QUOTE(Eneja @ 2012 05 30, 21:08)
QUOTE(Eneja @ 2012 05 30, 21:08)
Nerodo
Pabandyk tą nuotrauką, kur įkėlei į fotki.com paspausti dešinį pelės klavišą, tada pasirenki properties, nukopijuoji adresą (adress), pareini čia SMe į savo žinutę, spaudi viršutinėj eilutėj "IMG", iššoks langelis į jį "paste" nukopijuotą adresą ir paskelbi žinutę. Turėtų rodyt.
Laukiu išsižiojus
Na va, dabar visai kitas reikalas. Užskaitau
Smagiai atrodo gėlytės. Kur rankovių gėlytės prie tinklelio, aš dar pildyčiau tinkleliu tuos tarpelius (čia mano skoniui, į jį galima ir nekreipt dėmesiaus). Kaip pirmas darbas, padirbėjai šauniai
. Smalsu dar būtų ir priekį paveizot
Jei tai pirmas darbelis, tai jis tikrai pavykes, as pvz. niekaip tinklelio neisnerciau, vadinasi jus jau mokate daug daugiau uz mane
. Airiski neriniai man patinka ne tik del to, kad vercia dirbti kruopsciai, uzsispyrusiai ir nuosekliai, bet ir tuo, kad kiekvienas paskesnis darbelis zymiai geresnis uz anksciau buvusi
. Tad siulau sio pomegio neuzmesti ir "arti platesnes dirvas"
O priekis kur?
Užskaitom
Tik aš ir tarpukus ant rankovių, kur gėlytės, dar pildyčiau
Man ir taip gražiau būtų
Šauniai padirbėjai
Užskaitom
Šauniai padirbėjai
Turbut esate netolygiai apsivilkus... Bet man noretusi, kad ant petuku butu siek tiek placiau...nezinau ka pasakys kitos....palaukim
Dešinėj pusėj kažkur virš trečios gėlytės nuo apačios krenta į akis (bent man) tarpelis didesnis - gal ten kokią brydutę įtupdytum?
Aš tai vis žiūriu ir stebiuosi - ir iš kur pas žmones tiek kantrybės?
Gėlytės ir spalva - man labai patinka
Aš tai vis žiūriu ir stebiuosi - ir iš kur pas žmones tiek kantrybės?
Gėlytės ir spalva - man labai patinka
Labai labai ačiū širdingai už visas pastabas ir pagyrimus
Tikrai visoms Jums pritariu yra daug klaidų, bandysiu dar pataisyti... Ech pagaliau tebūnie jau koks yra, saugosiu jį kaip istorinį įvykį
, nes prieš pradedant nebuvau tikra, kad jį baigsiu,abejojau ar užteks kantrybės
Pasirodo užteko
Na, o dabar galvoju ką čia naujo pradėjus
Reiks ieškoti ką nors interneto platybėse
Nes kaip reikalas "užkabino" mane šis nėrimas
Na, o dabar galvoju ką čia naujo pradėjus
Eneja - ziurisi labai graziai, isskyrus rankoves, mano pora patarimu butu tokiu: nunerti keleta gelyciu ir retais tarpais "patupdyti" ant rankoviu (prisiuti tiesiog), gali pabandyti kokia viena nusinerus pabandyti, matysi ar grazu ar ne. nugarinej dalyje net ant siuliu rankoviu gelytes krasciuka galime ir reiktu lipdyti. nerinys gausis vientisesnis.
antras patarimas: visus krasciukus keleta kartu apeiti ratu stulpeliais be uzmetimo ir uzbaigima tvarkinga padaryti. O siaip - lenkiu galva, saunuole, pirmas darbelis labai vykes, o kuo toliau - tuo bus geriau
pagarba
antras patarimas: visus krasciukus keleta kartu apeiti ratu stulpeliais be uzmetimo ir uzbaigima tvarkinga padaryti. O siaip - lenkiu galva, saunuole, pirmas darbelis labai vykes, o kuo toliau - tuo bus geriau
Ačiū, La Perla
Tikrai pasitaisysiu ateity, labai stengsiuosi