Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai stato svajonių namus **

Kas ka galite pasakyti negero arba gero apie si projekta? 4u.gif vis tik teks statyti dvieju aukstu, nes turiem siokiu tokiu apribojimu sklype verysad.gif dabar laaabai isimylejau sita wub.gif http://www.haus.lt/k...rojektai/varena Palaikykit arba atkalbekit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inge-ingiene: 19 liepos 2012 - 10:43
QUOTE(inge-ingiene @ 2012 07 19, 11:41)
Kas ka galite pasakyti negero arba gero apie si projekta?  4u.gif vis tik teks statyti dvieju aukstu, nes turiem siokiu tokiu apribojimu sklype  verysad.gif dabar laaabai isimylejau sita wub.gif  http://www.haus.lt/k...rojektai/varena  Palaikykit arba atkalbekit mirksiukas.gif

Pagal mane tai labai geras isplanavimas 4u.gif toki ir as noreciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 19 liepos 2012 - 10:50
Galima sakyti pas mane toks pat projektas, tik stogas su parapetais, be sandeliuko ir be darbo kambario.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 07 19, 12:48)
Galima sakyti pas mane toks pat projektas, tik stogas su parapetais, be sandeliuko ir be darbo kambario.

Va tai tau smile.gif o kokioj jus statymo stadijoj? 4u.gif ar nera brangus statyti sitas projektas? g.gif o dabar blondiniskas klausimas bigsmile.gif - ka duoda tie parapetai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inge-ingiene @ 2012 07 19, 14:23)
Va tai tau  smile.gif o kokioj jus statymo stadijoj? 4u.gif  ar nera brangus statyti sitas projektas? g.gif o dabar blondiniskas klausimas bigsmile.gif  - ka duoda tie parapetai? blush2.gif

Projetas paprastas, statybininkai nedejuoja, patenkinti, o parapetai šiaip... žmona norėjo dėl "grožio" smile.gif, o aš sutikau. Dabar yra tik puse namo.
Atsakyti
Sveiki ir mus itraukit i sarasiuka Bazilionai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inge-ingiene @ 2012 07 19, 11:41)
Kas ka galite pasakyti negero arba gero apie si projekta?  4u.gif vis tik teks statyti dvieju aukstu, nes turiem siokiu tokiu apribojimu sklype  verysad.gif dabar laaabai isimylejau sita wub.gif  http://www.haus.lt/k...rojektai/varena  Palaikykit arba atkalbekit mirksiukas.gif

paprastas kompaktiskas namukas thumbup.gif
Atsakyti
gal kas dulkiu siurbli nuomavotes po glaisto trynimo ?
kur, kiek, maiseli irgi pirkt atskirai ?

gal kam pravers - polimerinis lateksinis Galenito glaistas ermitaze 32lt maisas 30kg , kai visur kitur jis virs 54lt. tik kartais nebuna.
Atsakyti
inga-ingiene, normalus namukas.Tik man uzkliuvo langai- daug skirtingo dydzio,bent man tai labai nesiziuri.Reiktu pavienodinti ir butu liuks. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Susena @ 2012 07 18, 16:01)
kaip pas jus viskas greitai bigsmile.gif Ar tik ne vieni iš pirmųjų mūsų rajonėlyje ir apsigyvensit?

ne pirmi, ko gero busim ketvirti arba penkti,nes pora kaimynu ka tik isikure smile.gif
jei pamatysi kada,stabtelk,susipazinsim smile.gif
Atsakyti
Pas mane vėl klausimai smile.gif
Pastatė elektros dėžutę prie sklypo. Kokie tolimesni veiksmai kad jau pasijungti? Šalia jos noriu statyti atskirą mažą dėžutę su rozetėm. Raik firmą samdyt ar pats kaip nors galius pasidaryt?
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 07 20, 08:06)
Pas mane vėl klausimai smile.gif
Pastatė elektros dėžutę prie sklypo. Kokie tolimesni veiksmai kad jau pasijungti? Šalia jos noriu statyti atskirą mažą dėžutę su rozetėm. Raik firmą samdyt ar pats kaip nors galius pasidaryt?

Reikia įsivesti laikiną statybinę elektrą (galima į atskirą dėžutę arba į statybinę būdą). Gal ir įmanoma pačiam susikonstruoti, bet vistiek reikės samdyti licencijuotą įmonę, kuri išmatuos varžas ir išrašys pažymas, jog viskas sumeistrauta tinkamai. Tada tą pažymą teks vežti į energetikų inspekciją. Žodžiu, pačiam nėra taip paprasta ir gali užtruti. Mums viską sutvarkė J. Tamošaitis (jei reikės galėsiu duoti tel.nr.). Ir nebrangininkas, ir žmogus malonus.
Atsakyti
O prieš visas tas proceduras į lesto kokių nors salygu kreiptis nereikia?
Atsakyti