Atsakyciau, kas skanu Prancuzijoje, bet kiekvieno skoniai skirtingi, vieni ziaumoja pelesini suri, kitiems tokio ir uzhipnotizuotiems neisiulysit

Vieni geria sausa vyna, kiti - tik desertini, vieni megsta riebiai

kiti liesai, jau nekalbu apie vegetarus ir pan

Kaip galima ka nors patarti, as pvz. tiek metu cia prabuvus jau zinau kas man patinka, bet Prancuzu virtuve - tai ne Lietuviu, kur cepelinai, vedarai, saltibarsciai ir dar vos keli 'autentiskesni', lietuviu virtuvei priskirtini patiekalai. Prancuzija - labai didele salis, maistas skiriasi priklausomai nuo jos regionu, o Paryziaus restoranuose galite rasti viso kas geriausia visuose regionuose (+ nepamirskite, kad cia galima surasti ir daugelio kitu pasaulio saliu restoranu, todel rinkites apdairiai, kad vietoj prancuzisko maisto nepataikytumet i koki Argentinieciu ar Zelandieciu restorana

) Nera kokiu 5 patiekalu, kuriuos paragave jau galetumet deti pliusiuka, kad susipazinot su Prancuzu virtuve. Cia desimtis kartu galetumet eiti i restoranus ir vis rasti kazka naujo ir nuostabaus

Tereikia zinoti ka rinktis. As asmeniskai Prancuzijos restoranuose esu nusivylus vos viena karta, bet ten toki patiekala issirinkau kad oi oi

Dar dabar kvapa prisiminus nupurto, o pagrindinio ingrediento turbut isvis geriau nemineti

Jeigu esat tikri lietuviai, megstantys viska kas is bulviu, rekomenduoju tartiflette, mano vienas megstamiausiu
Gyvenu gerai, kitaip nemoku