Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 27 tema

QUOTE(oaze 2 @ 2012 06 08, 08:17)
man kelias ne trukdo. Kad ir kaip gaila, bet slaugytojos dar Delfinams neuždirba. O ir ekonominiam 5 žv.viešbuti gerai pailsėti galima. Jei norėčiau tylos-važiočiau į mišką rolleyes.gif

nu sorry, kazkaip jauciu kad uzsigavai. siaip yra ir ekonominiu 5* ne prie greitkelio, bet neesme. siaip as gal net apie ta kelia ne del buvimo kambaryje pasakiau, o del ejimo prie juros ir buvimo pajuryje. pvz mano vaikai kategoriskai atsisake buti prie juros doh.gif gal kad gyvenam pajuryje, o dar gurkstelejo suraus to vandens, tai ju net piktuoju neprikalbinom eiti prie juros, o mums su vyru vis norejosi, tai budavo bunam prie baseinu tai vienas tai kitas vis nueinam paplaukioti, panardyti, taip tiesiog, pasiimi slepetes ir ranksluosti ir eini, o kai jau per kelia, ypac dar jei ne pozemine pereja o tiltas kaip eftalija Village, nu tai ka as zinau, su maudymke gal siaip jau neisi. o ir prie juros tu masinu dumus nesa doh.gif nes kai vaziuoji keliu gai matosi visi gulinejantys. zodziu, as tik pasakiau savo nuomone- idealu kai ant viesbutis ant kranto, pusiau su beda kai antroj linijoj bet ne per kelia (kaip turejom dabar, iki pliazo gal koks 100 metru takeliu), blogiau kai toli nuo juros, bet man asmeniskai visai be rysio kai jura visai salia, bet tarp taves ir jos greitkelis doh.gif

dar karta sakau, tai tik mano ir mano seimos nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2012 06 08, 07:17)
man kelias ne trukdo. Kad ir kaip gaila, bet slaugytojos dar Delfinams neuždirba. O ir ekonominiam 5 žv.viešbuti gerai pailsėti galima. Jei norėčiau tylos-važiočiau į mišką rolleyes.gif

Esu buvusi ir ekonominiame 5 žv viešbutyje ir Delfinuose ir per kelią viešbutyje.
Tiesiog mėgstu objektyvumą.Ir kaip yra taip ir aprašau.Kelias nuo Antalijos iki Alanijos intensyvus visą parą.Arba tik viešbučio viduje tik reiktų būti arba apsimesti,kad negirdi biggrin.gif , bet bet kokiu atvėju garsas mašinų srauto viešbučiuose,kuriuos skiria šis kelias,girdisi ir tikrai ne mažai.
Pailsėti visur galima,tik reikia tam nusiteikti.
O tylos TR viešbučiuose kažin ar randama,bet tie garsai skirtingi.
Papildyta:
QUOTE(Bomba @ 2012 06 08, 10:03)
nu sorry, kazkaip jauciu kad uzsigavai. siaip yra ir ekonominiu 5* ne prie greitkelio, bet neesme. 

Taip buvau pvz Kemere 5 žv ekonominiame viešbutyje,kur viešbutį neskiria kelias ir viešbutis apsuptas pušynais....tyla,gaiva,ramybe....tas triukšmas "viešbutinis" visai kitaip girdisi ir tarsi susigeria į pušis.O rytais,vakarais.. wub.gif
Todėl čia ne apie finansines galimybes kalbama,kas kokį viešbutį gali pasirinkti. drinks_cheers.gif o tiesiog apie pačius viešbučius,jų lokacija ir iš to išplaukiančius niuansus aptariame ir aprašome.
Beabejo,vienas mažiau kitas daugiau kreipia dėmesį į tokius dalykus ir t.t.Bet tam ir temos tokios yra ir atsiliepimus rašo apie viešbučius,ekskursijas,šalis ir t.t....tam kad kiekvienas atsirinktu tai kas priimtiniausia kiekvienai šeimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 08 birželio 2012 - 11:31
QUOTE(Bomba @ 2012 06 08, 13:03)
nu sorry, kazkaip jauciu kad uzsigavai. siaip yra ir ekonominiu 5* ne prie greitkelio, bet neesme.  siaip as gal net apie ta kelia ne del buvimo kambaryje pasakiau, o del ejimo prie juros ir buvimo pajuryje. pvz mano vaikai kategoriskai atsisake buti prie juros  doh.gif gal kad gyvenam pajuryje, o dar gurkstelejo suraus to vandens, tai ju net piktuoju neprikalbinom eiti prie juros, o mums su vyru vis norejosi, tai budavo bunam prie baseinu tai vienas tai kitas vis nueinam paplaukioti, panardyti, taip tiesiog, pasiimi slepetes ir ranksluosti ir eini, o kai jau per kelia, ypac dar jei ne pozemine pereja o tiltas kaip eftalija Village, nu tai ka as zinau, su maudymke gal siaip jau neisi. o ir prie juros tu masinu dumus nesa  doh.gif nes kai vaziuoji keliu gai matosi visi gulinejantys. zodziu, as tik pasakiau savo nuomone- idealu kai ant viesbutis ant kranto, pusiau su beda kai antroj linijoj bet ne per kelia (kaip turejom dabar, iki pliazo gal koks 100 metru takeliu), blogiau kai toli nuo juros, bet man asmeniskai visai be rysio kai jura visai salia, bet tarp taves ir jos greitkelis  doh.gif

dar karta sakau, tai tik mano ir mano seimos nuomone  4u.gif

as jums absoliuciai pritariu- maciau tuos penkiazvaigzdzius ir ka reikia praeiti norint patekti prie juros... Masinos lekia prie pat pliazo, puikiai matesi viskas, lekem gi. Nei uz ka nenoreciau i toki , kad ir 15 zvaigzdziu schmoll.gif
Pernai buvome Gural viesbutyje, kur irgi reikejo kelia pereit, ale toks kelias- vienos krypties keliukas, perbegi ir jura, puiki aleja su fontaniukais ir palmem- vienas malonumas. Kelias keliui nelygu, bet zinau, apie ka kalbat, tikrai ne kas , neverta i tokia vieta vaziuot, kai yra su puikiais priejimais prie pliazo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 06 08, 10:34)
as jums absoliuciai pritariu- maciau tuos penkiazvaigzdzius ir ka reikia praeiti norint patekti prie juros... Masinos lekia prie pat pliazo, puikiai matesi viskas, lekem gi. Nei uz ka nenoreciau i toki , kad ir 15 zvaigzdziu  schmoll.gif
Pernai buvome Gural viesbutyje, kur irgi reikejo kelia pereit, ale toks kelias- vienos krypties keliukas, perbegi ir jura, puiki aleja su fontaniukais ir palmem- vienas malonumas. Kelias keliui nelygu, bet zinau, apie ka kalbat, tikrai ne kas , neverta i tokia vieta vaziuot, kai yra su puikiais priejimais prie pliazo 4u.gif

Yra požemines perejos.Ne visur reikia eiti per kelią.Per kelią reikia eiti,labiau jau pačiuose miestuose.O didesni viešbučiai esantys už miesto turi perejas.Bet ten ir eismas intensyvus ir nenutylantis ištisą parą 4u.gif Apie ką ir rašiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 08 birželio 2012 - 11:51
Pasikartosiu ax.gif kokią ekskurisją patarsit pasirinkti nuo Beleko, ne visos dienos 4u.gif
Atsakyti
šiaip čia vienintelis 5 žv.viešbutis, kuri galėjom sau leisti. Nes tik čia 14 metų vaikui kaina vaikiška buvo , o ne suaugusiu. Be to yra didžiulis akvaparkas. Man su 2 vaikais 12 n.liepos mėn. jis kainavo apie 5000 lt. Ir dzin man tas kelias( požeminė perėja yra), noriu tik atostogų su vaikais. Po tokio sunkaus darbo, kai vienai seselei apie 20, kartais 27 pacientų, tos mašinos gali ir skraidyti lotuliukas.gif svarbiausia ištrukti iš Lietuvos ir pailsėti vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 08 birželio 2012 - 17:10
QUOTE(oaze 2 @ 2012 06 08, 19:05)
šiaip čia vienintelis 5 žv.viešbutis, kuri galėjom sau leisti. Nes tik čia 14 metų vaikui kaina vaikiška buvo , o ne suaugusiu. Be to yra didžiulis akvaparkas. Man su 2 vaikais 12 n.liepos mėn. jis kainavo apie 5000 lt. Ir dzin man tas kelias( požeminė perėja yra), noriu tik atostogų su vaikais. Po tokio sunkaus darbo, kai vienai seselei apie 20, kartais 27 pacientų, tos mašinos gali ir skraidyti lotuliukas.gif svarbiausia ištrukti iš Lietuvos ir pailsėti vacation4.gif

ir labai teisingai, svarbu jusu nusiteikimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2012 06 08, 16:05)

Juk niekas nekritikuoja jūsų pasirinkimo mirksiukas.gif
Manau kaina labai gera,ypač liepos mėnesiui thumbup.gif Pailsėsit puikiai.
Kiekvienas renkames pagal galimybes/išgales/norus ir t.t Bet yra kaip yra ir tiek.Vat todėl man ir patinka rusų atsiliepimai apie viešbučius rašo tiesiai šviesiai kaip yra.Nebijo pripažinti,kad viešbučiu nusivilė,kad kažkas trukdė,kad minusų yra ir t.t.

Na bet manau jau reikia keisti kelis puslapius besirutuliojančią tą pačią temą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 08 birželio 2012 - 18:23
Gal kas užsakinėjo maistą iš išankstinio užsakymo meniu? Mes užsakėm , kai skrisim atgal, bet dabar matau, kad pasikeitė pas Novatura meniu. g.gif Idomu, kaip dabar bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 08 birželio 2012 - 18:29
cia apie lektuva eina kalba ??? o kam ji uzsakineti? viesbutyje viskas iskaiciuota, pasiimsite kokiu sumustiniu ar bandeliu , tereikes kavos nusipirkti. nezinau kaip lietuviu lektuvuose, bet tiek baltic airlines, tiek pegasus airlines nelabai tas maistas zavejo, o kaina kosmine doh.gif beje, mes skrendant atgal ir vandens buvom i tasiukus isideje, turkai nieko nesake doh.gif kai pirmyn skridom, tai lenkai liepe atsigerti to vandens ir leido isinesti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2012 06 08, 18:05)

O as manau kad svarbu istrukti is namu mirksiukas.gif ten kur saule ir poilsis nuo darbu. Svarbu vaikams bus ka veikti thumbup.gif Svarbu pasiimkite gera nusiteikima, ir atostogos bus pacios paciausios, nes norint galima net prie idealiausio viesbucio prikibti, bet ar verta gadintis atostogas? Tikiu kad pailsesite puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijama @ 2012 06 08, 18:23)
O as manau kad svarbu istrukti is namu  mirksiukas.gif ten kur saule ir poilsis nuo darbu. Svarbu vaikams bus ka veikti  thumbup.gif Svarbu pasiimkite gera nusiteikima, ir atostogos bus pacios paciausios, nes norint galima net prie idealiausio viesbucio prikibti, bet ar verta gadintis atostogas? Tikiu kad pailsesite puikiai  4u.gif

Bet manau kalbėta buvo ne apie tai g.gif
Beabejo svarbu puikus nusiteikimas ir viešbutis atostogų neįtakoja,jei jame tikrai nėra stiprių minusų.Bet..skirkime "prikibimą" prie viešbučio ir tiesiog objektyvų įvertinimą.
O jau kas kokias pareigas užima ir kokį darbo kruvį atlaiko išvis ne į temą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 08 birželio 2012 - 20:24