<p>Sveiki, mano sūnus išlaikė testą, tai jis tikrai tiksliai apibūdino viską, kaip apibūdino, taip ir buvo įvertintas. Sunkiausia buvo lietuvių kalba, kadangi ruošėmės kaip įprastai - įrašinėt raides, o šiemet buvo ir rūbai, diržą apsijuosti, sijoną užsisegti, kepurę užsidėti ir tt, todėl manau, kad išlošė tie vaikai, kurie ruošėsi ir į LSMU, jų lietuvių pasiruošimas buvo platesnis. Tap pat buvo surašyti paukščiai pelėda, gandras, žvirblis, žąsis irtt, pavyzdys varna-krankia. Tikrai sunku šiuolaikiniams vaikams. Tad užduoties rengėjams pasisekė - lietuvių daug kas susimovė. Gerai, kad maniškis kitką išlaikė super. Tikybos dalis - viena lengviausių, tik kryžiažodis iš 25 dalių, manau daug kas iki jos nepriėjo, nes buvo 9 lapai.</p>
<p>Beje, esu sukaupusi daugybę medžiagos, nes pati abu savo vaikus ruošiau stojamiesiems, kai ką esu pirkusi, sukonspektuotą tikybą ir tt. Galėčiau nebrangiai perleisti darbštiems tėveliams, kas kitąmet ruošiasi stoti, nors kiek atsipirktų mano darbas ir išlaidos.</p>
<p> </p>
O kelintu numeriu įstojo Jūsų sūnus šiais metais?