Oho, kaip keista,negirdėjau, kad rožių amarus coca - cola naikintų, gera idėja, reikės išbandyti

O aš vakar nupurškiau feiri --
ar berasiu dar gyvą rožę parėjus

Blakstiena5, Jūračiuks, labai gražūs žiedai
Raganėlės rožynai
Pasirodom su naujais žiedeliais
Besidriekianti Mainaufeuer

Miniatiūrinė rožytė iš vazonėlių, auganti ir žiemojanti jau trejetą metų

Dar norėčiau pasiteirauti, ar reiktų purkšti rožes profilaktiškai, nes praeitais metais buvo nubyrėję lapai, rudeniop stovėjo plikais kotais
Jei taip, tai kuo geriausia?

Besidriekianti Mainaufeuer

Miniatiūrinė rožytė iš vazonėlių, auganti ir žiemojanti jau trejetą metų

Dar norėčiau pasiteirauti, ar reiktų purkšti rožes profilaktiškai, nes praeitais metais buvo nubyrėję lapai, rudeniop stovėjo plikais kotais

QUOTE(saulelė @ 2012 06 19, 17:02)
Sveiki, kaip išgelbėti mano rožes iš po žiemos augo labai grąžios,bet pradėjo šviesėti šv.žali lapeliai ir džiūti šakos,šakos žemėje tokios kaip apgraužtos kokie tai gali būti parazitai,kuom juos naikinti.
greičiausiai pjūklelio darbas, purkšt reikia.
Linetax ačiū už pagyras
.
Jūsų ir nuostabios rožės. Kas dieną įlindus nebespėju visų ir pagirti. Žodžiu visoms gėlininkėms

Jūsų ir nuostabios rožės. Kas dieną įlindus nebespėju visų ir pagirti. Žodžiu visoms gėlininkėms

Dėkui už pagyras mano rožynėliui
Nuostabios visų gėlės, tikrai rožės yra pačios pačiausios. Ginkim nuo vabalų. Aš pavienes apipultas amarų šakutes nupurškiu žaliuoju muilu, tam kartui padeda. Labai retai atsiranda koks amaras ant tų rožių, kurios stipriai apsuptos levandų, įtariu kad kenkėjam jų kvapas nepatinka
Dar kartą - šiemet nustebino maloniai "Rosarium Uetersen" nors iš jos tikėjausi aukščio, bet ji pažeme pila žiedų kilimą ir tiek
na tiek to, tegul bus žema, bet kiek žiedų

Dar kartą - šiemet nustebino maloniai "Rosarium Uetersen" nors iš jos tikėjausi aukščio, bet ji pažeme pila žiedų kilimą ir tiek

Nu, Raganėle, ir pribūrei žiedų

Oi būriau būriau
gal kas kur užmatėt burtų lazdelę - Shultz trąšų rožėms? Ermitaže neberadau, o be trąšų po šitokio žydėjimo jos man suvargs...

QUOTE(raganele @ 2012 06 19, 19:41)
Oi būriau būriau
gal kas kur užmatėt burtų lazdelę - Shultz trąšų rožėms? Ermitaže neberadau, o be trąšų po šitokio žydėjimo jos man suvargs...

laba,jūs jau visos džiougiatės rožytėm

o Shultz trašų rožėms- tai žalios stotelės pardutuvėse
Na ir žydėjimas pas visas, pasaka