Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Alekto @ 2013 01 28, 16:53)
Mano mama visą gyvenimą augina tik Rodničiok biggrin.gif sėklas renkasi pati. bet čia jau močiutės palikimas. Derlius būna didžiulis ir ilgai trunkantis biggrin.gif Tik jei niekuom netręšiant,agurkėliai patampa neformatai (išsipūtę ir pan.). Tad tręšia karts nuo karto ekologišku granuliuotu vištų mėšlu.

Sudomino tos trasos vistu granuliuotos, jos turbut buna sodininku parduotuvese? Nebuvo uzkliuvusi akis uz tokiu g.gif turetu buti patogus varijantas ypac kai nedidekiu kiekiu reikia
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 28, 15:56)
Sudomino tos trasos vistu granuliuotos, jos turbut buna sodininku parduotuvese? Nebuvo uzkliuvusi akis uz tokiu  g.gif  turetu buti patogus varijantas ypac kai nedidekiu kiekiu reikia

ACTIVIT
Atsakyti
Radničioką šiltnamyje sodinti gana kvaila butų, jis žymiai velesnis,vaisius augina jau subrendęs,paauges,turedamas daug lapijos jau,todėl prižiūreti daugiau reikia,kad nepasineštų į atžalas,o ne vaisius auginti. Nebent hibridinį,aš jo nepažystu. O lauke kodel ne,ten vietos daug,seklos nebrangios,ko nebandyti,kad įsitikinti.Per šešis metus ir sunaudosit seklas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 28 sausio 2013 - 16:10
QUOTE(saintlina @ 2013 01 28, 10:59)
man atrodo, dovanų jie įdeda pagal tai, ką užsakinėji. Pomidorų pas juos neužsakinėju, tai jų nėkart nesu ir dovanų gavusi.
Dabar gavau burokėlių Boro, morkų Baltimore ir, be abejo, agurkų Alphina ir Artist  smile.gif Vėl desėtką pakelių agurkų turiu  biggrin.gif

Ir dabar skaitau skaitau ir žiūriu, kad labai gražiai aprašoma Alphina - kaip idealus pasirinkimas ankstyvajam derliui nešildomam šiltnamy  g.gif  Konkurentas iškilo maniesiems Asker ir Merengiukams  smile.gif  Reiks galvot, kuriuos čia sėt.

Negavau pomidoru bigsmile.gif Gavau agurkus Artist, morkas Baltimore, spinatu Space, Krapu Diana, ridikeliu Rover ir burokeliu Rhonda biggrin.gif Sake daugiau pamacys, kad veluoja... bet, kad tiek ir tokiom seklom bigsmile.gif
O saskaita kokia grazi-spalvota wub.gif Ir katalogas.. Zodziu BS manes dar nenuvyle ax.gif

QUOTE(matuke @ 2013 01 28, 11:27)
Jei kazka busi pamirsus ar pritrukus parasyk, as dar nepadariau uzsakymo,vis pridedu krepsa kiekviena diena bet vis man pritruksta iki  30lt  rolleyes.gif  matyt nesu as dar visai zlugusi  lotuliukas.gif

Jau nieko, nicnieko nereik doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 01 28, 14:18)
Ir iš šiuolaikinių veislių tikrai superiniai marinuoti agurkėiai gaunasi  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kur uzrodei agurkus Aztec-marinuoti jie nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 28, 17:25)
1. Gavau ....
2. Jau nieko, nicnieko nereik  doh.gif  lotuliukas.gif
3.  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Kur uzrodei agurkus Aztec-marinuoti jie nerealus thumbup.gif

1. matei, kaip gerai, kai vėluoja biggrin.gif
2. O man tai dar reik.
3. Aha, manęs reik klausyt biggrin.gif Šituos agurkus ir mes iš stiklainių pirmuosius išsigrebojam.
Atsakyti
Bet dabar galvoju ka su tais Artist'ais daryti man? As i siltnami tikrai nesesiu, neauginsiu agurku ten.. Galima lauke kazi?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 28, 17:50)
Bet dabar galvoju ka su tais Artist'ais daryti man? As i siltnami tikrai nesesiu, neauginsiu agurku ten.. Galima lauke kazi?

aš tai lauke sodinsiu, tegu vaidina grynam ore.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 28, 17:35)
1. matei, kaip gerai, kai vėluoja  biggrin.gif 
2. O man tai dar reik.
3. Aha, manęs reik klausyt  biggrin.gif  Šituos agurkus ir mes iš stiklainių pirmuosius išsigrebojam.

Tai ir aš pirksiu lotuliukas.gif Dar tą aphiną užsirašiau,tai busiu į kitą raidę parsidavus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 28, 17:56)
aš tai lauke sodinsiu, tegu vaidina grynam ore.

NA, paziuresim kaip jiems gryname ore seksis 59.gif

Jetau... sedziu seklas apsikabinusi ir kaifuojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
Aphinos aš dar nebandžiau. Naujiena čia.
O į kitą raidę tai logiška, kad reik pasiduot - juk pats žodis Agurkas ta raide prasideda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 28, 18:05)
NA, paziuresim kaip jiems gryname ore seksis  59.gif

Jetau... sedziu seklas apsikabinusi ir kaifuojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif

seksis, kur jie dings? Augs kaip dideli. Jazau, kaip norėčiau dabar šviežio agurkėlio bigsmile.gif bigsmile.gif

Štai kur tikroji meilė...
Atsakyti
Tik atsiminimai biggrin.gif
Atsakyti
As vistiek noriu pomidoro... Medovy Spas wub.gif

Amarrile
, o kur grietine? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 sausio 2013 - 18:20