Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

Kalispera is Koso visiems smile.gif Ziauriai gaila,kad jau paskutinis vakaras, lagaminai sukrauti, paskutiniai pinakolados kokteiliai ir ryt namo biggrin.gif Kiek uzmaciau, apie ora klauset, tai vaikams tikrai megztuku reikia. Bent Noridos puseje pastarasias kelias dienas ziaurus vejai,net maudytis darosi ne malonu. Si vakara pagalvojau, gal i dzinsus lysti. Ne salta, ne salta, bet vejas zudo. Plaukus draiko, pieno puta is kavos ispucia biggrin.gif Ciuziniai ratai i jura isskrenda. Cia gal tik trumpalaikiai vejai, bet vaikus pridengti norisi biggrin.gif Tiesa vaistu nuo slogos, kosulio ir gal temp. reikia, nes visi aplinkui ciaudo,kosi.
Atsakyti
QUOTE(tempo @ 2012 09 09, 22:01)
Megztukas nepamaisys. Siaip ikaitus deginantis, vakarais ir prie +20  driabas jama  biggrin.gif
Net jei megztuko nereiks, vistiek i vesia Lietuva grizus teks ji prisimint  mirksiukas.gif

Kolkas neprireikė nieko ilgom rankovem.labai karsta. 4u.gif
Atsakyti
Tai kaip ten del uodų? Ar ne visos juos rado savo viešbučiuose? Skaitau, kad vienos skundziasi jais, kitos nea g.gif
Atsakyti
As tikrai nemaciau nei vieno uodo tongue.gif
Atsakyti
As nemaciau nei vieno,bet mane vienintele kazkas sukando. Nemaciau negirdejau,bet turejau gerus keturis guzus.
Atsakyti
Tai gal tie uodai renkasi aukas ir jas terorizuoja visą buvimo laikotarpį naktimis, kitus palikdami ramybėje g.gif biggrin.gif
Pažįstama tik ką grįžo visa suvalgyta, būč nemačius, būč netikėjus doh.gif Skani g.gif
Atsakyti
labas dienas biggrin.gif

jau ir mes po Koso. super thumbup.gif viešbutis labai patiko, gavom geresnius kambarius, nei tikėjomės, kas erzino - tai beprotiškas vėjas ir kai kada patys graikai, su kuriais sunku susikalbėt biggrin.gif

po salą keliavom vieną dieną, mums užteko.

QUOTE(Dovis @ 2012 09 09, 22:13)
Kiek uzmaciau, apie ora klauset, tai vaikams tikrai megztuku reikia. Bent Noridos puseje pastarasias kelias dienas ziaurus vejai,net maudytis darosi ne malonu. Si vakara pagalvojau, gal i dzinsus lysti. Ne salta, ne salta, bet vejas zudo. Plaukus draiko, pieno puta is kavos ispucia biggrin.gif Ciuziniai ratai i jura isskrenda. Cia gal tik trumpalaikiai vejai, bet vaikus pridengti norisi biggrin.gif Tiesa vaistu nuo slogos, kosulio ir gal temp. reikia, nes visi aplinkui ciaudo,kosi.

aš vaikams megztukus uždėjau tik paskutinį vakarą, kai ėjom vakarieniauti į graikų a la carte. vėjas buvo toks, kad po to vakaro mūsų šeima visa susirgom. sloga didžiausia, kostim doh.gif

bet dienom vėjas netrukdydavo, vaikai išsirengę būdavo, tik kartą buvau nenurengus, o kitą kartą į pliažą atėjom po pietų, kai vėjas aprimo. bet po maudynių išlindus iš vandens, jau norėdavosi apsigobti.

Dovis, šiandien mano brolio dukra ir jos pusbrolis susirgo vėjaraupiais doh.gif kažkur ten pasigavo doh.gif

QUOTE(klara. @ 2012 09 10, 07:12)
Tai kaip ten del uodų? Ar ne visos juos rado savo viešbučiuose? S

uodas turėtų būtų koks Stalonė, kad sugebėtų nenupūstas išsilaikyti biggrin.gif bent aš jų nemačiau biggrin.gif

QUOTE(Dovis @ 2012 09 10, 13:58)
As nemaciau nei vieno,bet mane vienintele kazkas sukando. Nemaciau negirdejau,bet turejau gerus keturis guzus.

mano sūnui į ranką irgi kažkas įkando, irgi guzas yra unsure.gif
Atsakyti
Vejas gal aprims ir uodai atsiras g.gif Sakė, kad jie mėgsta ir spintose tūnoti biggrin.gif

Užsiginčijom dėl auto nuomos. Penki žmones su lelka ir tikslu ne visas, bet kelias dienas pavažinėti, likusį laiką naudotis Al teikiamais malonumais.
Ar labiau verta neimti transfero ir nuomotis visam buvimo laikui auto (jei taip, iš ko geriausia nuomotis ir ar iš anksto netu?), ar vistik geriau viešbutin varyt busu, o užsinorėjus ieškot nuomos dienai, kitai aplink g.gif
Dėlioju, dėlioju, o nieks nesusidėlioja unsure.gif
Atsakyti
Koso sezonas jau uzdarytas sad.gif Nebera paskutiniuju grizusiu ispudziu?
Kaip oras, temperatura, vejai?
Atsakyti
Dabartinis susiekimo ministras Masiulis pareiškė, kad Ryanair ir kitais metais skraidys iš Kauno į Kos ir Rodą. Ką gi, laukiame ar jo žodžiai pasitvirtins...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 10 11, 17:07)
Dabartinis susiekimo ministras Masiulis pareiškė, kad Ryanair ir kitais metais skraidys iš Kauno į Kos ir Rodą. Ką gi, laukiame ar jo žodžiai pasitvirtins...

Hmm, kvepia rinkimine agitacija arba nežinojimu, nes jei gerai pamenu, ryanair į šias salas nutraukė skrydžius ne tik iš Kauno, bet ir iš kitų miestų/valstybių dėl nesutarimų su pačiais graikais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 11 spalio 2012 - 16:20
Na skraidys skraidys atrodo smile.gif

http://kauno.diena.l...0#axzz28yXfH8KD

Atsakyti