Įkraunama...
Įkraunama...

Su džok

Pirkau tą "preitaisėlį" ezoteriniame knygyne "Zodiakas". Paprastai galvojant, jais turėtų prekiauti vaistinės, bet argi farmacininkai suinteresuoti natūraliais gydymosi metodais...Geriau tabletę ryk, o ne taškus spaudykis...Kad su džok tikrai veikia, įsitikinau. Naudoju pastoviai.
Atsakyti
Del vaistiniu tai visiskai su tavim sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Yra pakankamai literatūros apie su džok. Ir knygų, ir internete galima atsisiųsti...O metodas labai paprastas...
Atsakyti
Sveikutes. Zinant organo atitikmenu taskus delne ir pedoje metodas labai paprastas ir efektyvus thumbup.gif O zmogus kuris skaito paskaitas ir mokina , klaipedietis Arunas Jonuskis.Yra ir jo parasytos knygos .Daznai skaito paskaitas ir Kaune ,tik nezinau kur. Jei ka domina rimtai galiu pasidomet. Beje pas ji galima nusipirkti ir visokiu fainu dalikeliu ne tik lazdele ar rutuliukus. Jau kaipamegini visais tais masazuokliais masazuotis tai jau tikrai negali sustot. thumbup.gif
Atsakyti
...nes pamatai, kad tai veikia... ax.gif
Atsakyti
Turiu Su Jok taškų schemas, tik labai keista tai, jog abiejose schemose tuos pačius organus atitinkantys taškai nurodyti skirtingose vietose blink.gif Kiek suprantu, būtent TĄ tašką svarbu atrast spaudant ir pajuntant didesnį skausmą, bet tokiu atveju visai neaišku, kur jo ieškoti unsure.gif Bendrai tas Su Jok yra paprasčiausia refleksoterapija. Ar ką ne taip suprantu?
Atsakyti
Prieš kokią savaitę knygyne nusipirkau knygą "Refleksologijos paslaptys". Autoriai -Chris Mcgaughlin ir Nicola Hall. Man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 10, 20:25)
Pirkau tą "preitaisėlį" ezoteriniame knygyne "Zodiakas". Paprastai galvojant, jais turėtų prekiauti vaistinės, bet argi farmacininkai suinteresuoti natūraliais gydymosi metodais...Geriau tabletę ryk, o ne taškus spaudykis...Kad su džok tikrai veikia, įsitikinau. Naudoju pastoviai.

Gal galite kas patart ar padėt? Aš tai ieškau tokio elastingo žiedo pirštams masažuoti, supratau, kad čia irgi suždžok. Anksčiau buvo Ortopedijos technikoje pirkti, o dabar nerandu. Gal kas žinot, kur. Nes mačiau rytuzenklai.lt, bet ten kažkoks skystas. Turėjau daug elastiškesnį ir tankesnį.
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2009 02 03, 16:40)
Gal galite kas patart ar padėt? Aš tai ieškau tokio elastingo žiedo pirštams masažuoti, supratau, kad čia irgi suždžok. Anksčiau buvo Ortopedijos technikoje pirkti, o dabar nerandu. Gal kas žinot, kur. Nes mačiau rytuzenklai.lt, bet ten kažkoks skystas. Turėjau daug elastiškesnį ir tankesnį.

Mačiau ezoteriniame knygyne "Zodiakas".
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 03, 17:43)
Mačiau ezoteriniame knygyne "Zodiakas".

Ačiū, suradau, pasiskambinau, sakė yra, lėksiu pirkt. Ačiū
Atsakyti
Tokia lazdele ir as turiu smile.gif Labai senai nusipirkau uz centus.Ir metosi pas mane nenaudojama blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,tai dabar kuri pasakykit kiek maždaug kainuoja tos dygliuotos lazdelės? 4u.gif Ir kur galėčiau jų gaut nusipirkti Kaune? ax.gif
Atsakyti