Įkraunama...
Įkraunama...

Atiros istorijos įkvėptos - 26 tema

Man tai pirma mintis - grazus plaukai thumbup.gif lotuliukas.gif Bet ir figuryte grazi, dekui uz motyvacija thumbup.gif Giedre1658, o tau svoris krenta dziovintus vaisius valgant? 4u.gif Nes as pamenu man labiausiai stovedavo nuo ju ir riesutu g.gif
Atsakyti
Egliukasz Kazkaip nepastebejau, siaip dziovintu retai valgau, cia buvau uzsipirkus 3 pakelius po 250 g tai pabaigiau ir nereikia, o dabar, tai mmmm atejusios, negaliu pasakyti, bet kolkas viskas stovi vietoj... smile.gif Laukiu kada jau braskes prades nokti, norisi uogu, obuoliai truputi pabosta (nors juos dievinu) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre1658 @ 2012 06 06, 20:13)
Zinosiu kaip uzmotyvuoti tave  mirksiukas.gif  vakarais biggrin.gif mirksiukas.gif

smile.gif group.gif

mano saskaitoje dar sauso vyno puse taures, ale kazkaip buvau megeja vyno, tai dabar puse taures isgeriu ir vsio ax.gif nesinori.

Labos nakties panos mirksiukas.gif
Atsakyti
Parasysiu ir as savo meniu :
arbata ( be cukraus) duonele (foto) viena dalis tempta avokadu,kita varskes suriu.
bananas mazytis+ jogurto mazas indelis 100kcal
pieniska desrele +rieke duonos
riesutu saujele
duonos rieke skrudinta tepta varskes suriu
6mini barankytes
ir vakariene- bananu,braskiu,melyniu ir jogurto salotos
ir 1l vandens smile.gif
atrodo nemazai.... 3diena.... sunku be galo ! snd be treniruotes,vakar nemazai padirbeta ir uzvakar nubegta 6km smile.gif user posted image
user posted image
Norvegai tik tokai duona valgo smile.gif ir aisku paprasta.bet ta paprasta nerealiai skani- neskaldytu grudu.batonas baltas tik vienas yra ir jis kainuoja vos 7kr ( 3lt) pas mus namie su ziburiu nerasi batono,nebesinori.... nebeskanu doh.gif o ta neskaldytu grudu duona nereali... brangi- kepaliukas 33kr,35,37kr.... apie 13,14,15lt smile.gif bet tirpsta burnoj !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adora_: 06 birželio 2012 - 21:14
QUOTE(Adora_ @ 2012 06 06, 22:11)
Parasysiu ir as savo meniu :
Norvegai tik tokai duona valgo smile.gif ir aisku paprasta.bet ta paprasta nerealiai skani- neskaldytu grudu.batonas baltas tik vienas yra ir jis kainuoja vos 7kr ( 3lt) pas mus namie su ziburiu nerasi batono,nebesinori.... nebeskanu  doh.gif o ta neskaldytu grudu duona nereali... brangi- kepaliukas 33kr,35,37kr.... apie 13,14,15lt smile.gif bet tirpsta burnoj !

Smagu,kad jungiesi 4u.gif O klausimelis - derini kazkiek maista? Nes mes cia truputi derinius priziurim smile.gif
Del duonos, tai mazas pasirinkimas Norvegijoj. As kad ir Lietuvoj, nevalgau, tik mamos kepta, namine. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Giedre1658 @ 2012 06 06, 23:34)
Smagu,kad jungiesi  4u.gif  O klausimelis - derini kazkiek maista? Nes mes cia truputi derinius priziurim smile.gif
Del duonos, tai mazas pasirinkimas Norvegijoj. As kad ir Lietuvoj, nevalgau, tik mamos kepta, namine.  ax.gif

na,nera mazas 4u.gif Teko but Norgej? jei taip tai zinosit Meny parduotuve- ten duona nereali.nors mums nepakliui,kasdien vaziuojam duonos ten ax.gif as stengiuos duonos nevalgyt,tik savo duoniukus tuos ( kur foto) ju yra simtas rusiu- su uogom,su saulegrazom,sezamu- visokio plauko ir skonio lotuliukas.gif kolkas as nieko labai smarkiai nederinu.ir taip neblogai sekas 4u.gif siuo metu sveriu ( bent jau 14h sveriau) 56,3 smile.gif kadangi liepos 4d. griztu i lietuva ir laukia draugu vestuves,tai turiu susiimti kaip reikalas 4u.gif ta ir darau !!! labai noreciau vel pamatyt svarstyklese 55kg..... truksta nedaug iki tikslo 4u.gif 55kg nemaciau ilga laika.... visada budavo 57kg,tada ir 58 -59 pasirode..... ir 61 net buvo ! va tada tai tikras grizlis buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pateiksiu Jums savo meniu vaizdu smile.gif smile.gif smile.gif darysiu foto ! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adora_: 06 birželio 2012 - 23:34
Labas rytas! Bandymas kelti foto biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atni9: 07 birželio 2012 - 09:30
QUOTE(atni9 @ 2012 06 07, 10:30)
Labas rytas! Bandymas kelti foto  biggrin.gif

Laba 4u.gif

ohoooo koks vaizdas, seiles tysta mirksiukas.gif

Grazaus ryto visoms 4u.gif
Atsakyti
Neturejau visai laiko prisesti prie kompo ir dabar nelabai turiu kada paskaityti ka priplepejot,nes darbe esu.. smile.gif Na,bet kaip jums sekasi merginos? Kaip sekasi keisti mitybos iprocius?

Mano motyvuotoja: ashley sky wub.gif

user posted image

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Grazus vaizdai nuo ryto smile.gif thumbup.gif Dekui atni9 4u.gif

Su maistu viskas gerai, tik kazko sirdele streikuoja.... ax.gif

Kaciau, kaip tu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre1658 @ 2012 06 07, 10:04)
Labas rytas  4u.gif

Grazus vaizdai nuo ryto smile.gif  thumbup.gif  Dekui atni9  4u.gif

Su maistu viskas gerai, tik kazko sirdele streikuoja....  ax.gif

Kaciau, kaip tu?  4u.gif

O kas sirdelei? unsure.gif
Atsakyti
Vakar kazko dure, siaip senai jau taip buvo, gal mokyklos laikais..Su mama kalbejau, ji sirdininke, sake ir jai vakar streikavo sirdis..Tai suvertem beda planetom biggrin.gif Tipo vakar Venera buvo arciausiai Saules biggrin.gif Dar nemazai kavos vakar geriau, ko nedarau, tai irgi dasidejo ko gero, bet siandien jau gerai viskas smile.gif

Foto dejai, kaip Irmule moke? wink.gif As dar nuo seniau esu issisaugojus tavo idetus motyvacinius linkus, vis ten dirsteliu, kai uzeina silpna akimirka tongue.gif
Atsakyti