausimas,kaip jie gamina ,kaip klijuoja,kokią turi įrangą.
QUOTE(veterane @ 2012 06 13, 21:54)
A jau ir virtuves reikia

Papildyta:
QUOTE(Mistika... @ 2012 06 12, 15:43)
Nesupratau.... tai negi niekas gipsu sienu neklijavot? 
HELP!!!!!!!!! Baisiai reikia gipsininku kontaktu! Kreizzy meistrai uzimti. Tai negi niekas daugiau kitu negalit rekomenduot?

HELP!!!!!!!!! Baisiai reikia gipsininku kontaktu! Kreizzy meistrai uzimti. Tai negi niekas daugiau kitu negalit rekomenduot?

Vis dar reikia meistru? Tik nezinau ar jie uzimti ( turbut taip)
QUOTE(airise @ 2012 06 13, 22:14)
Miglera,Medeinas-Tilžėje,arba individualūs meistrai,tik man visada kyla klausimas,kaip jie gamina ,kaip klijuoja,kokią turi įrangą.
as kaune dariausi pagal rekomendacijas pas garazininka... maciau ir iranga... priekaistu lygiai nulis, padare super

Tai vat kaip žinot, ar geras garažininkas, ar neturi sąlygų gamint,kas irgi pasitaiko.
QUOTE(biesas66 @ 2012 06 13, 21:31)
Vis dar reikia meistru? Tik nezinau ar jie uzimti ( turbut taip)
Reikia, reikia! Duokit visus zinomus patikimu meistru kontaktus!

Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 06 13, 07:16)
O mums viska klijavo, tinkavo, tapetavo ir duris ir grindis dejo ir t.t. visus darbus atliko vienas meistras
aisku uzimtas ir pavieniais darbais neuzsiima.. daro nuo A iki Z 

Na tinkuoti pas mus jau nebereikia, bet jei daro visa kita ir gerai, tai noriu kontaktu

QUOTE(Mistika... @ 2012 06 13, 23:21)
Reikia, reikia! Duokit visus zinomus patikimu meistru kontaktus! 
Papildyta:
Na tinkuoti pas mus jau nebereikia, bet jei daro visa kita ir gerai, tai noriu kontaktu

Papildyta:

Atsiusiu dvieju. ( jie kartais kartu dirba) jei jie bus uzimti klausk ju del kitu. Sakyk nuo Andriaus is Norvegijos.
QUOTE(airise @ 2012 06 13, 21:02)
Aš dar buvau "Forto" durų pažiūrėt,ten naujos kažkokios termo atseit yra, kaina gera,-1600,bet pasiūlyme kažkokias kitas parašė,tai gal klaida su kaina,dar eisiu klausti. kam geros metalinės ,tai labai gražios,medžio imitacijos visokių spalvų yra. Gal kas daugiau žinot apie jas,nes nieko gero vadybininkas nepapasakojo,sako ne iš to skyriaus .
Pas mus buto durys butent medzio imitacija tokia - geros durys - mokejom pries kelis metus panasiai, kaip raset. Bet kazin, ar buto durys ir laukines skirias apsiltinimu ar dar kuo?

QUOTE(veterane @ 2012 06 13, 21:54)
mes daremes Migleroje