QUOTE(FruitCocktail @ 2012 07 05, 09:40)
Klausimas neseniai skridusiems iš Koso: ar sveria rankinį bagažâ?
Kaune ir svėrė, ir matavo, parskrendant nei svėrė, nei matavo
Papildyta:
QUOTE(RRoma @ 2012 07 05, 16:18)
Nu aš abejoju, ar ten verta vežtis tokį mažiuką vaiką

Nerealus karštis ir smarvė, siera tokia
Pasivaikščiot ten kalderoj apie kraterį nelabai kas vaikščioja, nusileidai, pažiūrėjai ir į autobusą... Kad karšta, o nusileidus - dar karščiau. Sakė, iki 45 laipsnių būna. Mes kai buvom, buvo 36. Siera garuoja, dvokas nerealus. Vaikų - mažiukų - nematėm, mokykliniai daugiau... Aš nesu labai linkus vaikus lepint, bet čia bijočiau
O tam miestely - nu ką aš žinau... Pirmiausia, veda parodyt tokią bažnyčią, ten lipti belekiek. O jei nelipi, ir į kraterį nevažiuoji, o grynai lieki pasivaikščiot po miestuką - irgi abejoju. Gal ir galima su vežimu pravažiuot, bet kai gatvės dviejų metrų pločio, o pro jas dar ir motoroleriai važinėja - man kažkaip nesaugu tas vežimėlis
Labai rimtai galvočiau dėl šios ekskursijos su mažais vaikais.
pilnai pritariu, su vaikais vežimėlyje ši ekskursija netinkama. Miestelis miniatiūrinis, nelabai yra kur pavaikščioti ir ką ten veikti. Į vienuolyną reikia lipti laiptais (berods 121). Atveža prie pat ugnikalnio, duoda 1 val. nusileidimui ir sugrįžimui. Su vežimu į apačią nenusileisi, ant rankų nešti pavojinga. Mes lipom su 6 m. sūnum, ir jam labai apačioje nepatiko, nes labai smirdėjo, ir zyzė lipti kuo greičiau atgal

Karštis nerealus, nors ugnikalnio apačioje vėjukas buvo, bent tiek. Bet ši ekskursija buvo labiausiai varginanti, visur laukti (autobuso, kelto, plaukimas, visur žmonės, eilės), ilgai užtruko, ir trumpai tetruko

) pačiame miestelyje nebuvo kur vaikščioti daug sėdėjome pavėsyje, o po ugnikalnio tik pavalgyti tavernoje spėjome.