Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 27 tema

QUOTE(Rijama @ 2012 05 30, 12:00)
Kiek mane perspejo siandien kalbants su swedbank atstove jei planuojama rizikinga veikla, sportas tai reikia papildomai dar draustis nuo butent tokios veiklos  g.gif Nes kiek prasiau tai tik ramiam poilsiuj kitoj saly, be ekstrymo, lakstymo, suoliu ir pan. Gal ir jam tas pats buvo?

Nelabai ten gilinausi,tik tiek,ką pasakojo,kad vat iš savo kišenės paklojo nemažą negražintiną sumą.
Galų gale,jei ne motociklo avarija,o išnuomuota mašina.Idomu kaip ten jei rimtos traumos,ligos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2012 05 30, 11:30)
Taip, dabar vėl Swedbank kreditinės su kelionių draudimu. Tik kaip ir minėjau - atkreipkite dėmesį - šeima 2+2 (gali būti mažiau, bet ne daugiau).
Ačiū Jums už informatyvią info dėl sveikatos draudimo. Tikrai, manau, daug kam pravers.  4u.gif

Ir dar , jei vaikas vyresnis nei 18m., draudimas jam negalioja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 30, 12:32)
su Goldu yra ne tik sveikatos draudimas kelionės metu, bet ir kelionės draudimas, ten įeina kažkas daugiau - kompensacija už skrydžius, lagaminus ir pan  ax.gif 
dar yra tokia toks "pirkinių draudimas", tačiau giliau paskaičius galioja tik tiems pirkiniams, apmokėtiems ta pačia Visa. o kitiems - kažin.

na esmė ta, kad nuolatos reikia skaityt sąlygas ir gilintis.

drinks_cheers.gif Del pirkiniu jo, galioja tik tiems uz kuriuos atsiskaityta ta pacia kreditke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(santrula @ 2012 05 30, 11:14)
Draudimas yra turint AUKSINE kreditine kortele, specialiai keiciau is sidabrines, kad nereiktu pirkt draudimo keliaujant.

Tikrai ne, mano sidabrine ir kelioniu draudimas galioja.
O del sudetingesniu traumu, kaip kazkas rase, ekstrymo, tai taip - reikia papildomo spec.draudimo. Ir patartina atkreipti demesi/pasirinkti draudimo suma - nuo jos priklausys kompesuojamos gydymo islaidos.
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2012 05 30, 17:04)
Tikrai ne, mano sidabrine ir kelioniu draudimas galioja.
O del sudetingesniu traumu, kaip kazkas rase, ekstrymo, tai taip - reikia papildomo  spec.draudimo. Ir patartina atkreipti demesi/pasirinkti draudimo suma - nuo jos priklausys kompesuojamos gydymo islaidos.

Siaip tik nuo 2012 sausio 1d vel atnaujintas kelioniu draudimas klasikinems kortelems, kuri laika galiojo tikrai tik auksinems ir platininems ax.gif
Atsakyti
Siulau pries keliaujant perziureti savo kreditines korteles salygas, nes tikrai prisimenu, kad buvo laikas, kai kreditinems kortelems nebuvo priskirtas kelioniu draudimas, o buvo priskirtas pirkiniu draudimas (atsiprasau, gal ir nevisai tiksliai issireiskiau). Manau reikia susisiekti su banku ir kiekvienu atveju pasiaiskinti 4u.gif kad nebutu nelabai maloniu netiketumu keliones metu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhule @ 2012 05 30, 17:58)
Siulau pries keliaujant perziureti savo kreditines korteles salygas, nes tikrai prisimenu, kad buvo laikas, kai kreditinems kortelems nebuvo priskirtas kelioniu draudimas, o buvo priskirtas pirkiniu draudimas (atsiprasau, gal ir nevisai tiksliai issireiskiau). Manau reikia susisiekti su banku ir kiekvienu atveju pasiaiskinti  4u.gif  kad nebutu nelabai maloniu netiketumu keliones metu... unsure.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif kelioniu galiojo kaip jau minejau tik auksinem ir platininem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 30 gegužės 2012 - 17:04
QUOTE(Shopaholic @ 2012 05 30, 17:03)
tikrai taip drinks_cheers.gif kelioniu galiojo kaip jau minejau tik auksinem ir platininem ax.gif

kad kazkaip galiojo ir toms, kurios buvo iki kazkurio tai laiko isduotos. bent jau as keliavau pernai ir tikslinausi banke, tai maniskei galiojo g.gif nors dabar tai jau kaip ir nebeturi reiksmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 05 30, 18:56)
kad kazkaip galiojo ir toms, kurios buvo iki kazkurio tai laiko isduotos. bent jau as keliavau pernai ir tikslinausi banke, tai maniskei galiojo  g.gif  nors dabar tai jau kaip ir nebeturi reiksmes  smile.gif

taip, teisingai, ir mano tokia kortelė ir bankas man patvirtino apie draudimą
Atsakyti
mano Mastercardo standart kortele su medicininiu draudimu man + 3 seimos nariai. PZU draudzia. Slidinejimas ir nardymas included.
Atsakyti
Linkejimai is kemero, majesty viesbucio. Oras cia puikus. Man per karsta:) viesbutis man patinka, sutikom tik viena porele lietuviu, pagrinde vokieciain anglai ir rusai. Daznai groja rusiska muzika, bet kadangi musu seima pusiau rusai- mums labai cia patinka. Tikrai grizciau cia ne karta:)
Atsakyti
Laba
O kaip ALanijoj oras gal kas esat ar grizot ka tik. Kaip vakarai ir naktys ar vesios. Ar reik kokio megstuko einant pasivaiskciot po naktine Alanija.
Atsakyti