Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė. Darželis " Giliukas ".

darželis man tai visai jaukus, nors ir senovinis biggrin.gif išdalies primena tą į kurį pati ėjau biggrin.gif
pirmam aukšte sudėti plastikiniai langai, manau šią vasarą sudės ir antram aukštui, bet ir taip darželyje ne tik kad šilta, bet netgi karšta... auklėtojos tai trumpom rankovėm būna, vaikai ir plonai apsirengę... užsiima su jais nemažai - šokiai, dailė, mankšta, dainos, eilėraščiai, pildymas iš molio, plastelino ir pan.
esu mačius jog lopšelinėse grupėse būna vaikų su pampais... o kas toms auklėtojoms daryt, jei tėvai nemoko ant puodų daryt, jos stengias sodinti ir pampus priverstos keisti ax.gif
grupės tvarkingos, švarios, keik įmanoma kiekvienais metais atsinaujina, pasitvarko (rugsėjo mėn surenka iš tėvelių rinkliavą ir tvarkosi)... bet čia tos rinkliavos tai man rodos kiekvienam darželyje yra... valstybė menkai finansuoja ddarželius, o ir tie gavę pinigėlių iš valdžios geriau jau langus sudeda nei žaislus perka... tai vat savo vaikams juk negaila ir ant tų žaislų, ar naujų lentynų pinigėlių duoti smile.gif
Atsakyti
As savo Luka vedu i ši darželi nuo rugsejo. Jau i darželio grupe. Aisku, pries tai buvau girdejus visokiu nuomoniu, bet kaip sakant kiekvienam savo. Istikruju galiu pasakyt, kad esu labai patenkinta situo darzeliu thumbup.gif Pritariu kad jis tikrai panasus i ta kur ejom dar pacios, bet tikrai bent man savas ir jaukus. Del silumos tai tikrai ten karsta, nors antram aukste kur ir musu grupe, ne plastikiniai langai. Aukletojos labai daug uzsiima su vaikais, net nustebusi buvau, kasdien vis nauji darbeliai, vis nauji piesiniai thumbup.gif Del pinigeliu rinkimo tai taip yra visuose darzeliuose. Manau kiekviena mama nori kad jos vaikui ten butu gera, tai manau galima paaukoti i menesi po 10lt. Tai tiek smile.gif
Atsakyti
Si darzeli lankom nuo rugpjucio , blogo kol kas nieko nemaciau, "senovinis", bet tvarkingas ir siltas , aukletojos geros, o svarbiausia , kaip ir kazkuri mama rase, tikrai daug vaikai uzsiima vis nauji darbeliai ir piesia ir karpo thumbup.gif as tikrai esu patenkinta, kad mano dukryte lanko si darzeli smile.gif
Atsakyti
Laba,

pasiskaičiau tikrai daug gerų atsiliepimų apie šį darželį. Noriu paklausti, ar tikrai jau šiemet nebėra problemų dėl šilumos žiemą, ar vaikučiai nešąla? O klausimas toks iškilo paskaičius pernykštį straipsnį . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maggota @ 2009 02 21, 15:54)
Laba,

pasiskaičiau tikrai daug gerų atsiliepimų apie šį darželį. Noriu paklausti, ar tikrai jau šiemet nebėra problemų dėl šilumos žiemą, ar vaikučiai nešąla? O klausimas toks iškilo paskaičius pernykštį straipsnįax.gif

niekaip nesuprantu is kur tokia nesamone, negi kitose grupese salta? g.gif as vaika nuvedu su pedkelnem , dzinsiukais, maikyte plona, golfuku tai jei dar uzdedu megztuka tai dzinsai ir megztukas dazniausiai buna nuimti.... silta labai... bent pas mus grupej
Atsakyti
Tikrai silta, netgi man atrodo kad labai silta, nes mes nepriprate prie dideles silumo mirksiukas.gif Vaikai vaiksto su pedkelnem ir aukletojos paprasau kad nedetu bliuzono, nebent kai eina i sale. Kai pradejom lankyt si darzeli klausiau aukletojos ar reikia pizamos, pasake kad tikrai ne, nes labai silta, storos kaldrytes. Tikrai nesiskundziam del to kad per salta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grajute @ 2009 02 21, 16:12)
Tikrai silta, netgi man atrodo kad labai silta, nes mes nepriprate prie dideles silumo  mirksiukas.gif  Vaikai vaiksto su pedkelnem ir aukletojos paprasau kad nedetu bliuzono, nebent kai eina i sale. Kai pradejom lankyt si darzeli klausiau aukletojos ar reikia pizamos, pasake kad tikrai ne, nes labai silta, storos kaldrytes. Tikrai nesiskundziam del to kad per salta  thumbup.gif

o jusiskis darzelio ar lopselio grupeje? smile.gif
Atsakyti
Darzelio. "Bituciu" grupe thumbup.gif
Atsakyti
šilta kaip reikalas.... mūsų grupėj vaikai su pėdkelnėm ir su šortukais būna ir tik su maikute ir golfuku ar marškinukais.... vnž tiek mažai apsirengę mes net namie nebūnam, nes namuose gerokai vėsiau biggrin.gif

manau daug duoda ir tai kad prieš žiema mūsų grupės langus auklėtojus užkamšė, nes langai dar seni ir sakė kad žiema pučia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 21 vasario 2009 - 17:05
QUOTE(Matelyk @ 2009 02 21, 17:02)
šilta kaip reikalas.... mūsų grupėj vaikai su pėdkelnėm ir su šortukais būna ir tik su maikute ir golfuku ar marškinukais.... vnž tiek mažai apsirengę mes net namie nebūnam, nes namuose gerokai vėsiau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(grajute @ 2009 02 21, 16:32)
Darzelio.  "Bituciu" grupe  thumbup.gif

mes lopsely. irgi Luka turim galvojau gal Jusiskis cia smile.gif kazkaip musu vaikuciu grupes mamos ziuriu cia neuzklysta smile.gif arba neprisipazista smile.gif
Atsakyti
As pati karta vos nesusimaisiau , tik po kiek laiko supratau kad lopselio grupej Lukas dar yra biggrin.gif
Atsakyti
sveikos , norejau paklaust kiek aukletoju buna vienu metu su vaikiais lopselio grupej, 1 ar 2, neisivaiduoju kaip su 15 maziuku 1 galetu susitvarkyt ax.gif
Atsakyti