Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

AKCIJA EUROKOS Natura Siberica prausimosi putos ~14lt
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 08 21, 14:51)
po rekomendacijos nusipirkau naktinį kremą iš šios serijos,tik dar nebandžiau.O kodėl Jūs renkatės kaukę,o ne kremus?Buvo ir dieninis...
Catrice 040 man irgi patinka ir tinka,gaila,kad 040 tinka tik ,kai esu neįdegusi.Vasarai per šviesi,nors tai jau tamsiausias atspalvis doh.gif

pas mane gelis su 10AHA ir 2BHA +kremas arba pudra su spf 50

tai kad ju kremai man что слону дробина biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 08 21, 10:44)

Papildyta:

jau kelis metus naudoju
thumbup.gif
user posted image

gaila kad ją išims iš prekybos  verysad.gif  (na tikesimes kad tik pakuote pakeis kaip drekinamosios)

gerai maskuoja nekemša išlaiko puikiai neturiu jokiu priekaištu šiai pudrai thumbup.gif

Man visai gerą įspūdį paliko ši Evelina pudra, dar pagalvojau, kad ji labai panaši padengimu ir laikymusi į Catrice Matt, tik kelis kart pigesnė

user posted image

Bandžiau vos kelis kartus pavasarį, kadangi vasarai renkuosi presuotą pudrą.
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 08 21, 17:37)
AKCIJA EUROKOS Natura Siberica prausimosi putos ~14lt

O prausimosi pieneliui yra?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 08 21, 19:40)
pas mane gelis su 10AHA ir 2BHA +kremas arba pudra su spf 50

Sakykite, o koki geli Jus naudojate? Gal galima nuoruda... Aciu. :4u
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 08 21, 20:29)
O prausimosi pieneliui yra?

4u.gif neatkreipiau demesio.
Atsakyti
gal kuri galit palygint Natura Siberica ir Organic shop šapūnus ir balzamus?
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2012 08 21, 20:56)
Sakykite, o koki geli Jus naudojate? Gal galima nuoruda... Aciu.  :4u

oj temoje kosmetika su rugštimis ir temoje riebi/mišri veido oda daug rašius paskaitykit šias temas tikrai rasit daug informacijos, nes kitos priemones kurias naudoju yra ne iš pigiuju ir ne visai į temą bus čia apie jas rašyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 08 21, 13:04)
pas mane ta pati problema, paskutiniu metu naudoju Sanex, kaina apie 9lt
veiksmingas ir odos nedirgina  smile.gif
Mano irgi jautri pazastu oda tai is pigesniu tik sanex sensitive galiu naudoti, is brangesniu Sebamed be aliuminio. smile.gif

Dabar labai į temą būsiu smile.gif Šiandien ryte nuėjau į vaistinę, pasisakiau savo problemą, pasiūlė būtent Sebamed, ir būtent dėl to, kad be aliuminio. Nusipirkau jį, kainavo 25lt. Nuėjusi į darbą pasitepiau, ir ką, po kelių valandų pradėjo perštėti ir pamačiau, kad visa oda stipriai paraudusi... Kaip taip gali būti, juk jis skirtas itin jautriai odai blink.gif doh.gif
Siaubingai susinervinau, ir važiuodama namo užsukau į parduotuvę ir nusipirkau Sanex dermo sensitive. Prisiminiau, kad kažkada seniai jį naudojau, tai sumaniau vėl išbandyti. Jei ir nuo šito išbers, nebežinosiu ką daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 08 21, 11:44)

jau kelis metus naudoju

gaila kad ją išims iš prekybos  verysad.gif  (na tikesimes kad tik pakuote pakeis kaip drekinamosios)

gerai maskuoja nekemša išlaiko puikiai neturiu jokiu priekaištu šiai pudrai thumbup.gif

Dekoju 4u.gif Bandysiu surasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 08 21, 22:23)
Dabar labai į temą būsiu  smile.gif  Šiandien ryte nuėjau į vaistinę, pasisakiau savo problemą, pasiūlė būtent Sebamed, ir būtent dėl to, kad be aliuminio. Nusipirkau jį, kainavo 25lt. Nuėjusi į darbą pasitepiau, ir ką, po kelių valandų pradėjo perštėti ir pamačiau, kad visa oda stipriai paraudusi... Kaip taip gali būti, juk jis skirtas itin jautriai odai  blink.gif  doh.gif
Siaubingai susinervinau, ir važiuodama namo užsukau į parduotuvę ir nusipirkau Sanex dermo sensitive. Prisiminiau, kad kažkada seniai jį naudojau, tai sumaniau vėl išbandyti. Jei ir nuo šito išbers, nebežinosiu ką daryti  doh.gif

Sebamed mane isgelbejo nuo pazastu odos uzdegimo, kuri sukele garnier rutulinis dezikas. doh.gif Kaip gaila , kad jums netiko. Na tikiuosi sanex tiks. 4u.gif
Siuo metu as abu naudoju pakaitomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 22 rugpjūčio 2012 - 08:53
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 08 21, 22:09)
gal kuri galit palygint Natura Siberica ir Organic shop šapūnus ir balzamus?

Labai individualu, bet man nuo NS žiauriai slinko plaukai ir jie buvo priglūdę, sulipę sruogomis, tarsi nešvarūs (iškart po plovimo). O su OŠ jokių problemų, plaukai purūs, žvilga, ilgai išlieka švarūs, derinyje su jų kauke išvis puiku smile.gif Balzamų nei vienų nebandžiau
Atsakyti