QUOTE(kaciora* @ 2012 06 19, 17:31)
Merginos, ar imanoma cia Lietuvoje issikepti si torta?
http://www.cityout.l...leli_sintetikos
http://youlikeit.lt/...rtu-sprendimai/
P.S. koki rekomenduotumete torta ispudinga savo isvaizda padarius pjuvi?
nekalbu apie papuosimus
nieko baisiau neisivaizduoju
receptas paprastas: i bet kuriuos biskvitus, kaip jau minejo, privaros KRUVA dazu ir vuolia...o kremas...jauciu koks sviestinis ten pas juos tik kad labai saldus butu.
jei kas is draugu noretu TIKRAI tokio pati nekepciau-nenuodyciau.
Sakot deda dazus-TAIP dedam visos, BET...ju ten keli lasai ir tai i papuosimus, kuriu daug kas nevalgo ar bent jau maziems vaikams nekisa, zmogus gali rinktis valgyti ar palikti, o cia jus viskas viduj
neisvalgysi tik torto kremo is tarpu
Papildyta:
QUOTE(kaciora* @ 2012 06 19, 18:06)
bet juk tu maistiniu dazu deda ir i daugybe kitu pirktiniu tortu biskvitus, pertepimus, tik blanksesniu spalvu, bet sudetis tai ta pati
ar klystu
o klausiu ar galima, nes uzsienietiskas receptas tik yra, o ten torto milteliai naudojami, as be tiksliu receptu nieko nemoku
tai jei reik EEE tai gal i pc reiktu eiti, nes kepejos ir kepa tam kad butu kuo naturaliau
tik neuzpykit, bet cia mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(rabelkyte @ 2012 06 19, 18:26)
Klausykit, o kas dera prie vysniu ? Bananai tiktu
Galvoju daryt viena pertepima sokoladinio ganaso su kons.vysniom, o kitus du - mascarpones su grietinele. Tai dabar galvoju ar i ta balta nebedet nieko, ar det dar kokiu bananu
Braskiu nenoriu - sintetines cia jos
Ka pasiulytumet
Ir koki geriau biskvita kept tokiem sutepima : juoda miska, ar paprasta balta? ar maisyt tokiu ir tokiu
as darius toki:
http://public.fotki....1/tortai/4.html
cia rafaelo biskvitas (juodi ir sviesus), vienas pertepimas sokoladinis ganasas+kava, kitas grietinele+desertine varske+persikai (manau butu tike ir bananai ar vysnios), nu visiems labai patiko jau kartojau ir vel kartosiu ne karta.
Papildyta:
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 06 20, 10:29)
Sveikos, saunuoles kepejeles
Gal galit pasiulyti gaivaus ir nesudetingo tortuko recepta?
Noriu ji daryti ant padekliuko, anksciau visi budavo gaminami formoj, vaizdelis nekoks
Beje, tortukas bus vartojamas beveik para po pagaminimo, ar ne per ilgas laiko tarpas?
gal Olestos varskinis gaivumelis? arba jogurtinis koks - bus vienodi pertepimai-paprasciau
Para po pagaminimo tai mazas laiko tarpas
cia dazniausiai kepama pora dienu pries pradedant vartoti, o para pries puosiama. Nes jei tortukas vartojamas is kart nesusistovejes-jis netures dar savo skonio, biskvitus reiks daugiau sulieti, o del puosimo bus netvirtas (bus sunku puosti).