QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 20, 17:49)
Aš gi parodžiau tą mėlyną bliuskelę. Ten ne tik dalis atkėrus, bet žemiau dar ir sudribę. Na, žinoma, jei tai pirmas darbas, tai visko būna. Niekas negimė mokėdamas ir niekas nesukūrė šedevro, nepadaręs šimto bandymų ir dar daugiau klaidų. Mane gal labiausiai suglumino ir privertė pasireikšti jūsų pasisakymas, kad kažkas šią palaidinę pamatęs, užsimanė vestuvinės suknelės

Tada pagalvojau, kad aš ją pamačius, tikrai nebūčiau užsimanius

Na, laabai daug pompastikos buvo jūsų tekste prie ne itin kokybiško darbo. Kiti darbeliai pasirodė net vulgaroki (žalias megztukas ir oranžinė suknelė). Žinoma, tai tik mano nuomonė, jos neperšu ir jei jūs jautėtės pobuvio metu su ja patogiai ir jaukiai - šaunu. Tačiau... Kai į elegantišką vakarėlį ateina kokia mergiotė su pliažine suknele - atrodo kaip ne savo lėkštėj.
Nenoriu įžeist, atsiprašau, jei taip nuskambės. Bet kartais reikia įspirti, vardan paties žmogaus labo.
Ir sėkmės kuriant! Tikiu, kad mano krimstelėjimas išeis į naudą
naujokes dabar issigas pasirodyti

o ir vaivorykstine suknele,super figura ir originalios mintys nebuvo pamineti.
Man iskart isryskejo minciu proverziai,viskas su laiku susidelios dar i vietas...bet ideju jau dabar as pasisemiau.

As mezgu tik dukrai siuo metu,o ir nedaug. Bet megstu i savo darbelius (kopijas

dauguma) ideti savo "kabliuka". Man patinka mezginiuose aki uz kazko "uzkabinti". Tai va butent pas
ginlingster galima. Musu tik stiliai visiskai skirtingi,bet as pvz. balta/melyna liemene issivaizduoju kaip palaidine prie baltu ilgu lininiu kelniu

Nesakykite,butu super. Pas mane beda,jog as nemegstu ryskiu/blizganciu dalyku. Todel ir tas silkas man pasirode lyg atlasas