Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė. Darželis " Giliukas ".

Gal galit pasakyt kurį mėnesį šią vasarą atostogaus darželis? Praėjusią vasarą darželis atostogavo du mėnesius o kaip šią vasara?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2011 02 25, 13:14)
Gal galit pasakyt kurį mėnesį šią vasarą atostogaus darželis? Praėjusią vasarą darželis atostogavo du mėnesius o kaip šią vasara?

Kiek zinau,ir sia vasara atostogaus liepa rugpjuti....
Atsakyti
QUOTE(Zuze @ 2011 02 25, 13:39)
Kiek zinau,ir sia vasara atostogaus liepa rugpjuti....

praejusia vasara darzelis tikrai atostogavo tik liepa. sia berods bus tas pats. dar svarstoma, galvoja ar du men ar viena. birzeli dirbs, liepa nedirbs. del rugpjucio dar buvo neaisku 4u.gif
Atsakyti
Na nezinau,gal kokios jungtos grupes kazkuri menesi buvo g.gif
As saviske nei liepa,nei rugpjuti neleidau,o siemet taip pat jau pasirasem,kad sutinkam atostogauti liepa ir rugpjuti
Atsakyti
QUOTE(railukgec @ 2011 02 25, 11:39)
svarbiausiai, kad musu vaikams aukletojos patiktu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Praejusia vasara darzelis nedirbo tik liepa, bet tada buvo sudarytos salygos vesti i kita darzeli. O rugpjuti buvo sujungtos grupes 4u.gif
Atsakyti
O kada bus tiksliai aišku kaip darželis atostogaus šią vasarą?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2011 02 28, 10:58)
O kada bus tiksliai aišku kaip darželis atostogaus šią vasarą?

pasitikslinkit pas aukletojas, bet seip mums sake ir as taip supratau, kad birzeli ir rupjuti bus sujungtos grupes, o liepa kazkuriam silainiu darzeli. Musu tai vasario pradzioj klause kaip darysim mes del vasaros atostogu
Atsakyti
As tai, kiek supratau, tai birzelis normalus, liepa - atostogos, o rugpjutis - sujungtas.
Atsakyti
AS irgi taip supratau.
Atsakyti
sveiki, planuoju nuo rugsejo leisti savo panicka i si darziuka, kadangi mums reikalingas logopedo ugdymas,rudeni maniskei jau bus 4metukai, i domu kiek tokiu speceliu grupiu yra tame darzelyje, kaip aukletojos, i kokia grupe butu geriau leisti?(na aukletoja kuri geriausia, svelniausia vaikuciams:) ) maniske tokia jautroka mergaiciuke, jai mama tai viskas , tai sakau reikia tokios aukletojos kuri butu labai siltas zmogus, kitaip tai manau apie darzeli tik pasvajot beliktu neitu nors tu ka smile.gif papasakokit ka nors please blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
kiek zinau yra dvi logopedines grupes - viena remiasi paprastu ugdymu, kita valdorfo ugdymu. apie aukletojas - sunku ka pasakyt, man patinka viena, o vaikui kita. Nereikia nusistatyt, kad mano vaikas jautrus, gal patiks visai. Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(railukgec @ 2011 05 17, 15:04)
Sveiki,
kiek zinau yra dvi logopedines grupes - viena remiasi paprastu ugdymu, kita valdorfo ugdymu. apie aukletojas - sunku ka pasakyt, man patinka viena, o vaikui kita. Nereikia nusistatyt, kad mano vaikas jautrus, gal patiks visai. Sekmes smile.gif

o kurioje grupeje geriau butu eiti?( mums aktuoliausia ismokti sneketi) o pacios aukletojos tu dvieju gryupiu is jaunesniu ar tokios senesnes? ax.gif istikro norint eiti i kazkokia grupe , supazindina su grupiu aukletojomis ar leidzia pasirinkti grupe ta i kuria nori eiti? ar ten jau patys skirsto?
Atsakyti