Mano vaikuciai savo lovelese miega. Na, nebent lauke uzsnusta, tai tada tenka vezimelyje miegoti

Nuo gimimo miega savo lovytėje
Buvo tik kelios naktys (kai sirgo ir labai karščiavo) kad miegojo su mumis lovoje (tada ir visą naktį nuo krūties neatsitraukė)
Laukia miegam vežime

didzioji jau senai miega savo lovytej,ir niekada su mumis nemiegojo,o vat mazyle,tai kiekviena nakti su manim,mazdaug iki3-4val miega savo lovytej,o likusia nakties dali su manimi
,kadangi man paciai taip patogiau

Sūnelis nuo gimimo įprato miegoti savo lovytėje ir dabar joje miega
Tik dabar rytais, kai tėtis keliasi ir išeina į darba, mudu pavalgę, pažaidę dar kokią valandėlę pamiegam kartu mūsų lovoje
O lauke miega vežime

kaip bebūtų , bet aš miegu su 8 mėn. dukryte kartu vienoj lovoj, nes maitinu, ir noriu nors šiek tiek pailsėti, nes ji nuolat reikalauja papulio

Mazasis miega savo lovytej musu miegamajame.
na mes savo Deimanciuka lovyteje migdome, ir jis ten priprato, laisviau
tik pirma nakti, kai grizom is GN, miegojome visi trys. bet mociute pradejo sakyti, kad greit pripras, tai ir pabandem lovelej, tai
na, zinoma, mes dar labai mazi

tik pirma nakti, kai grizom is GN, miegojome visi trys. bet mociute pradejo sakyti, kad greit pripras, tai ir pabandem lovelej, tai

na, zinoma, mes dar labai mazi

musu kleckiukas 1,5men miegojo tik vezimelyje, lovyteje nemiegojo jam ten buvo per didele erdve
dabar labai sauniai miegame lovyteje

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.