labas dienas
jau ir mes po Koso. super

viešbutis labai patiko, gavom geresnius kambarius, nei tikėjomės, kas erzino - tai beprotiškas vėjas ir kai kada patys graikai, su kuriais sunku susikalbėt
po salą keliavom vieną dieną, mums užteko.
QUOTE(Dovis @ 2012 09 09, 22:13)
Kiek uzmaciau, apie ora klauset, tai vaikams tikrai megztuku reikia. Bent Noridos puseje pastarasias kelias dienas ziaurus vejai,net maudytis darosi ne malonu. Si vakara pagalvojau, gal i dzinsus lysti. Ne salta, ne salta, bet vejas zudo. Plaukus draiko, pieno puta is kavos ispucia

Ciuziniai ratai i jura isskrenda. Cia gal tik trumpalaikiai vejai, bet vaikus pridengti norisi

Tiesa vaistu nuo slogos, kosulio ir gal temp. reikia, nes visi aplinkui ciaudo,kosi.
aš vaikams megztukus uždėjau tik paskutinį vakarą, kai ėjom vakarieniauti į graikų a la carte. vėjas buvo toks, kad po to vakaro mūsų šeima visa susirgom. sloga didžiausia, kostim
bet dienom vėjas netrukdydavo, vaikai išsirengę būdavo, tik kartą buvau nenurengus, o kitą kartą į pliažą atėjom po pietų, kai vėjas aprimo. bet po maudynių išlindus iš vandens, jau norėdavosi apsigobti.
Dovis, šiandien mano brolio dukra ir jos pusbrolis susirgo vėjaraupiais

kažkur ten pasigavo
QUOTE(klara. @ 2012 09 10, 07:12)
Tai kaip ten del uodų? Ar ne visos juos rado savo viešbučiuose? S
uodas turėtų būtų koks Stalonė, kad sugebėtų nenupūstas išsilaikyti

bent aš jų nemačiau

QUOTE(Dovis @ 2012 09 10, 13:58)
As nemaciau nei vieno,bet mane vienintele kazkas sukando. Nemaciau negirdejau,bet turejau gerus keturis guzus.
mano sūnui į ranką irgi kažkas įkando, irgi guzas yra