Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė. Darželis " Giliukas ".

QUOTE(Matelyk @ 2007 09 03, 21:22)
Guosta kaip tavo Gustukui darželis, ar buvot šiansien  bigsmile.gif

maniškiui tai visai nieko, tik kartą verkė, kai suprato kad tetis paliko  verysad.gif  ir paskui kai liko tik vienas (kažkaip labai anksti visus vaikučius pasiėmė  unsure.gif ), auklėtoja sakė, kad pradėjo tečio klausinėti  ax.gif
Mano vaikas verkia, kad namo reikia eiti lotuliukas.gif . Vakar puse kelio kol ejom namo praklyke, siandien kol isejom is darzelio ir prie namu asareles byrejo verysad.gif . Man Gusta reikia pratinti prie ejimo namo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai saunu girdet, kad jums taip paprastai viskas. o maniskis siandien tempesi teti kartu pas vaikus zaist bet kai suprato kad tetis eseina tai pradejo zliumt, bet aukletoja paeme ant ranku ir sake tevui dingt smile.gif
tai nezinau kaip ten jam sekesi...
Papildyta:
o jus irgi i boruziuku grupe einat?
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2007 09 04, 16:19)
Tai saunu girdet, kad jums taip paprastai viskas. o maniskis siandien tempesi teti kartu pas vaikus zaist bet kai suprato kad tetis eseina tai pradejo zliumt, bet aukletoja paeme ant ranku ir sake tevui dingt smile.gif
tai nezinau kaip ten jam sekesi...
Papildyta:
o jus irgi i boruziuku grupe einat?
Ne, mes i nykstuku ax.gif
Atsakyti
Sveikutės , gal galėtumėte parašyti apie šiame darželyje esančias valdorfo grupes.
Gal kas lanko tokią grupę bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, na kaip jusu vaikuciams sekasi eiti i darziuka? maniskis tai jau atsikele ryte be problemu net zadinti nereikia 6,45val jau gyvas. Bet uztat kai nueina i darzeli kosmaras doh.gif doh.gif kai pradeda verkti, nenori pasilikti. Nezianu ka daryt. I darba tai reikia eiti. Tikiuos gal dar apsipras.
Atsakyti
QUOTE(*Samanė* @ 2007 09 06, 14:11)
Sveikutės , gal galėtumėte parašyti apie šiame darželyje esančias valdorfo grupes.
Gal kas lanko tokią grupę bigsmile.gif

Na mūsiškė tokia lyg ir pusiau Valdorfo g.gif , bent jau ma taip buvo paaiškinta - Aitvariukai.
Kambaryje mažai spalvų (neišpaišytos sienos kaip kitose grupėse), daug natūralaus medžio (medinis namukas, mediniai zaislai, kai kurie baldai), nedaug vaikų (pirmiausiai tai logopedinė grupė, taip pat lanko keli vaikučiai su negalia). Ladangi lankem tik savaitę (ir susirgom unsure.gif ) tai daugiau pasakyti nelabai galiu. Yra gyvūnų - degu ir žuvytės, vaikams labai patinka stebėti.
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2007 09 10, 12:29)
sveikos, na kaip jusu vaikuciams sekasi eiti i darziuka? maniskis tai jau atsikele ryte be problemu net zadinti nereikia 6,45val jau gyvas. Bet uztat kai nueina i darzeli kosmaras doh.gif  doh.gif kai pradeda verkti, nenori pasilikti. Nezianu ka daryt. I darba tai reikia eiti. Tikiuos gal dar apsipras.

šiand ir aš vežiau mažiau mažių į darželį (pirmą kartą, šiaip visada tėtis veždavo), tai tik įsukus į tą darželio keliuką mažius pradėjo verkti unsure.gif bet taip graudžiai cray.gif nunešėm į grupę, o jis tetį apsikabinės kad rauda, kad rauda verysad.gif nu bais gaila buvo vaiką palikti. matyt per savaitgalį atprato unsure.gif
Atsakyti
Tai mums tas pats, apsikabina kakla, prisispaudzia ir rauda. Nu paciai taip skaudu pasidaro, bet ka daryt, ka daryt doh.gif
Atsakyti
Maniškė lieka be problemų. Na šiandien nenorėjo iš mašinos lipt, tai ant rankų nunešiau dičkę. O grupėj pamatė auklėtoją ir jau galiu eit smile.gif
Atsakyti
Kaip jums gerai, tikiuos ir mes greit apsiprasim, nes jei taip kiekviena ryta asaros tai nezinau kaip cia bus g.gif
Atsakyti
sveikutes, iskilo tokia problema:
nuvedu sunu i darzeli aprengus vienais rubais dar idedu atsargai. Grizta vaikas su taip paciais rubeliais kuriais ir isleidau o tie kur buvo ideti atsargai prisysioti. Tai visai nesuprantu kas juos devejo?
dar : vakar grizo vaikas su svetimu megztuku(nors megztuka irgi buvau idejus nes sake grupeje salyta) o jo striuke kazkas kitas apsirenge...
Nu nieko nesuprantu g.gif
Papildyta:
beje jis dar lopselinukas, tai kiek suprantu aukletojos juos perrengineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2007 09 11, 11:09)
sveikutes, iskilo tokia problema:
nuvedu sunu i darzeli aprengus vienais rubais dar idedu atsargai. Grizta vaikas su taip paciais rubeliais kuriais ir isleidau o tie kur buvo ideti atsargai prisysioti. Tai visai nesuprantu kas juos devejo?
dar : vakar grizo vaikas su svetimu megztuku(nors megztuka irgi buvau idejus nes sake grupeje salyta) o jo striuke kazkas kitas apsirenge...
Nu nieko nesuprantu g.gif
Papildyta:
beje jis dar lopselinukas, tai kiek suprantu aukletojos juos perrengineja g.gif
Nu cia tai geras blink.gif ! Dar suprantu, kad aukletojos gali sumaisyti rubelius, bet striuke blink.gif ... Juk ta vaika mama, ar tetis turejo pasiimti... Tai ka nemate, kad striuke ne ju vaiko? Man net mintis tokia nesove, kad gali rubeliai susimaisyti. Gal reikia vardus kur uzrasyti g.gif ? Mano skruzdeliukas ir nebenori i darzeli verysad.gif . Tik pazadinau ir pradejo verkti. Sako: noriu miego. Taip ir palikau verkianti darzelyje
cray.gif P.S. O kelnytes gal kokiam kitam vaikui buvo uzdeje... Kazkur skaiciau forume, kad yra mamu kuriom visiskai dzin kaip tie vaikai bus darzelyje. Net sauskelniu pakeitimui neideda schmoll.gif , tai gal ir rubeliu neideda perrengti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guosta: 11 rugsėjo 2007 - 11:03