Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Taaaip tai kas ten nesigaili mano nervu?
kas uzrode ta 'slykstu puslapi" su tokiu "menkusiuku" pasirinkimu? mad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 01, 14:06)
viska palik. Is to nulauzto, kur zemej (nematau foto, bet isivaizduoju), is pazasteles uzaugs naujas egzempliorius. As toki nulauzta dideli tai tiesiai i zeme ibedziau ir tik stengiausi laistyt daugiau - isliko ziedai, uzsimesge pomidorai ir augo sekmingai toliau.

Aciu, saintlina, uz atsakymus 4u.gif Supratau, kad teisinga linkme masciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 06 01, 09:27)
As neturiu supratimo... niekaip nepamenu ar seklas buvau gavusi ar daigeli... Bet buvau itraukusi i "tikrai auginsiu" sarasa smile.gif O neauginu, nes mama sugebejo seklas ikisti taip, kad surado tik tuomet kai jau buvo velu pomidorus seti lotuliukas.gif Tai bandysiu kitamet smile.gif
Papildyta:
mmm  essen.gif

Noreciau krim'o ir as.. bet ai..palauksiu kitu metu ax.gif

turiu vieną lyšną daigelį. Pamirštas vargsta ir neauga mažame indelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 01, 13:57)
o vis del to, yra kas is cia uzsisakineja musu tarpe?  blush2.gif

Oooo.. būtum mačiusi, koks čia sujudimas, veiksmas, pirkimas šį pavasarį buvo.. biggrin.gif pirks ir vėl, tik nepražiopsok "traukinio" biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 06 01, 14:06)
nevalgau smile.gif Bet as ju ir nematau nuo sekmadienio. Uztat palikau raustanti Falls'a ir toki itartina Polfasta. Tikiuosi siandien jau suleisti dantis smile.gif

nu kas cia dabar??? Nespejom vasaros sulaukt, o cia jau rudeneli saukiasi  g.gif
Visai nelaukiam. Anei kiek.

gerai, kad nevalgai.. biggrin.gif nes ir aš dar noriu panokint savo Polkas.. nu trūksta dviejų kapeikų iki gražaus geltonumo, nors tu ką.. doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif aha, dar nelaukiam.. visko turim.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 01 birželio 2012 - 13:51
QUOTE(Ex @ 2012 06 01, 14:49)
Oooo.. būtum mačiusi, koks čia sujudimas, veiksmas, pirkimas šį pavasarį buvo.. biggrin.gif pirks ir vėl, tik nepražiopsok "traukinio" biggrin.gif

Saintlina, patinka man apsiprekint smile.gif Tai ir laukiu, dar siumetinio derliaus neragavus biggrin.gif

Pasistengsiu sudalyvauti apsipirkime butinai. Labai norisi sekanciais metais daug veisliu isbandyti, bent po 1-2 daigus auginant kiekvienos ax.gif Reik gi naujokei atsirinkti favoritus smile.gif Labai linkstu prie visokiu geltonu ir oranziniu. Saldus pomidorai patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 01, 14:57)
Labai norisi sekanciais metais daug veisliu isbandyti, bent po 1-2 daigus auginant kiekvienos  ax.gif 

Labai linkstu prie visokiu geltonu ir oranziniu.

Tai, Auksut, jei žadi daaaug veislių išbandyt, (kad ir auginimui po 1-2 daigus) jau nuo dabar gali pradėt savo diedulio zaunyti antro šiltnamio... biggrin.gif nu paminėsi mano žodį - netilps tau niekas ateinantį pavasarį.. galim kirst lažybų... tongue.gif

Vo vo, geltoni pomidorai ir man thumbup.gif jau vien spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 01, 15:03)
Tai, Auksut, jei žadi daaaug veislių išbandyt, (kad ir auginimui po 1-2 daigus) jau nuo dabar gali pradėt savo diedulio zaunyti antro šiltnamio... biggrin.gif nu paminėsi mano žodį - netilps tau niekas ateinantį pavasarį.. galim kirst lažybų... tongue.gif

Vo vo, geltoni pomidorai ir man thumbup.gif jau vien spalva wub.gif

As tyliai tau pritariu blush2.gif bet dabar del antro siltnamio bijau ir uzsiminti dar blush2.gif labai jau ji erzino pirmo siltnamio statyba lotuliukas.gif pats prisigalvojo darbu sau simta, paskui keikiasi. nes siltnamio sienas is mediniu langu dare, tai ir impregnavo ir pinoteksu juos daze ir pamata siltnamio betonini dare doh.gif tarnaus ilgai, bet labai jau cackinosi ilgai ax.gif antra jei darytis, tai tik is lanku ir pleveles,kad maziau galva skaudetu smile.gif

drinks_cheers.gif

Buvau nusliauzus iki siltnamio. Iskilo klausimas, pasikapscius zemej tu baltu kudu kirmeliu yra. Spragses ar kokios jos ten. Ka daryti? Ar nieko nedaryti? g.gif O tos anksciau rodytos demes ant pomidoru lapu sviesiai zalios nedingsta, lyg ir daugeja ju, arba man vaidenasi doh.gif
Atsakyti
Man pernai buvo patraukę labai ant avietinės spalvos pomidorų, o šiemet labai laukiu geltonų: turėtų būt dviejų rūšių geltonukai, galvoju pomažiai rūšių prisodinau g.gif
Atsakyti
buvau ir as nusliauzus, neistveriau smile.gif. naujam siltamyje kaip ir viskas tvarkoj, bet va senajam tai nelabai.... ten vazoniniai ir dezese glaudziasi... panasu kad vazoniniai kazka pagavo, o betaliuxas 1 is dvieju gal susalo g.gif lapai kaip lapai, bet patis pomidorai pavyte g.gif apziurejau lyg ir nenuluzus saka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 01 birželio 2012 - 14:41
Sveikutės pomidorininkės 4u.gif Grįžus po darbuko nulėkiau į šiltnamį doh.gif vos 8 laipsniai. Uždariau, baisu, kad nesušaltų. O lietus taip bjauriai pliaupia, buvau suplanavus šiltnamį mulčiuot, teks atidėt. Apie mulčiavimą turiu klausimuką, ar reikia labai storai mulčiuot, ar užtenka kokių 5 cm. sausu šienu, nes kiek supratau, tai žalia žolytė gali suplėkt.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti