Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai stato svajonių namus **

Žiurinėju duris iš čia http://www.durysnamui.lt/
Durys lenkiškos "Mikea", pigios, šiltos ir t.t.

Gal kas turit kokių nuomonių apie tokias duris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyriukas: 13 birželio 2012 - 15:19
QUOTE(Vyriukas @ 2012 06 13, 16:19)
Žiurinėju duris iš čia http://www.durysnamui.lt/
Durys lenkiškos "Mikea", pigios, šiltos ir t.t.

Gal kas turit kokių nuomonių apie tokias duris?

pirmiausia tai lenkijoj kaina jų kokiais3-500lt maziau nei cia.. antra, mes irgi kažkaip jomis gundėmės, nes 3t durim tikrai nepasiruošę skirt schmoll.gif

anadien buvom mažeikiuose ir užtaikėm ant tkio faino vyrioko... jis pats prekiauja tom durim ir kitokiu biesu, tai jis taip per ūsą susakė kas jom negerai... žodž kai labai šalta tai viena puse traukiasi ar plečiasi, nepamenu, o kita lieka tkia pat (jei patalpa sildoma) ir tos durys tiesiog islinksta.. na tas islinkimas aisku minimalus bet tarpukai atsiranda virsuj ir apacioj...

kaip ten yra is tikro as nezinau cia parasiau ką sakė biggrin.gif

o mes kaminą pagaliau nusipirkom bigsmile.gif irgi gan padorią kainą issiderėjom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 13 birželio 2012 - 15:44
Aš dar buvau "Forto" durų pažiūrėt,ten naujos kažkokios termo atseit yra, kaina gera,-1600,bet pasiūlyme kažkokias kitas parašė,tai gal klaida su kaina,dar eisiu klausti. kam geros metalinės ,tai labai gražios,medžio imitacijos visokių spalvų yra. Gal kas daugiau žinot apie jas,nes nieko gero vadybininkas nepapasakojo,sako ne iš to skyriaus .
Atsakyti
rekomenduokit baldininkus? reikia virtuves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2012 06 13, 20:54)
rekomenduokit baldininkus? reikia virtuves  doh.gif

Miglera,Medeinas-Tilžėje,arba individualūs meistrai,tik man visada kyla klausimas,kaip jie gamina ,kaip klijuoja,kokią turi įrangą.
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2012 06 13, 21:54)

A jau ir virtuves reikia bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mistika... @ 2012 06 12, 15:43)
Nesupratau.... tai negi niekas gipsu sienu neklijavot?  g.gif
HELP!!!!!!!!! Baisiai reikia gipsininku kontaktu! Kreizzy meistrai uzimti. Tai negi niekas daugiau kitu negalit rekomenduot?  verysad.gif

Vis dar reikia meistru? Tik nezinau ar jie uzimti ( turbut taip)
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 06 13, 22:14)
Miglera,Medeinas-Tilžėje,arba individualūs meistrai,tik man visada kyla klausimas,kaip jie gamina ,kaip klijuoja,kokią turi įrangą.

as kaune dariausi pagal rekomendacijas pas garazininka... maciau ir iranga... priekaistu lygiai nulis, padare super thumbup.gif atlaike 4 metus ale teko parduot visa nama su visu virtuviniu biggrin.gif durne kad nepasiemiau doh.gif taip kad garazinis dar nereiskia s.... aisku rekomendacijos butinos rolleyes.gif as planuoju is ikejos veztis... nes man diski klasikines kaimiskos reiks, tai lietuvoj tokios neikasiu unsure.gif
Atsakyti
Tai vat kaip žinot, ar geras garažininkas, ar neturi sąlygų gamint,kas irgi pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 06 13, 21:31)
Vis dar reikia meistru? Tik nezinau ar jie uzimti ( turbut taip)

Reikia, reikia! Duokit visus zinomus patikimu meistru kontaktus! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 06 13, 07:16)
O mums viska klijavo, tinkavo, tapetavo ir duris ir grindis dejo ir t.t. visus darbus atliko vienas meistras smile.gif aisku uzimtas ir pavieniais darbais neuzsiima.. daro nuo A iki Z smile.gif

Na tinkuoti pas mus jau nebereikia, bet jei daro visa kita ir gerai, tai noriu kontaktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2012 06 13, 23:21)
Reikia, reikia! Duokit visus zinomus patikimu meistru kontaktus!  smile.gif
Papildyta:

Na tinkuoti pas mus jau nebereikia, bet jei daro visa kita ir gerai, tai noriu kontaktu  ax.gif

Atsiusiu dvieju. ( jie kartais kartu dirba) jei jie bus uzimti klausk ju del kitu. Sakyk nuo Andriaus is Norvegijos.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 06 13, 21:02)
Aš dar buvau "Forto" durų pažiūrėt,ten naujos kažkokios termo atseit yra, kaina gera,-1600,bet pasiūlyme kažkokias kitas parašė,tai gal klaida su kaina,dar eisiu klausti.  kam geros metalinės ,tai labai gražios,medžio imitacijos visokių spalvų yra. Gal kas daugiau žinot apie jas,nes nieko gero vadybininkas nepapasakojo,sako ne iš to skyriaus .

Pas mus buto durys butent medzio imitacija tokia - geros durys - mokejom pries kelis metus panasiai, kaip raset. Bet kazin, ar buto durys ir laukines skirias apsiltinimu ar dar kuo? g.gif . Kas daro laiptiniu duris Forto, tai irgi nesiskundzia. Vis pamirstu paziuret, kokia firma name dare duris - lyg neblogai laiko - jau keli metai idetos ten. Reikes popierius praverst smile.gif, gal rasiu .
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2012 06 13, 21:54)

mes daremes Migleroje smile.gif esame patenkinti kaina ir kokybe
Atsakyti