Sveiki,
Mes gryzome is Delphinu (turbut jei ne kas antras, tai kas trecias ten vaziuoja

). Buvome Deluxe

Na ka galiu pasakyti - viesbutis - 10 balu, aptarnavimas - 10 balu, maistas - 10 balu. Visas kitas servisas - 10 balu. Gal pasikartosiu, gal kazkas jau sake, ten su vaikais vaziuoti tikru tikriausias rojus! Main bare ir mikseriai, blenderiai padeti ant Baby table. Ir maisto ivairiausio tinkamo maziausiem sutrinti kosytems, kuri galima paimti is Diet Buffet. Vienu zodziu tikrai viskas labai gerai. Kambariai puikus, kiekviena diena tvarkomi, kvepintys. Biskiuka gaila, gavom kambari 2a. prie lifto, tai rytais prikeldavo tas surmulys, kai kiti ankstyvieji eidavo anksti pusryciaut, o mes dar miegodavome

Bet nieko, neproblema

Cia tik man taip, dukryte su teciu miegojo ir nieko negirdejo

. Prie baseino ir juros tos pavesines labai suzavejo (gal jos turi specialu pavadinima, nezinau). Ten maziuke visada miegodavo miegelio .
http://www.part.lt/i...0cfd811c996.JPGAi, kas dar sake, kad Delphinuose neima $ uz geresni kambari. Na gal puse teisybes tik, nes jiem nereik siulyt, jie patys papraso

Sako : My friend, 20$ ir vietoj landview gausi seaview

. O del to landview tai kiek uzpykau ant agenturos, nes jie nepasake, kad landview = streat view. Nezinojau, kad Deluxas prie pat gatves (turbut ten autostrada tiksliau pasakius).
Gal kaip minusiuka (mano akim) pazymeciau akmeninga kranta. Na o apibendrinant galiu pasakyt, kad viesbutis tikrai puikus, su seima ten rojus, nereik net niekur eit (nespejom nueiti net iki Botaniko

), taciau Turklige nesusirgau. Nepatiko man aplinka uz viesbucio teritorijos. Kolkas kiek esu aplankius saliu (apsiriboja Europa), tai labiausiai suzavejo Maljorka. Ten kaip ir pas mus Lietuvoje, vaziuoji autostrada ir ziuri isputes akis i vynuogynus, kalvas, zalius laukus...
Bet kuriuo atveju atostogos buvo puikios +2kg

Ir kaip sunku dabar susilaikyt, istisai alkana