Nesuprantu kaip aliejus gali džiovinti

QUOTE(cindy @ 2012 07 26, 10:32)
Gali, man kokosu aliejus irgi netiko, dziovina ir plaukus ir oda.

o man labai tiko kokosas
odačkaip kempine ji sugerdavočstipriai jau buvo issausejus
Dar labai patiko migdolu aliejukas stai toks 200ml (22lt)

QUOTE(dominica @ 2012 07 25, 16:35)
eveline dideliuose buteliuose man patiko tik orchideju kvapo kremo sudetis. visuose kituose buvo kazkokiu negeru ingredientu, neatsimenu net kokiu 

Orchidėjų dabar naudoju, o pernai vasarą turėjau tokį:

Man sudėtis lyg neužkliuvo

QUOTE(DuNNo @ 2012 07 26, 15:30)
is kur pirkot?

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 07 26, 19:26)
Orchidėjų dabar naudoju, o pernai vasarą turėjau tokį:
turiu ir as toki

dar esu turejusi toki raudonoje pakuoteje

bet mane tiesa sakant uzkniso tas orchideju kvapas. bonke didziule, puse litro lyg, tai naudojau vos ne pusmeti.. dabar flormar rojuje uzmaciau toki lyg rusiska ar baltarusiska kuno sviesta, yra kokiu 4 skirtingu kvapu, nusipirkau su apelsinais ir sokoladu. kvepia be proto, tokiom sokoladinem kaledom
7 lt su centais. kvapas gan greit isgaruoja, isejus is vonios ryte su chalatu jau nebejauciu jo. drekinimas kaip ir paprastu kremu, gana lengvai tepasi (pvz TBS sviestai man sunkokai tepasi, naudoju tik ziema kai visai sausa oda), zodziu liuksiskas daikciukas uz pigiai, kai norisi skaniu kvapu

QUOTE(drieziuxx @ 2012 07 26, 21:20)
is kur pirkot? 
Papildyta:

Papildyta:
rudugys.lt

-----------
O tas eveline kremas man tj super bonke didziule,bet isnaudojau gal per 2men,kas antra dien as teplioju visa kuna

QUOTE(dominica @ 2012 07 26, 21:35)
bet mane tiesa sakant uzkniso tas orchideju kvapas. bonke didziule, puse litro lyg, tai naudojau vos ne pusmeti.. dabar flormar rojuje uzmaciau toki lyg rusiska ar baltarusiska kuno sviesta, yra kokiu 4 skirtingu kvapu, nusipirkau su apelsinais ir sokoladu.
gal galite ideti foto?

nera internete, jau ieskojau

Gal kuri naudojot Garnier Ambre Solaire deginimosi aliejų? Ar padėjo įdegt? Akcija jam tai gundausi

QUOTE(Aglėja @ 2012 07 27, 12:17)
As turiu. Esu labai sviesios odos, tai man nieko nepadejo

parekomenduokit gera KREMINIO pavidalo savaiminio idegio krema