Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

Meano sūnui jau greit 10 mėnesių. Kadangi maitinu pati, tai mažius užmiega tik prie mamos papulio. Dabar jau bandau mažių atjunkyti, todėl norėčiau paprašyti mamyčių pasidalinti savo patirtimi, kaip jus migdot savo mažiukus ax.gif

Mums kol kas pavyksta užmigti be papulio tik pas tete ant rankų arba vėžymėlyje blush2.gif Tačiau greit vaikas bus paliekamas auklei, todėl manau ji negalės kas kart užmigdyt mažiaus supdama ant rankų, o ir vėžymėliui jis greit bus per didelis doh.gif

Kaip užmiega jūsų mažyliai? ax.gif

panaši tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 26 balandžio 2008 - 20:04
Pas mus identiška situacija blink.gif , bet nujunkyti planuoju tik rudenį, tad kol kas laukiu. Dabar praktikuoju kitą užmigdymą - paimu vaiką ant rankų, kad veidas būtų priešais mane, guldau jį ant pagalvės ir supu, maždaug 2-3 min. ir užmiega, bet vis geriau nei su papuku doh.gif O papuko duodu prieš supimą.
Atsakyti
Mes sekmingai atsisakem rytinio maitinimo. Pavalgo kosytes, uzgeria vandenuku arba arbatyte i uzmiega supamas vezime ax.gif Bet nuo sios savaites bandysiu atsisakyti ir maitinimo pries antra mieguti doh.gif o tai bus sunkiau, nes misinuko atsisako kategoriskai. Bet reikia ieskoti iseities doh.gif
Atsakyti
Maniškis užmiega tik ant rankų, gerai kol lengvas, okas bus paskui? g.gif
Atsakyti
Ant rankų ir su muzika biggrin.gif
Atsakyti
labukas, mamytes, mano Barborai beveik 6 mėn. ir migdymas siandien - tai baisiausias košmaras cry.gif , niekaip neužmiega be mano rankų doh.gif , kurios jau baigia nukristi. Ir užmiega tik ant mano rankų. Gal žinote migdymo gerą receptą? verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,pirmus trys mėn.mano sūnėlis užmigdavo tik ant rankų,supuodamas.Laikui bėgant,kažkaip savaime gavosi,kad pradėjau migdyti lovyteje ir man pasiseke pripratinti.Prieš miegą gerai išvedinu kambarį,išmaudau,apvelku pižamą ir kas vakarą tą patį kartoju veiksmą.Paguldau į lovytę,glostau rankytes,galvytę.Visadą aš jam prieš miegą dainuoju lopšynės,nes jam labai patinka muzika ir taip mes užmiegam.Buna dar kartais, kad jis dar bando žaisti lovytėje,bet aš ramiai laikausi savo,kad jis žinotu,kad laikas miegoti.Reikia turėti kantrybės smile.gif smile.gif smile.gif Sekmės.
Atsakyti
Mūsų mažule dieną užmiega vežimėlyje, pakanka truputį pasupti ir užliūliuoju tongue.gif Nakčiai dedu į lovytę, pritraukiu ją prie mūsų lovos. Ji matyt jau supranta,kad tada nebus supama, tai migdo save pati įvairiais garsiukais: aaaaaa, eiiiiiii... thumbup.gif Kartais ilgokais blaškosi,tai paimu jos rankytę į savąją rolleyes.gif
Atsakyti
tfu tfu tfu.. *pasispjaudo Top ir pabeldžia į stalą.* migdymo problemu neturim... T.y. diena užmygdyti mažosios neįmanoma, miega tik vieną karta apie 3 valandą, koki pusvalandi, ateina laikas ir užmiega pati, betkur, ar vežime, ar ant grindų kur žaidžia besiridinėdama ant patiesaliuko, kartais užmiega laikraščių krūvoj, nes smagiausias žaidimas visus laikraščius iš po stalo išsitraukt ir po pilvuku susikišt, užmiega ir lovytėj savo, ar mašinos kėdutėj, ar ant rankų, kai mamytė nespėja namo laiku parnešt... vakare užmiega savo lovoj apie 9 valanda valgydama mišinuka vakarini, pabunda tik 6-7ryte, pavalgo ir toliau šalia manęs pasnaudžia dar iki kokios 10 valandos.. ir vėl viskas iš naujo... man tai idealu toks miego ritmas, nes dirbu naktinėj pamainoj. tai vyrui vakare lengva užmigdyt, o man grižus namo 7 ryte, dar įmanoma 3 valandas pamiegot smile.gif
prisigyriau čia.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man labai sunku naktiniam miegui dukryte uzmigdyti. Pamaitinu ir tada prasideda - rekauja, pyksta, as nesioju, supuoju ir arba ant ranku nuluzta, arba praeina kelios valandos, tada as ja vel maitinu ir tada nuluzta. Bet uzmiega tik kokia 23-24 val doh.gif
Atsakyti
su migdymu ir pas mus problema, uzmiega tik vezimelyje kartais ant ranku supuojama, bet turim dar didesne problema, nakti miegodama verciasi ant pilvo ir per miegus ropoja. jau net nezinau ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(nirmeda @ 2005 08 23, 20:58)
su migdymu ir pas mus problema, uzmiega tik vezimelyje kartais ant ranku supuojama, bet turim dar didesne problema, nakti miegodama verciasi ant pilvo ir per miegus ropoja. jau net nezinau ka daryt.

4u.gif drinks_cheers.gif pas mus ir taip buvo, kai ismoko ropot tai ir per miegus ropodavo, paskui ismoko atsistot lovytej ir vaiksciot tai nakti ziurek per miegus kaip prades po lovyte varinet... biggrin.gif
kazkur skaiciau, kad taip lialiukams buna kai ismoksta kazka naujo tai iki to laiko kol kitko neiskomsta tai taip ir daro. nezinau ar tiesa, bet mums tai tikrai viskas taip ir vyksta. tongue.gif
kantrybes ir viskas bus o.k. biggrin.gif
Atsakyti