Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Jėzuitų gimnazija, 5 klasės

Daug neaiškumų su tais skaičiukais ir vaikų ir balų, paprastiems mirtingiesiems sunku nuspėti biggrin.gif
Belieka kantriai laukti galutinių rezultatų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2017 05 18, 10:18)
laiske rasoma bus priimta 54..

Laiške taip, o nuostatuose 56 & 56. Viso 112, t.y. Keturios penktos klasės po 28 vaikus.
Atsakyti
Gal jau rezultatus kas gavote?
Atsakyti
QUOTE(Barbotyte @ 2017 05 21, 19:23)
Gal jau rezultatus kas gavote?

4u.gif Nu tai kai gausim tai matyt visi vienu metu rolleyes.gif
Vakar vyko pokalbiai iki vakaro, kiek girdejau, tai matyt siandien jau nedirbo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolejol: 21 gegužės 2017 - 18:54
QUOTE(jolejol @ 2017 05 17, 12:35)
<p>Sveiki, mano sūnus išlaikė testą, tai jis tikrai tiksliai apibūdino viską, kaip apibūdino, taip ir buvo įvertintas. Sunkiausia buvo lietuvių kalba, kadangi ruošėmės kaip įprastai - įrašinėt raides, o šiemet buvo ir rūbai, diržą apsijuosti, sijoną užsisegti, kepurę užsidėti ir tt, todėl manau, kad išlošė tie vaikai, kurie ruošėsi ir į LSMU, jų lietuvių pasiruošimas buvo platesnis. Tap pat buvo surašyti paukščiai pelėda, gandras, žvirblis, žąsis irtt, pavyzdys varna-krankia. Tikrai sunku šiuolaikiniams vaikams. Tad užduoties rengėjams pasisekė - lietuvių daug kas susimovė. Gerai, kad maniškis kitką išlaikė super. Tikybos dalis - viena lengviausių, tik kryžiažodis iš 25 dalių, manau daug kas iki jos nepriėjo, nes buvo 9 lapai.</p>
<p>Beje, esu sukaupusi daugybę medžiagos, nes pati abu savo vaikus ruošiau stojamiesiems, kai ką esu pirkusi, sukonspektuotą tikybą ir tt. Galėčiau nebrangiai perleisti  darbštiems tėveliams, kas kitąmet ruošiasi stoti, nors kiek atsipirktų mano darbas ir išlaidos.</p>
<p> </p>

O kelintu numeriu įstojo Jūsų sūnus šiais metais?
Atsakyti
Sveikiname įstojusius 4u.gif 4u.gif Džiaugiamės kartu!
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2017 05 22, 18:47)
Sveikiname įstojusius  4u.gif  4u.gif Džiaugiamės kartu!

O tai jau gavote laiškus apie įstojimą?
Atsakyti

Testa islaike pirmam dvidesimtukyje, o istojo auksciau, nes daug is pokalbio surinkom. Na jei butu lietuviu zinojes visu pauksciu giesmes ir kaip ka apsirengti, butu dar geriau, sia medziaga turejau, bet nekisau i galva, mokemes irasineti raides:)

Atsakyti

Tik tiek mazai besidziaugianciu istojusiu forume...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolejol: 22 gegužės 2017 - 21:12
Džiaugiasi ir mūsų šeima. Dukra įstojo wub.gif Po pokalbio pakilo aukštyn.
Sveikinimai visiems besidžiaugiantiems!
Atsakyti
QUOTE(jolejol @ 2017 05 22, 22:10)
<p>Testa islaike pirmam dvidesimtukyje, o istojo auksciau, nes daug is pokalbio surinkom. Na jei butu lietuviu zinojes visu pauksciu giesmes ir kaip ka apsirengti, butu dar geriau, sia medziaga turejau, bet nekisau i galva, mokemes irasineti raides:)</p>

Bet aš nelabai suprantu, kokius konspektus jūs norite parduoti?
Mano vaikas taip pat pirmam 20 be papildomų balų. Jeigu kam įdomu, galite parašyti į a.ž. pasidalinsiu savo žiniomis apie ruošimąsi stojimui už dyką 😉
Atsakyti

:)  mes pirkom tikybos konspektus, taip pat senesnių metų stojamuosius testus, susirinkusi esu olimpiadines matematikos uzduotis su atsakymais, lietuviu olimpiadines su atsakymais. Aš turiu sukauptą medžiagą, o patarimai mažai ką padeda be darbo.

Atsakyti