Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 27 tema

QUOTE(Cobre @ 2012 06 04, 22:37)
labai, jau graziai brashke tuos krastus aprase  biggrin.gif  man tiek daug susizavejimo butent tos vietos nesukele, bet nesakau, kad ir nepatiko. vaizdai i jura labai grazus  wub.gif

ne, tai aisku, kad yra graziau, bet lyginant su pakliui i Alanija vaizdzialiais, tai cia - rojus biggrin.gif
As Bodrumo regione jau antra karta ir del nieko nesigailiu , zaviuosi toliau, i Alanija ar Antalija nebevaziuosi aplamai cool.gif
Beje, jei kas dabar paklaustu, ka dar galima nuveikti Bodrume, rinkciausi kelione i Kos sala ( Graikija), puikiai plukdo bet kuri agenturele turku, o ir neilga kelione, manau, labai zavi... Si karta niekur nevykome, nes vienam is musu buvo luzusi koja pries pat pat kelione, tad rinkomes labai aktyvu...tinginiavima rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 04 birželio 2012 - 21:01
QUOTE(brashke77 @ 2012 06 04, 21:00)
ne, tai aisku, kad yra graziau, bet lyginant su pakliui i Alanija vaizdzialiais, tai cia - rojus  biggrin.gif
As Bodrumo regione jau antra karta ir del nieko nesigailiu , zaviuosi toliau, i Alanija ar Antalija nebevaziuosi aplamai  cool.gif

as irgi pora kartu buvau. Bet po Kemero, kai pirma karta vaziavom i Bodruma, tai vos neverkiau, vistik kazkaip ispudingiau Kemero zali kalnai atrodo wub.gif Bodruma tikrai ne is pirmo zvilgsnio isimylejau. tiek Kemere, tiek Bodrume labai grazu, tik tas grozis labai jau skirtingas. Ir tiesa sakant, man ne visur Bodrumo apylinkese grazu. Kas liecia pacius kurortus, tai Bodrumas man grazesnis, nei Kemeras. Apylinkes grazesnes man Kemere. Vaizdas i jura, saulelydziai, neabojotinai nuostabesni Bodrume. O gerai nusiteikus, tai atostogauti smagu visur biggrin.gif
Atsakyti
Ruosimes vaziuoti i Botanika, iskylo klausimas del brangesniu fototehnikos,viena mamyte parase kad labai dregnas oras ir geriau paimti paprastas fotoaparata. Reike patarima kas grizes koks fotoaparatas geriau imti 4u.gif g.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(analat @ 2012 06 04, 20:18)
Ruosimes vaziuoti i Botanika, iskylo klausimas del brangesniu fototehnikos,viena mamyte parase kad labai dregnas oras ir geriau paimti paprastas fotoaparata. Reike patarima kas grizes koks fotoaparatas geriau imti 4u.gif  g.gif
Dekui 4u.gif

Geras,dar tokio negirdėjau rolleyes.gif
Vyras visada imasi brangią fototechniką,dar nei karto jai nieko nenutiko.Na ir mitai sukuriami laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 04 birželio 2012 - 21:51
QUOTE(analat @ 2012 06 04, 22:18)
Ruosimes vaziuoti i Botanika, iskylo klausimas del brangesniu fototehnikos,viena mamyte parase kad labai dregnas oras ir geriau paimti paprastas fotoaparata. Reike patarima kas grizes koks fotoaparatas geriau imti 4u.gif  g.gif
Dekui 4u.gif

Kiek kartu buvome, nieko su technika neatsitiko mirksiukas.gif O mano "berniukas" ( manau, kaip ir jie visi rolleyes.gif ) perka tik labai gerus zaisliukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijama @ 2012 06 04, 19:31)
Konkreciai buvo sakyta apie Crystal viesbuti. Sake pajuriu niekur nepaeisi daugiau, nes tik olos ir viesbuciai ilankose, o kadangi viesbutukas nuosaliau nuo miesto apie 40 km. tad ten niekur neiseisi, nepasivaiksciosi kad ir pajuriu ar siaip kur  blush2.gif aplinkui. O mes megejai kad ir palangoje pajuriu iki sventosios nukeliauti, mums toks atsipalaidavimas buna  wub.gif Ar imanoma pajuriu paejeti nors 3 km.

Crystal viešbutis labai geras, tikrai labai stiprus ketvertukas. Bet jo pagrindinis trūkumas ir yra tas, kad nelabai kur nueisi, jei pabos viešbutyje, nebent pavažiuosit
QUOTE(Cobre @ 2012 06 04, 20:37)
Paziurejau, kur Crystal randasi. Tai jums visai bus salia Triusiuku sala, gal bus imanoma ja aplankyti, pabandykit. ne visada i ja galima nueiti, bet gal jums be problemu pavyks  mirksiukas.gif

http://www.gumusluk....bit-island.html

labai, jau graziai brashke tuos krastus aprase  biggrin.gif  man tiek daug susizavejimo butent tos vietos nesukele, bet nesakau, kad ir nepatiko. vaizdai i jura labai grazus  wub.gif

Į Triušių salą tik briste galima nubrist, reik būtinai avėt vandens batus, nes pilna jūros ežių. Kai paskutinį kartą ten buvau (prieš dvi savaites), tai pati sala buvo užtverta, tad nebuvo galimybės po ją pasivaikščiot
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 06 04, 23:17)
as irgi pora kartu buvau. Bet po Kemero, kai pirma karta vaziavom i Bodruma, tai vos neverkiau, vistik kazkaip ispudingiau Kemero zali kalnai atrodo  wub.gif  Bodruma tikrai ne is pirmo zvilgsnio isimylejau. tiek Kemere, tiek Bodrume labai grazu, tik tas grozis labai jau skirtingas. Ir tiesa sakant, man ne visur Bodrumo apylinkese grazu. Kas liecia pacius kurortus, tai Bodrumas man grazesnis, nei Kemeras. Apylinkes grazesnes man Kemere. Vaizdas i jura, saulelydziai, neabojotinai nuostabesni Bodrume. O gerai nusiteikus, tai atostogauti smagu visur  biggrin.gif

taigi, kad ir kaip patinka Bodrumas, bet Kemera butinai isbandysim, kad tureti nuomone, nes neimanoma kazko megti ar nemegti, jei nematei smile.gif Del paskutinio sakinio absoliuciai sutinku... 4u.gif

Smurka, as Crystal viesbucio aplinka ir vieta priskyriau kaip dideliam pliusui: kai nera kur iseiti, jokiu ten marketu ir shop'u, tada ir pinigine be reikalo neploneja biggrin.gif
Atsakyti
Cobre, priminkit prasau kokiuose lenkiskuose psl. galima kelioniu paieskoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 04, 18:00)
Mums irgi nebuvo bėdų gauti gultų norimoje vietoje Delphinuose.Mes buvome rugsejį,o štai buvo gegužę ir buvo Delphin Palase visai kitaip.
Gal mums pasisekė,kad tuo metu buvo mažiau poilsiaujančių,bet net ir nuotraukose,matosi,kad tam pačiam Palase yra laisvų gultų.

Mes Botanike buvome geguze. Del gultu prie baseino (net pagrindinio) problemu nebuvo. Apie laisve prie juros net nekalbu smile.gif Ir laisvu pavesiniu rasdavom visada, o salia Rose korpuso is viso be problemu. Bet, manau, reiktu atkreipti demesi, kad taip buvo geguze. O del ranksluoscio uzmetimo ir ejimo kazkur kitur neribotam laikui (nekalbu apie valanda), viesbucio politika tokia - to netoleruoti. Kaip jie ta sprendzia - smulkmenu nezinau, bet girdejome, kaip vienai rusu seimai bande ta isaiskinti doh.gif smile.gif
Ir dar del $ reception'e. Matem, kaip ruse idejo i pasa 50$ dar net nesuzinojusi koki kambari gaus. Tiesiog, apsidraude smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emelina @ 2012 06 05, 10:07)

nors klausimas ne man blush2.gif

http://www.itaka.pl/...omoonly=lmsonly

http://travelzone.pl/

http://www.traveligo.pl/

prasom mirksiukas.gif as vis ziuriu ax.gif bet tokia kelione iki Warsuvos doh.gif vakar vos nesusigundziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 06 05, 10:33)
nors klausimas ne man  blush2.gif

http://www.itaka.pl/...omoonly=lmsonly

http://travelzone.pl/

http://www.traveligo.pl/
prasom  mirksiukas.gif  as vis ziuriu  ax.gif  bet tokia kelione iki Warsuvos doh.gif vakar vos nesusigundziau  rolleyes.gif

aciu Jums 4u.gif taip, taip, kelione ir varginanti ir nepigi doh.gif
as pas lenkus nusiziurejau viesbuti Sideje "Suntopia TTH Pegasos World" atrodo labai ispudingai, ir vaikui ten butu rojus. o lietuviskos agenturos jo nesiulo verysad.gif
Atsakyti
Tik vakar grizom is Turkijos (Kemero) viena diena tik lijo, o visas kitas diena oras super, vakar ir uzvakar jau lb karsta buvo, geru ir smagiu atostogu dar laukentiem savo keliones 4u.gif
Atsakyti