Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 27 tema

QUOTE(beladona @ 2012 06 19, 11:06)
Mes pasinaudojom akcija - kaina vaikui 300 Lt, kai skrenda du suauge+vaikas wink.gif kai akcija baiges - kita ryta musu variantas jau kainavo 2000 Lt brangiau.
Papildyta:
Ooo tai visai sauniai suplanavot  thumbup.gif  Trakuose labai grazu wink.gif Mes skrendam 07 21, sestadieni, o penktadieni pries dar einu i darba  doh.gif nu kaip nors, vardan atostogu, nuvairuosiu i ta oro uosta wink.gif

jeigu ne paslaptis kiek kainavo jums kelione? nes mes irgi norim skristi 2 suauge + vaikas. 5* is Lietuvos savaitei rugsejo pradzioje kainuoja nuo 5200 LT. doh.gif ir dar labai blogu atsiliepimu apie tokius viesbucius pilna. Radau labai gera viesbuti pas lenkus (atsiliepimai tik geri) ten 11 dienu kainuotu 6300 LT. ir norisi labai, ir pinigu gaila blush2.gif ir iki siol negaliu apsispresti - ar vaziuoti i Turkija ar geriau i Maljorka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emelina: 19 birželio 2012 - 10:22
QUOTE(Rijama @ 2012 06 19, 11:13)
skrydis vakare, bet Bodrume busim 5 ryto, tad neaisku kas geriau  doh.gif  doh.gif

o viešbutis jau jūsų lauks, ar jūs lauksit ~14 h, kol galėsit į kambarį pakliūt ?
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 06 19, 11:08)
Patarkit kokiu vaistu imt jei nudegs vaikas,galva skaudes ir pan.? at perkat draudimus?

Mes perkam sveikatos draudimą, bet persikaitinimas saulėje ne draudiminis atvejis kaip ir padidintos rizikos aktyvus poilsis. O vaiką reikia labai prižiūrėti, butinai su kepure, ir pastoviai kiškit vandens gerti, neleiskit žaisti ant saulės. Mes turim Panthenol forte 6 proc tepalą, bet neteko naudot, jau ir galiojimo laikas baigėsi, pirksim naują 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 19, 11:32)
o viešbutis jau jūsų lauks, ar jūs lauksit ~14 h, kol galėsit į kambarį pakliūt ?

Viesbutis lauks jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2012 06 19, 11:17)
Pora posmeliu nusnaudei atvykus, paskui tiesiai i pusrycius ir ant sezlongo, labai geras variantas sakyciau vacation4.gif

Man irgi taip patiktų drinks_cheers.gif
Nors tenkina ir dabartinis variantas, vidurnaktį išvažiuojam link Vilniaus, paryčiais skrydis iki Turkijos, tada kelionė iki viešbučio, 11 ar 12 val. jau vaikštai po viešbutį, ir organizuojiesi hamamą. Vaikus prakišu vyrui. Po pirties ir masažų dingsta visas nuovargis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emelina @ 2012 06 19, 11:21)
jeigu ne paslaptis kiek kainavo jums kelione? nes mes irgi norim skristi 2 suauge + vaikas. 5* is Lietuvos savaitei rugsejo pradzioje kainuoja nuo 5200 LT.  doh.gif ir dar labai blogu atsiliepimu apie tokius viesbucius pilna. Radau labai gera viesbuti pas lenkus (atsiliepimai tik geri) ten 11 dienu kainuotu 6300 LT. ir norisi labai, ir pinigu gaila  blush2.gif ir iki siol negaliu apsispresti - ar vaziuoti i Turkija ar geriau i Maljorka  doh.gif

Liepos 21 d. - 2 suauge+1 vaikas - 5100 Lt. Viesbutis Majesty Mirage Park reosrt. Atsiliepimu irgi belekokiu prisiskaiciau, o kaip bus taip, grysiu - papasakosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2012 06 19, 07:58)
Smurka, rekomenduokit Bodrume nedideli viesbuti , svarbiausia- vaikui patogus krantas ir nesunkiai pasiekiamas miestas/ centras  4u.gif

Aš savo vaikui užsakiau Club Mira Luna 3+. Paplūdimys per gatvę. Kambariai nedideli, o visa kita puiku. Skaniai maitina, didelis baseinas su nusileidimo kalneliais. Iki Giumbeto centro 15 min pėsčiomis, iki Bodrumo - 30 min pėsčiomis, bet važiuoja dolmušai, sustoja prie pat viešbučio
http://www.miralunac.../fotogaleri.asp
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 06 19, 10:08)
Patarkit kokiu vaistu imt jei nudegs vaikas,galva skaudes ir pan.? at perkat draudimus?

Net nebandot be draudimo iš Lietuvos išvažiuot !!!

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 19, 10:32)

Viešbutis lauks, jei turės laisvų kambarių. Jei neturės, teks palaukt. Kiek? Kaip dievas duos. Jei kažkas irgi penktą ryto išskrenda, tai iki kokios dešimtos ar ilgiau, kol kambarius sutvarkys. Jei ne, tada nuo antros valandos dienos apgyvendinimas vyksta. Turistai tokiu atveju klykauja, grasina, bet tuo viskas ir pasibaigia. Aš net galiu atsakyt, kaip atsakoma į pretenziją (kuri iš karto atmetama kaip nepagrįsta, jokios vartotojų teisės nepadės)
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 06 19, 12:41)

Net nebandot be draudimo iš Lietuvos išvažiuot !!!

Aaaa,kokio reikia,patarkit?
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 06 19, 11:58)
Aaaa,kokio reikia,patarkit?

Paprasto medicininių išlaidų draudimo. Kainuoja koks dvidešimt - trisdešimt litų
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 06 19, 13:41)
Viešbutis lauks, jei turės laisvų kambarių. Jei neturės, teks palaukt. Kiek? Kaip dievas duos. Jei kažkas irgi penktą ryto išskrenda, tai iki kokios dešimtos ar ilgiau, kol kambarius sutvarkys. Jei ne, tada nuo antros valandos dienos apgyvendinimas vyksta. Turistai tokiu atveju klykauja, grasina, bet tuo viskas ir pasibaigia. Aš net galiu atsakyt, kaip atsakoma į pretenziją (kuri iš karto atmetama kaip nepagrįsta, jokios vartotojų teisės nepadės)

Vat čia jau priklauso nuo kelionių organizatoriaus politikos, gal būt jiems yra išpirktas ankstyvas atvykimas.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 06 19, 12:41)

Aš tą tvarką žinau smile.gif Tik smalsu buvo kaip per lenkus viešbutį apiformina. Supratau, kad tarkim atskrenda trečiadienį anksti ryte, o viešbutis užsakytas nuo antradienio popietės, tai atvažiavus iškart ir kambarį gauną. Nes biski be ryšio nuo penkių ryto iki popiet laukti būtu unsure.gif Kitą vertus vos ne pusė paros dingsta. Man lietuviškas skrydžio grafikas labiau patinka. Kai nevėluoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 06 19, 12:04)
Vat čia jau priklauso nuo kelionių organizatoriaus politikos, gal būt jiems yra išpirktas ankstyvas atvykimas.

Gal kokie britai ir perka. Lenkai - abejoju, nes esu juos ne kartą mačiusi belaukiančius kambario
Atsakyti