Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

Oho, kaip keista,negirdėjau, kad rožių amarus coca - cola naikintų, gera idėja, reikės išbandyti thumbup.gif
Atsakyti
O aš vakar nupurškiau feiri -- g.gif ar berasiu dar gyvą rožę parėjus g.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip išgelbėti mano rožes iš po žiemos augo labai grąžios,bet pradėjo šviesėti šv.žali lapeliai ir džiūti šakos,šakos žemėje tokios kaip apgraužtos kokie tai gali būti parazitai,kuom juos naikinti.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Blakstiena5, Jūračiuks, labai gražūs žiedai wub.gif wub.gif Raganėlės rožynai thumbup.gif Pasirodom su naujais žiedeliais ax.gif
Besidriekianti Mainaufeuer
user posted image

Miniatiūrinė rožytė iš vazonėlių, auganti ir žiemojanti jau trejetą metų
user posted image

Dar norėčiau pasiteirauti, ar reiktų purkšti rožes profilaktiškai, nes praeitais metais buvo nubyrėję lapai, rudeniop stovėjo plikais kotais g.gif Jei taip, tai kuo geriausia?
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2012 06 19, 17:02)
Sveiki, kaip išgelbėti mano rožes iš po žiemos augo labai grąžios,bet pradėjo šviesėti šv.žali lapeliai ir džiūti šakos,šakos žemėje tokios  kaip apgraužtos kokie tai gali būti parazitai,kuom juos naikinti.

greičiausiai pjūklelio darbas, purkšt reikia.
Atsakyti
Linetax ačiū už pagyras 4u.gif .

Jūsų ir nuostabios rožės. Kas dieną įlindus nebespėju visų ir pagirti. Žodžiu visoms gėlininkėms 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už pagyras mano rožynėliui smile.gif Nuostabios visų gėlės, tikrai rožės yra pačios pačiausios. Ginkim nuo vabalų. Aš pavienes apipultas amarų šakutes nupurškiu žaliuoju muilu, tam kartui padeda. Labai retai atsiranda koks amaras ant tų rožių, kurios stipriai apsuptos levandų, įtariu kad kenkėjam jų kvapas nepatinka smile.gif

Dar kartą - šiemet nustebino maloniai "Rosarium Uetersen" nors iš jos tikėjausi aukščio, bet ji pažeme pila žiedų kilimą ir tiek biggrin.gif na tiek to, tegul bus žema, bet kiek žiedų bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Nu, Raganėle, ir pribūrei žiedų bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi būriau būriau biggrin.gif gal kas kur užmatėt burtų lazdelę - Shultz trąšų rožėms? Ermitaže neberadau, o be trąšų po šitokio žydėjimo jos man suvargs...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 06 19, 19:41)
Oi būriau būriau biggrin.gif gal kas kur užmatėt burtų lazdelę - Shultz trąšų rožėms? Ermitaže neberadau, o be trąšų po šitokio žydėjimo jos man suvargs...

laba,jūs jau visos džiougiatės rožytėm wub.gif ,o maniškės kažko dar laukia (tik pumpurėliu stadijoje),nu nieko už kelių dieneliu ir aš džiaugsiuos blush2.gif

o Shultz trašų rožėms- tai žalios stotelės pardutuvėse
Atsakyti
Eden rose - kaip sakoma rožynų karalienė smile.gif
user posted image

'Elfe' (Tantau), viena mėgstamiausių rožių. Nemažas krūmas užauga, labai dideli ir kvapnūs žiedai. Minusas - linkusi žiemą stipriai apšalti.
user posted image
'Leonardo da Vinci' Rose - gausiai žydintis krūmas, bet aš iš jo daugiau tikėjausi wink.gif
user posted image

Mano ale rožynas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Na ir žydėjimas pas visas, pasaka wub.gif
Atsakyti