Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(aulina @ 2012 06 26, 13:20)
Kai saunu, kad speji per nedideles atostogas tiek daug padaryti, albume netiketas rezultatas  thumbup.gif
Papildyta:
maciau apie akropoli ir centre akmenimis medziai uzpilti, bet gal reiketu koki drenaza padaryti saknims arba smelio pripilti, kad tas vanduo neuzsistovetu  g.gif

Zalioi stotelei patare dar kalcio turinciu trasu uzmest saknim dopingo smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

žinau,kad tikrai forume kur nors yra kompiuterinių programėlių,kaip būtų galima pasideliot baldus virtuvej,bet sunku viska skaityt,gal kas galetu kokia nuoroda mestelt,ačiū
Atsakyti
QUOTE(lettaa* @ 2012 06 26, 15:36)
Sveiki,

žinau,kad tikrai forume kur nors yra kompiuterinių programėlių,kaip būtų galima pasideliot baldus virtuvej,bet sunku viska skaityt,gal kas galetu kokia nuoroda mestelt,ačiū

ALNO susiinstaliuot .. per google lengvai rasi
Atsakyti
QUOTE(lettaa* @ 2012 06 26, 14:36)
Sveiki,

Man dar visai patiko Ikea puslapyje. Reikia pasirinkti ikea ta kalba kurią suoranti ir pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2012 06 26, 11:52)
o jus ten pat?  bigsmile.gif

Gretimoj gatvej smile.gif . Mes ten kelios jau pirmam puskilometry, skaiciuojant nuo Pabaliu gatves, ir toj pacioj Zemynos g. pusej thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 26 birželio 2012 - 15:11
QUOTE(Susena @ 2012 06 26, 16:04)
Man dar visai patiko Ikea puslapyje. Reikia pasirinkti ikea ta kalba kurią suoranti ir pirmyn.

man ten nepatiko, kad matmenys ne cm/m o inch ar kaip ten.. neradau kaip pasikeist.
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 06 26, 15:17)
man ten nepatiko, kad matmenys ne cm/m o inch ar kaip ten.. neradau kaip pasikeist.

Kad persijungt ant cm galima tai tikrai. Na bent jau aš rusiškoj ikejoj radau.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 06 26, 15:07)
Gretimoj gatvej smile.gif . Mes ten kelios jau pirmam puskilometry, skaiciuojant nuo Pabaliu gatves, ir toj pacioj Zemynos g. pusej  thumbup.gif .

O kas ten dar , nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 06 26, 21:21)
O kas ten dar , nežinau g.gif

*drauge* dar rase sioj temukej, tik senokai smile.gif . Tai dabar bent 4 mus suskaiciuoju 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 06 27, 09:33)
*drauge* dar rase sioj temukej, tik senokai  smile.gif . Tai dabar bent 4 mus suskaiciuoju 4u.gif .

thumbup.gif Pabališkių gretos didėja drinks_cheers.gif liepos pr organizuojam pabališkių susitikimą tai parašysiu kai nuspręsim kada , bus malonu susipažinti gyvai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2012 06 27, 09:53)
thumbup.gif Pabališkių gretos didėja  drinks_cheers.gif liepos pr organizuojam pabališkių susitikimą tai parašysiu kai nuspręsim kada , bus malonu susipažinti gyvai  mirksiukas.gif

Tai cia gal kokioj pabaliu kaimynu ar pan. bendraminciuose temukej dar bendrauji su kitais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2012 06 26, 09:02)
nereikės šulinio, nes jau kanalizaciją veda. Dalis pamatų bus ant smėlio, dalis ant molio. vat dėl to ir iškilo klausimas ar nereikia darytis grunto tyrimų  g.gif

Jei kyla abejoniu tai jum reikia daryti tyrimus. O sulinio iskasimas tai neparodys koks gruntas virs viso jusu sklypo. Tik ta vieta,o kitam gale gali buti kitas gruntas. As tai nedariau tyrimo nes buvau isitikines kad vien tik molis..
Atsakyti