Bastinga, koks groooožis

Pasaka
QUOTE(Lordė @ 2012 07 12, 21:17)
Merginos, po to ,kai "gavau per nosį", prisipažinsiu: nebuvau čia įlindusi. O šiandien vėl neiškenčiau ir... pasirodo, kad radau ir padrąsinančių žodžių. Visoms Jums Ačiū. Prisinėrusi esu detalių, bet man tas jų sujungimas tinkleliu....kantrybės išbandymas. Sujunginėju jas tik mintyse,o paimu vąšelį , išdėtytas detales ir....tiesiog nežinau nei nuo ko, nei ką, nei kaip daryti. Galva tuščia tuščia, protas "nedirba".Bet aš dar susikaupsiu, pažiūrėsiu ką nors yottube, gal išeis kas....Labai noriu !
O apie bastingos suknelę aš ir pasikartosiu čia ( kitur rašiau) : BASTINGA =STATKEVIČIUS. !
Junk brydėm, junk "tinginio" būdu

Pirmiausia reikia bent jau pradėti, o tada darbas einasi labai lengvai ir monotoniškai

Aš ir pradėdama bet kokį darbą, vis žiūrinėju, galvoju nuo ko pradėti, o kai pradedu, negaliu atsitraukti.
JUNGIMAS su stulpeliu lyg
Jungimas tinkleliu - pradži pradžia
Mano planai airiškai - romaniškai suknei - bliuskei nuplaukė. Lyja ištisai reik guminių, tai kokio velni man dar tos suknės ar bliuskės

Bet jau maždaug papaišymą turiu ko noriu, kažkada manau bus įgyvendinta

Bet piešimuose tik bliuskė pakolkas, sijonas ne airiškas
Jei nusprendei turėti vaiką, susitaikyk su mintimi, kad tavo širdis visada plaks atskirai nuo kūno..