QUOTE(vavuum @ 2012 06 05, 15:45)
Gal kas gaminote baldus is medzio masyvo? Ir galetumete rekomenduoti gera baldininka, aciu
man dabar gamina, jei pagamins gerai po poros savaičių galėsiu rekomenduoti. arba ne

.
QUOTE(Fei @ 2012 06 05, 16:29)
elfikas, ta virtuve tai mmmm, svajone...

pati apie kažka panašaus svajoju - paprasta, bet modernu, o ir valgomasis stalas puikus. Ir stiklo norėčiau, bet kiek girdėjau baisiai jau brangus... Tai ir nežinau tada ka vietoje jo rinktis - plyteles ar kokią ten plokštę deda

galima ir tokią, jei širdis prie aiškesnių formų ir linijų linksta. bet dar rekomenduočiau paskaityti Provanso ir Klasikos virtuves temą tame pačiame sm'e, gal ten kas dar labiau patiks. Jūsų namas senas atrodo, tai įpareigoja

bet aišku geriausia daryti taip, kad pačiam patiktų. O nuotraukoje dešinėje yra tas "spintų blokas" apie kurį kalbėjau, jei langas nebūtų per vidurį, o dešiniau.
man gražiau ir ilgaamžiškiau plytelės, bet paprasčiau (ir valyti ir atitaikyti tarpą taip spintelių) plokštė. priklauso nuo stiliaus. klasikinėje virtuvėje geriau plyteles dėti, o modernioje gal plokštė netgi geriau tiktų. nors pas mane dabar bus labiau klasikinė, o vistiek plokštę pasirinkau, nes norisi išbandyti ir šiaip man gražu, jei gerai parinkta
QUOTE(TomaKa @ 2012 06 05, 16:49)
O gal kam teko susidurti su gerais dazais sienai, kuriais galima butu dazyti tarpa tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu ir kuriuos galima butu valyti?
Maciau tokia virtuve kur plyteles tik ties kaitlente, o prie kriaukles dazyta ir pati uzsimaniau... bet idomu kaip realiai bus?
buvau užsimaniusi irgi, bet čia žmonėms kurie nebijo remontų. veliausiai po 5 metų tikrai reikės perdažyti (kadangi bus riebalų dėmelių, tai tvarkingai skųsti sienas, nuimti spinteles ir pan.), o aš nekenčiu remontuotis, tai toliau ir nepasidomėjau. jei pavyks tokius dažus rasti būtų labai įdomu