Cigale, kaip tau ačiū, o tai kai aš Prancūzijoj nebuvus, o prancūziškai moku tik tiek, kad la Redoute apsipirkt... O tai reiškia - nei kiek, nes apsipirkt moku aplamai visiškai visur, man ten arabiškai gali būt, kad tik kaina gera

Žodžiu, baisu man ten lįst

Transportą, vadinasi, žinau

Gal galėtum dar porą žodžių apie šį hostelį:
QUOTE(Cigale @ 2012 10 18, 19:55)
Beje, jei vietų nebėra, administracija siunčia į kažkokį Clichy viešbutuką, kur dvigubai brangiau, bet aplinka pobaisė.
Tai čia kaip išeina - negalima iš anksto vietas užsisakyt? Mat, mes 4 asmenys, maniau sau - labai patogu, iškart kambarys, ir valio

O tai ką, gali būti, kad ateini, sakai, saliut, štai ir mes, o tau sako, pšol von, vietų nėr?
QUOTE(Cigale @ 2012 10 19, 09:59)
Na, nuo Eifelio pati dažniausiai vaikštinėju senais keliais

- Marso laukai, Invalidų rūmai, Monparnasas (beje, apie Monparnaso stotį yra nemažai bretonų užeigų, kur savo superinius blynus kepa - iš grikių miltų su kiaušiniais ar lietinius su sidru), Orsay muziejus, Saint Germain des Pres su garsiomis "bohemščikų" kavinėmis, Liuksemburgo sodai, Paryžiaus katedra. Ėjimo tikrai pakanka. Galima pasidaryti maršrutą nuo dvylikto rajono - Bercy village - toks a la kaimas miesto centre, su mažomis parduotuvytėmis, kavinėmis, parkais, etc., žingsniuoti iki Bastilijos aikštės, Hotel de ville, Pompidou centras, Pere Lachaise kapinės.
Velnias, man 3 dienų neužteks