QUOTE(Kava&arbata @ 2012 06 07, 11:15)
Niekada nepirkciau priority

labai daug skraidom ir su ryanair ir su wizzair, nezinau kokia prasme to priority, siaip
su mazais vaikais kulturingi zmones praleidzia, be to daznai ir pasako, kad praleistu, priority ieina pirmi iki duru

, o paskui kai leidzia i lektuva tai kas greitesnis, niekas jokiu priority neziuri

Viena karta tik esu maciusi, kai leido nueiti priority i lektuva ir tik tada leido kitu.
nei pirmyn, nei atgal niekas su vaikais i prieki nepraleido
QUOTE(zuikelisv @ 2012 06 07, 12:46)
Turėjau priority į/iš Koso ir tikrai nesigailėjau. Vaikų ten niekas nežiūrėjo ir į priekį tikrai nieks nepraleido. Priority ėjo pirmi, nereikėjo laukti, stumdytis bėgti, sėdo į rezervuotas vietas, nieko ten daugiau neleido sėstis, net mano vaikui, kuris neturėjo priority neleido prisėst šalia

Kiti turėjo atstovėti eilėje ir bėgti užsiimti vietas, kai priority jau buvo lėktuve.
Manau su vaikais tikrai verta priority imti
ta pati norejau pasakyti.. bet tie patys su priority, skrendant atgal namo, bego i lektuva.. pati maciau

is Koso skrendant labiau ziurejo, kas su priority.. ir grieztai visur juos pirmus praleidinejo.. bet as vis tiek nepirkciau priority..
QUOTE(anytė @ 2012 06 07, 13:07)
nu nei ten kas bega,nei stumdosi. Perdeda daug kas,prisiskaiciau cia maniau bus kosmaras,nu ir nieko atstovejom kartu eile su vaikais, niekas nei stumdesi nei bego,ilipom i lektuva tikrai ne is pirmuju bet sedejom visi kartu
bego, bego

nematei tik gal

bega pirmieji, o kas veliau eina, tai jiems jau dzin
QUOTE(geligeli @ 2012 06 07, 14:53)
O jus irgi uzsisakinejote per sia sistema ar kazkaip kitaip vaziavot?
Dar klausimas del Kauno oro uosto - kur ir kaip pigiausia palikt automobili stovejimui?
mes palikom adcparking, nes unipark negarantuoja vietos.. adc kainavo 104 lt, unipark kainuoja 88 lt (8 parom).. man patiko tai, kad adcparking nuskaito masinos numerius, ileidzia, isleidzia.. niekur nieko vest ar dar kazko daryt nereikia..