Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 27 tema

QUOTE(Baffie @ 2012 06 18, 16:45)
Gal jau grįžo poilsiautojai iš Starlight Convention Center Thalasso & Spa? Kažkas planavo čia važiuot, tik nepamenu kas blush2.gif

Atrodo, Tylene turėjo birželio 15 d. sugryžti iš šito viešbučio smile.gif
Atsakyti
Mano savarankiška kelionė Stambulas-Kapadokija-Stambulas 4u.gif
http://www.supermama...?...0488&st=240
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 06 18, 19:49)
Mano savarankiška kelionė Stambulas-Kapadokija-Stambulas  4u.gif
http://www.supermama...?...0488&st=240

as ji skaitau nuo to momento, kai pradejai rasyti wub.gif bet man atrodo, kad galejai drasiai atskira fotoreportaza rasyti, kiti ir neras ateityje jo juk verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 06 18, 20:52)
as ji skaitau nuo to momento, kai pradejai rasyti  wub.gif  bet man atrodo, kad galejai drasiai atskira fotoreportaza rasyti, kiti ir neras ateityje jo juk  verysad.gif

Kas ieško, tas visad randa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 06 18, 20:52)
as ji skaitau nuo to momento, kai pradejai rasyti  wub.gif  bet man atrodo, kad galejai drasiai atskira fotoreportaza rasyti, kiti ir neras ateityje jo juk  verysad.gif

drinks_cheers.gif moderatore galetu remove padaryt. Pagal lankytoju pageidavima biggrin.gif
Atsakyti
Na pasirodo per anksti pasigyriau doh.gif doh.gif I Alanija neisvaziuosim, nes organizatorius nepatvirtino musu keliones, tad uz ta pacia kaina vaziuojam i Bodruma Medisun 4* viesbuti. Lyginant su LT kainomis sutaupom daugiau nei dvigubai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijama @ 2012 06 18, 22:17)
Na pasirodo per anksti pasigyriau  doh.gif  doh.gif I Alanija neisvaziuosim, nes organizatorius nepatvirtino musu keliones, tad uz ta pacia kaina vaziuojam i Bodruma Medisun 4* viesbuti. Lyginant su LT kainomis sutaupom daugiau nei dvigubai  ax.gif

Prasideda,pasirodo ir taip buna? mes laukiam irgi patvirtinimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 06 19, 06:23)
Prasideda,pasirodo ir taip buna? mes laukiam irgi patvirtinimo unsure.gif

ir pas lietuvius buna tas pats mirksiukas.gif juk paskutine minute smile.gif
Atsakyti
Vėl pastrigo Small Planet airlines lėktuvas į Turkiją, neaišku kada išskris...
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 06 17, 10:29)
Taip. O jūs irgi į tą pusę planuojat?

Smurka, rekomenduokit Bodrume nedideli viesbuti , svarbiausia- vaikui patogus krantas ir nesunkiai pasiekiamas miestas/ centras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 06 19, 08:14)

Tuoj turėtu kilti, bet nervus tikrai tampo tokie nesusipratimai, o iki mūsų kelionės dar labiau tie nudrožti lėktuvai nusidrož doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 06 19, 08:14)

Cia is kur is Varsuvos?
Atsakyti