Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 27 tema

QUOTE(Deima_Di @ 2012 06 03, 20:30)
man Antalija labiau patiko, konkreciai Alanija  4u.gif

Antalija nuo Alanijos skiriasi .
Atsakyti
Taip jau aplinkybes susikloste, kad siandien teko pabuvoti Delphin Deluxe ir Botanike (po pusdieni kiekviename). Lietuviu isties nemazai, ne veltui net registraturoj skelbimas buvo, jog iesko lietuviskai-rusiskai-angliskai kalbancio personalo 4u.gif Siaip ispudis neblogas, manau seimos su vaikais tikrai neturetu nusivilti, o as kaip kitokio poilsio megeja, mieliau rinksciausi kazka ne tiek perpildyto ir jaukesnio. Galiu pagirti deluxo virtuve - tikrai gausi ivairove visu skoniams.
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2012 06 03, 12:19)

Personalas net lankstosi  ax.gif , arbatpinigių iš po pagalvės neėmė  g.gif , nežinau kodėl  g.gif .

As turbut siek tiek atsilikusi.. smile.gif bet nuo kada kambarinem arbatpinigius po pagelve paliekama? g.gif
n kartu buvau Turkijoje bet kad po pagalve... mintis nekildavo.. visada tik ant lovos krasto.. is pirmu kartu buvom palike ant spinteles.. bet irgi neliete ax.gif
Atsakyti
Aš irgi po pagalve palikinėju
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 06 04, 10:00)
Aš irgi po pagalve palikinėju

Cia kazkas naujo g.gif mes irgi ant lovos palikdavome ax.gif
Atsakyti
Palikinėdavome ant lovos.
Kadangi dabar visi palikinėja kas kaip nori,tai manau svarbu ant lovos,nes nuo kitur pinigėlių kambarinė negali imti(nuo spintelių,nuo kėdžių ir t.t. nes juk gal čia gali būti tiesiog šiaip padėti pinigėliai,ne aptarnaujančiam personalui.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 03, 21:30)
O kodėl klausėt kiek kainuoja,kai turite AI plius  g.gif
Nebent tame viešbutyje yra ir UAI..o iš importinių gėrimų ir yra kokteiliai rolleyes.gif

As ir galvojau, kad iskaiciuota su AL+ turetu buti, nes kiek domejausi, tai ten nera lyg UAl g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deima_Di @ 2012 06 03, 21:30)
man Antalija labiau patiko, konkreciai Alanija  4u.gif

Kokios kainos Alanijoj vietines pirties.
Atsakyti
Sveiki,
Mes gryzome is Delphinu (turbut jei ne kas antras, tai kas trecias ten vaziuoja smile.gif ). Buvome Deluxe smile.gif Na ka galiu pasakyti - viesbutis - 10 balu, aptarnavimas - 10 balu, maistas - 10 balu. Visas kitas servisas - 10 balu. Gal pasikartosiu, gal kazkas jau sake, ten su vaikais vaziuoti tikru tikriausias rojus! Main bare ir mikseriai, blenderiai padeti ant Baby table. Ir maisto ivairiausio tinkamo maziausiem sutrinti kosytems, kuri galima paimti is Diet Buffet. Vienu zodziu tikrai viskas labai gerai. Kambariai puikus, kiekviena diena tvarkomi, kvepintys. Biskiuka gaila, gavom kambari 2a. prie lifto, tai rytais prikeldavo tas surmulys, kai kiti ankstyvieji eidavo anksti pusryciaut, o mes dar miegodavome smile.gif Bet nieko, neproblema smile.gif Cia tik man taip, dukryte su teciu miegojo ir nieko negirdejo biggrin.gif . Prie baseino ir juros tos pavesines labai suzavejo (gal jos turi specialu pavadinima, nezinau). Ten maziuke visada miegodavo miegelio .
http://www.part.lt/i...0cfd811c996.JPG

Ai, kas dar sake, kad Delphinuose neima $ uz geresni kambari. Na gal puse teisybes tik, nes jiem nereik siulyt, jie patys papraso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sako : My friend, 20$ ir vietoj landview gausi seaview biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . O del to landview tai kiek uzpykau ant agenturos, nes jie nepasake, kad landview = streat view. Nezinojau, kad Deluxas prie pat gatves (turbut ten autostrada tiksliau pasakius).

Gal kaip minusiuka (mano akim) pazymeciau akmeninga kranta. Na o apibendrinant galiu pasakyt, kad viesbutis tikrai puikus, su seima ten rojus, nereik net niekur eit (nespejom nueiti net iki Botaniko biggrin.gif ), taciau Turklige nesusirgau. Nepatiko man aplinka uz viesbucio teritorijos. Kolkas kiek esu aplankius saliu (apsiriboja Europa), tai labiausiai suzavejo Maljorka. Ten kaip ir pas mus Lietuvoje, vaziuoji autostrada ir ziuri isputes akis i vynuogynus, kalvas, zalius laukus...

Bet kuriuo atveju atostogos buvo puikios +2kg blush2.gif blush2.gif Ir kaip sunku dabar susilaikyt, istisai alkana lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrrre: 04 birželio 2012 - 13:07
QUOTE(giedrrre @ 2012 06 04, 12:01)

Ai, kas dar sake, kad Delphinuose neima $ uz geresni kambari. Na gal puse teisybes tik, nes jiem nereik siulyt, jie patys papraso  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Sako : My friend, 20$ ir vietoj landview gausi seaview  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . O del to landview tai kiek uzpykau ant agenturos, nes jie nepasake, kad landview = streat view. Nezinojau, kad Deluxas prie pat gatves (turbut ten autostrada tiksliau pasakius).

Gal kaip minusiuka (mano akim) pazymeciau akmeninga kranta. Na o apibendrinant galiu pasakyt, kad viesbutis tikrai puikus, su seima ten rojus, nereik net niekur eit (nespejom nueiti net iki Botaniko  biggrin.gif ), taciau Turklige nesusirgau. Nepatiko man aplinka uz viesbucio teritorijos. Kolkas kiek esu aplankius saliu (apsiriboja Europa), tai labiausiai suzavejo Maljorka. Ten kaip ir pas mus Lietuvoje, vaziuoji autostrada ir ziuri isputes akis i vynuogynus, kalvas, zalius laukus... 

Bet kuriuo atveju atostogos buvo puikios +2kg  blush2.gif  blush2.gif Ir kaip sunku dabar susilaikyt, istisai alkana  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš esu rašiusi.Ir ne vien aš esu rašiusi.
Kadangi viskas keičiasi,tai tikrai atsirado šioje vietoje spraga biggrin.gif Anksčiau neimdavo,o tuo labiau neprašydavo.. schmoll.gif biggrin.gif ir taisyklės šiuo atžvilgiu buvo griežtos.

Dėl kranto drinks_cheers.gif nepatogus,akmenukai tikrai aštrūs.Maudytis nuo kranto sudėtinga.

Norint pamatyti Turkiją,reikia keliauti,o ne pro autobuso langą tik pravažiuojant pažiurėti. rolleyes.gif Tikrai daug gražių ir įdomių vietų yra.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 04, 12:17)
Aš esu rašiusi.Ir ne vien aš esu rašiusi.
Kadangi viskas keičiasi,tai tikrai atsirado šioje vietoje spraga biggrin.gif Anksčiau neimdavo,o tuo labiau neprašydavo.. schmoll.gif  biggrin.gif ir taisyklės šiuo atžvilgiu buvo griežtos.

Dėl kranto  drinks_cheers.gif  nepatogus,akmenukai tikrai aštrūs.Maudytis nuo kranto sudėtinga.

Norint pamatyti Turkiją,reikia keliauti,o ne pro autobuso langą tik pravažiuojant pažiurėti. rolleyes.gif Tikrai daug gražių ir įdomių vietų yra.

Tai va va. drinks_cheers.gif Del to as linkusi maziau isleisti ant viesbucio ir tada daugiau pavaziuoti, pamatyti smile.gif Na siemet gavosi taip, kitais metais bus kitaip smile.gif GAL smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2012 06 04, 12:31)
Tai va va.  drinks_cheers.gif  Del to as linkusi maziau isleisti ant viesbucio ir tada daugiau pavaziuoti, pamatyti  smile.gif Na siemet gavosi taip, kitais metais bus kitaip  smile.gif  GAL smile.gif

drinks_cheers.gif
Mums irgi dabar norisi kuo mažiau išleisti viešbučiui,o daugiau stengiames pamatyti.
Aišku kartais norisi visisko relakso blush2.gif drinks_cheers.gif
Mums šį kartą irgi norėjosi,bet vistiek neišsedėjome net 7 dienų vien tik viešbutyje blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti