Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Ir aš parodysiu savo gėlyčių kampelį ax.gif

(tik nuotraukytė nekokybiška)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sagittarius: 10 liepos 2012 - 20:20
Šaunus kampelis, Sagittarius!
Atsakyti
Užsimaniau ko nors ryškaus ir įsigijau:
user posted image

O čia jai į kompaniją
user posted image
Atsakyti
Vėl pasigirsiu blush2.gif buvom ermitaže, aš aišku pirmiausia gėlių apžiūrėt ax.gif o ten krūva falenopsių privežta, tokie švieži, gražūs, daug pumpurų, geltoni, oranziniai, rausvi ir tik 11lt blink.gif širdis tik apsalo lotuliukas.gif būčiau kokius 4-5 pasiėmus, bet pabijojau, kad į namus neįleis, tai tik du cykiai namo parnešiau, pakavojau lotuliukas.gif Dabar visi naujokai sustatyti atskirai nuo kitų, karantinas, tai visai nebloga kompozicija gavosi bigsmile.gif

user posted image

user posted image

tik žiūriu etiketę pamiršau nukabint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 07 12, 15:22)
tik žiūriu etiketę pamiršau nukabint doh.gif

Is to dziaugsmo ax.gif biggrin.gif Niu tikrai grazi kompozicija, ypac kai ir kaina grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 07 09, 21:19)
aš ir pasigirsiu savo nauja gyventoja, neturėjau dar tokios margutės ax.gif 'Tik gėlės' 50 proc.nuolaida orchidėjom thumbup.gif

wau.ankščiau pražiopsojau,ar foto man neužkrovė kompas 4u.gif

QUOTE(Sagittarius @ 2012 07 10, 21:19)
Ir aš parodysiu savo gėlyčių kampelį  ax.gif

šaunus kampelis... thumbup.gif

QUOTE(Emila @ 2012 07 11, 20:52)
Užsimaniau ko nors ryškaus ir įsigijau:

kas neužsimanytu... thumbup.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 07 12, 15:22)
Vėl pasigirsiu blush2.gif buvom ermitaže, aš aišku pirmiausia gėlių apžiūrėt ax.gif

ir aš tenai pirma einu,nors ir paprastų,bet dar daugybė gražuolių kurių noriu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu pasirodyti su savo saulute wub.gif aciu jurgita jei uzmatysi cia is jusu pirkta
user posted image
user posted image
fotkinta telefonu atsiprasau uz kokybe blush2.gif o vandute kvepai kaip skaniai wub.gif
Atsakyti
turiu ir as toki geltona grozi wub.gif jos kvapas........mmmm... o ar ir pas tave ji taip gerai auga? kazkaip daug geriau nei kitos vandos. Ale uzstagnavo du ziedstiebiai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2012 07 12, 19:37)
Ateinu pasirodyti su savo saulute wub.gif 

mmmm, koks grožis wub.gif thumbup.gif
o ji turi tikslesnį pavadinimą?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti