Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė. Darželis " Giliukas ".

Labukas visoms
Noretu naujesniu atsiliepimu apie si darzeli smile.gif Aciu
Atsakyti
Ir man labai norėtųsi naujesnių atsiliepimų 4u.gif

QUOTE(Dotted @ 2010 02 23, 01:16)
Labukas visoms
Noretu naujesniu atsiliepimu apie si darzeli smile.gif Aciu

Atsakyti
Tai, kad nieko naujo ax.gif . Aukletojos, bent jau "Girinuku" grupes thumbup.gif . Yra logopedes, buna vaikam manksteles, masazai. As labai patenkinta siuo darzeliu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
darzelis Giliukas is ties geras, aukletojos labai rupestingos ir daug demesio skiria vaiku ugdymui. Taciau vienos lopselio grupes boriuziukai aukletoja Lina nemanau, kad yra tinkama dirbti su vaikais. Jinai nesugeba tvardytis ir buti kantri su vaikais. Kai kuris ja sunervuoja, tai ji stipriai purto ar musa vaika, o rekia ant ju nuolatos savo storu balsu. Pavyzdziui vaikas rengiasi ir nesugeba apsimauti kelniu ar batu teisingai, tai vietoj to kad padetu jam, ji visai numauna, nurengia ir liepia pernaujo rengtis arba paguldo i lova uztai kad nesugebejo, tik va kai teveliai ateina pasidaro gera. Vaikuciai yra tiek jos ibauginti, kad bijo ka tevams pasakyt, o kiti nelabai moka kalbet. Visa to pasekme gali buti vaiku kalbos bei psichiniai sutrikimai. Tik gaila kad viso to idoryti negalima...
Atsakyti
QUOTE(gylia @ 2010 04 20, 19:49)
Sveikos mamos,
darzelis Giliukas is ties geras, aukletojos labai rupestingos ir daug demesio skiria vaiku ugdymui. Taciau vienos lopselio grupes boriuziukai aukletoja Lina nemanau, kad yra tinkama dirbti su vaikais. Jinai nesugeba tvardytis ir buti kantri su vaikais. Kai kuris ja sunervuoja, tai ji stipriai purto ar musa vaika, o rekia ant ju nuolatos savo storu balsu. Pavyzdziui vaikas rengiasi ir nesugeba apsimauti kelniu ar batu teisingai, tai vietoj to kad padetu jam, ji visai numauna, nurengia ir liepia pernaujo rengtis arba paguldo i lova uztai kad nesugebejo, tik va kai teveliai ateina pasidaro gera. Vaikuciai yra tiek jos ibauginti, kad bijo ka tevams pasakyt, o kiti nelabai moka kalbet. Visa to pasekme gali buti vaiku kalbos bei psichiniai sutrikimai. Tik gaila kad viso to idoryti negalima...

Oi, nu tik nereikia... Nė viena auklėtoja negali smurtauti prieš vaikus. O jei smurtauja - tiesiu taikymu pas direktorę. Tokių dalykų būti negali. O iš kur pati žinote, kad taip vyksta, jei vaikai įbauginti, o kai kurie nemoka kalbėti??? g.gif
Atsakyti
Aš tai kažkaip patenkinta grupės auklėtojomis, tik vat šeimininke tai nesužavėta. Nes leidžia jinai sau vaikus auklėti, o to man rodos neturėtų būti.
Bet iš tikrųjų girdėjau baubiančias auklėtojas iš kitų grupių ant vaikučių lauke. Aš suprantu, kad lauke juos reikia pašaukti garsiau ar sudrausminti. Bet man tai buvo panašiau į staugimą ant vaikų... g.gif O to tai aš nenorėčiau...
Atsakyti
QUOTE(gylia @ 2010 04 20, 20:49)
Sveikos mamos,

drinks_cheers.gif visu simtu procentu, dziaugiuosi kad dar yra ir daugiau tevu kurie tai pastebi, musu berniukas net psichologiniu problemu turejo del jos, kurios dar iki siol atsliepia doh.gif , i akis tai pagatava visa sulyst bet uz duru tai baisu kas darydavosi.Jei kas turit galimybiu tai keiskit aukletoja prasykites i kita grupe. O darzelyje ji sedi del to kad turi labai dideli uznugari doh.gif Ir labai gaila kad ner kaip tu irodymu surinkt , nes nevatai vaikas prisigalvoja doh.gif
Dabar lankom kita grupe tame paciame darzelyje,esam be galo patenkinti, kaip priestai vaikas nenoredavo i darzeli eit taip dabar nenori likt namie, nori eit pas draugus smile.gif pats praso uzstatyt zadintuva kad nepramiegotu darzelio biggrin.gif
Atsakyti
Baigsis tuoj visi užnugariai. Paskelbtas konkursas darželio direktorės vietai užimti. Tam tikra srovė nori prastumti dabartinę pavaduotoją, nors puse lūpų užsimenama, kad geriau ateitų žmogus iš šono. Nauji vėjai dar niekam pakenkė. Nu žiūrėsim kaip bus g.gif

O dėl tokios auklėtojos, tai nesuprantu ko taip ramiai tą reikalą paliekat... Mano vyresnis vaikas ėjo į tokį daržą, kur auklėtoja sirgo sunkia depresijos forma. Pasigydydavo ir vėl darban. Kartais neturėjo kantrybės, tai vaikams kliūdavo... Tylėjau, kol mano vaiko nepajudino - tas neskubėjo pietų miego gultis, tai nutrenkė į lovą, galvą susimušė. Tuoj pat ėjau pas direktorę. Iš karto sakiau - nesureaguosit, eisiu į švietimo skyrių! Patikėkit, sureagavo cool.gif Jei tėvai nepaliktų tokio reikalo pasroviui, tikrai galima situaciją pakeisti ir jokie užnugariai nepadės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2010 04 21, 20:48)
Aš tai kažkaip patenkinta grupės auklėtojomis, tik vat šeimininke tai nesužavėta. Nes leidžia jinai sau vaikus auklėti, o to man rodos neturėtų būti.
Bet iš tikrųjų girdėjau baubiančias auklėtojas iš kitų grupių ant vaikučių lauke. Aš suprantu, kad lauke juos reikia pašaukti garsiau ar sudrausminti. Bet man tai buvo panašiau į staugimą ant vaikų... g.gif O to tai aš nenorėčiau...

O kurios grupės auklyte jūs nesužavėta? Ar kartais ne saulyčių?
Atsakyti
siandien vaikas grizo is darzelio ir baisiausiais verke kad seimininkute ant jo labai reke del to ka ne taip apsiave batus g.gif idomu is kokios ji grupes atejusi gal kas zinot ka, lopselio grupeje dabar dirba tamsiais poilgiais plaukais, jauna mergina, kazkaip vaiku tikiu bet nesinori is karto zmogu uzsipulti, bandysim kalbetis, nes maniskis irgi velniu prisveites, bet idomu gal kas buvot susidure ir turetumet kokiu atsiliepimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 06 03, 23:26)
siandien vaikas grizo is darzelio ir baisiausiais verke kad seimininkute ant jo labai reke  del to ka ne taip apsiave batus g.gif idomu is kokios ji grupes atejusi gal kas zinot ka, lopselio grupeje dabar dirba tamsiais poilgiais plaukais, jauna mergina, kazkaip vaiku tikiu bet nesinori is karto zmogu uzsipulti, bandysim kalbetis, nes maniskis irgi velniu prisveites, bet idomu gal kas buvot susidure ir turetumet kokiu atsiliepimu g.gif

Būtinai kalbėkit, nepalikit taip. Šitą šeimininkę mačiau einant, man atrodo, kad boružiukų grupėj g.gif
Atsakyti
Laba mamytes,
Norejau pasiteirauti apie lopselio grupes? Zinau, kad ten yra 2 lopsiuku grupes, ka galetumet pasakyti ten lankancios, kurioje grupeje mielesnes aukletojos smile.gif
Kaip su eilemis sitam darzelyje?
Ar vedejos paprasius, ji noriai palydi susipazinti su darzeliu, nes kitur tai ojjj kaip buna...?
Kiek is isores maciau si darza, tai vienas is normalesniu vaizdeliu, nes kaune ir taip darzu padetis sunki, galvojam, kad nuo rugsejo i lopsiuka noretume smile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti