QUOTE(Rani @ 2012 06 15, 15:24)
pradejau ieskoti info apie AD ir maitinima ir radau kruva patvirtinimu, kad (tiesa visi tyrimai buvo daryti su vaikais iki 1 metu) MP net sumazina AD rizika, jei yra genetinis faktrius
tai as irgi sutinku su tuo, jei vaikas maitinamas nuo gimimo, kai MP yra svarbiausias ir pagrindinis maistas, per kuri jis gauna ir antikunius, bet naturalu, kad palaipsniui jo verte, todel ir itaka mazeja, taip turbut reiktu manyt.. bet kokiu atveju as save teisinu, kad maitinti 14 men jau yra l.neblogai
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 06 15, 15:37)
Beje, kodel sakot, kad cukinija oranzine darzove? Zalia. As oranziniu nesu net maciusi.
cukiniju yra zaliu ir geltonu. kai praejau primaitinti po viena darzove, tikrai pastebejau, kad ta geltonoji, nors man yra skanesne, bet maziuka mano berdavo. o dabar jau ir zalia kazkaip nelabai, tai jau kuris laikas nebeduodu.
QUOTE(Dzhine @ 2012 06 15, 15:44)
man irgi l.idomu del krapu, kaip tik kazkienoo jusu norejau klausti, ar yra kam netiktu. nes po vakar ir siandienos maitinimu, maziu mano pabere, nors nieko kito nedaviau. ziuresim, stebesiu toliau. o toks nekaltas man tas krapas atrode