Noriu atkreipti demesį,kad labai nepasiteisino agurkai Monika .Sodinti šiltmamyje. Nesamoninga daugybe užuomazgų,per galybę augalas nebežino,ką auginti,ir viskas pageltonuoja.Be to ,jau du daigai staiga suglebo, nupjoviau,palikau apatinę dalį porą sprindžiu,maž ataugs kas.Man dar nera buvę,kad sveikais lapais,nesuvargęs,nesusenęs agurkas taip staigiai galus atiduotų

QUOTE(amarrile @ 2012 07 09, 21:25)
Be to ,jau du daigai staiga suglebo, nupjoviau,palikau apatinę dalį porą sprindžiu,maž ataugs kas.Man dar nera buvę,kad sveikais lapais,nesuvargęs,nesusenęs agurkas taip staigiai galus atiduotų 

Mano (tas kuri nukando suo) uzaugo virsutine pazastis, bet vistiek nekas is jo kolkas, kai kiti jau stoga pasieke. Tik 1 agurka kolkas uzaugino tas

QUOTE(amarrile @ 2012 07 09, 21:25)
Noriu atkreipti demesį,kad labai nepasiteisino agurkai Monika .Sodinti šiltmamyje. Nesamoninga daugybe užuomazgų,per galybę augalas nebežino,ką auginti,ir viskas pageltonuoja.Be to ,jau du daigai staiga suglebo, nupjoviau,palikau apatinę dalį porą sprindžiu,maž ataugs kas.Man dar nera buvę,kad sveikais lapais,nesuvargęs,nesusenęs agurkas taip staigiai galus atiduotų 

o man pasiteisino turiu 3 daigus monikos ir 3 delikateso siltnamyje tai jie mums uzaugina tiekkad uztenka 4 asmenims

Nesitiki, kad man iki agurku ragavimo koks menuo dar
Auga, bet ziedu nesimato... Labai tikiuosi, kad ne tik valgysim, bet dar ir ziemai pakaks konservuoti
O is jusu foto man jie taip kvepia

O is jusu foto man jie taip kvepia

Dekui del Monikos turesiu omenyje, nes is tiesu atranka jau reikia daryti, as taip SM prisidovanojau nekokybisku sekliukiu is pomidoriniukiu nors siunte kaip ir stiprios augintojos
aisku nera ko pykti sakyciau geriau gal persasi isvada kad reiketu pirkti beicuotas ir brangesnes seklas tada tikimybe didesne, man is prastu seklu agurku sejau birzely nesudygo nei viena cia pirkau is Iki o po to zalioje stoteleje pirkau Pasalimo tai sudygo visos nors pakucio kaina gan kandziojosi

Agurku seklu as nekaltinu... tiesiog pirma syki pasodinau netinkamu metu, nedengiau-neisdygo ne viena... kiti seti sudygo visi, bet jie seti jau gana velai-birzelio antroje puseje

Sveikos, dziaugiuosiu jau laukiniu agurku pradzia

QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 10, 16:47)
Mes jau irgi 4 laukinius suvalgem

taip man niekas ir neatsake.ar reikia apatines pazasteles skabyti ar ne? ir kiek tada ju nuskabyti,kazkur skaiciau ir dabar nerandu.ar as maisau kazka.
QUOTE(karosimi @ 2012 07 11, 07:18)
taip man niekas ir neatsake.ar reikia apatines pazasteles skabyti ar ne? ir kiek tada ju nuskabyti,kazkur skaiciau ir dabar nerandu.ar as maisau kazka.
siltnaminiam 3-4 pazasteles skabo
[attachmentid=223275]
mano sodo agurkai... kairej mulciuti, desinej ne.... buvo vienodi... visgi agurkam pradzioje mulcias netinka, matyt per salta po jo
mano sodo agurkai... kairej mulciuti, desinej ne.... buvo vienodi... visgi agurkam pradzioje mulcias netinka, matyt per salta po jo