Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai

QUOTE(lolakola @ 2007 10 28, 14:51)
Aš pasidarius capucino kava, kiekvieną kartą perleidžiu su karštu garu, o galiuką kuris nusimauna po tekanciu vandeniu praplaunu.

O kitų būdų?    g.gif

Ir aš taip darau, nes jei nepraskalautum tai kitą kart aparatas gudruolis kapučino nedarytų biggrin.gif Su tuo pienu vienas vargas, gal kur koks lašas varške pavirto ir dabar nervus ėda doh.gif Prašysiu kad vyras po didesniu spaudimu prapūstų mirksiukas.gif gal padės.......
Atsakyti

Krups nepatarciau schmoll.gif Turejau Krups pilnai automatiny ir nusivyliau,nes kava gaunasi tokia nejuoda blink.gif schmoll.gif -jei dar permatomas puodelis isvis kaip "kava sysius" atrodo,kai klausiau Krinonoj kodel taip yra,man isaiskino,kad Krups'u visu kava tokia,nes spaudimas pas juos mazesnis ar kazkas kitas ten pas juos netaip,.. Nelabai jau ir prisimenu,pries kelis metus aiskinausi doh.gif
[/quote]

Čia dėl kavos stiprumo.O nesireguliuoja maūnėlis? manau tai priklauso kaip sumalama kava.
blink.gif
Atsakyti
help.gif klausykit, mielieji, reikia ofise spaudiminio kavos virimo aparato. Iki 500 Lt unsure.gif Kokį aparatą patartumėte rinktis? Kol kas kavą tenka daryti max 7 svečiams. help.gif Ir būt gerai toks, kur mažiau reikia šokinėti, t.y. plauti ir t.t. ir pan., nes jau įtariu, kad viską reikės daryti man blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lolakola @ 2007 10 29, 14:11)
Čia dėl kavos stiprumo.O nesireguliuoja maūnėlis? manau tai priklauso kaip sumalama kava.
  blink.gif

kavos stiprumas reguliuodavos,bet vistiek ji tokia "skysta" gaudavos,skonis jos
gal pakankamai stiprus,bet vaizdas tai schmoll.gif Nu ne tokia gaudavos kaip turi but kava-tamsi juoda ir net tirstoka..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 10 29, 19:06)
kavos stiprumas reguliuodavos,bet vistiek ji tokia "skysta" gaudavos,skonis jos
gal pakankamai stiprus,bet vaizdas tai  schmoll.gif  Nu ne tokia gaudavos kaip turi but kava-tamsi juoda ir net tirstoka..

Tai gal kava prastoka? pabandyk nusipirkti ekspreso kavos pupeles
Atsakyti
QUOTE(lolakola @ 2007 10 30, 15:42)
Tai gal kava prastoka? pabandyk nusipirkti ekspreso kavos pupeles

ne kavoj cia beda,man Krinonoj aiskino,kad ten kazkoks voztuvellis ar kaip jis ten vadinasi kitoks nei saeco aparatuose ir del to kava tokia gaunasi..

Gal kas turit toky aparata?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 11 05, 13:21)
ne kavoj cia beda,man Krinonoj aiskino,kad ten kazkoks voztuvellis ar kaip jis ten vadinasi kitoks nei saeco aparatuose ir del to kava tokia gaunasi..

user posted image

as turiu toki pat. Geras daikciukas
Atsakyti
QUOTE(JurgaJ @ 2007 11 05, 12:37)
as turiu toki pat. Geras daikciukas

Perskaičiau visą temą 4u.gif
Jūsų, kiek, suprantu automatinis aparatas? Ir kokia kaina, jei nepaslaptis blush2.gif

Aš galvojau pirkti už kokius 400-500 lt., bet perskaičius temą supratau, kad dar teks palaukti, nes, manau, reikia automatinio, kad būtų daugiau naudos , o ne vargo g.gif
Atsakyti
Mano mintys apie kavos aparatą prasidėjo irgi nuo paprasto neautomatinio.Bet kai pradėjau daugiau domėtis, g.gif rinkti informaciją mano nuomonė pasikeitė.
Dabar kiekvieną rytą geriu skanią kavą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2007 11 05, 12:51)
Perskaičiau visą temą  4u.gif
Jūsų, kiek, suprantu automatinis aparatas? Ir kokia kaina, jei nepaslaptis  blush2.gif

Aš galvojau pirkti už kokius 400-500 lt., bet perskaičius temą supratau, kad dar teks palaukti, nes, manau, reikia automatinio, kad būtų daugiau naudos , o ne vargo g.gif

Labai teisingos mintys. Gal jau rašiau, tai pasikartosiu, kad darbe turėjom neautomatinį. Sumali kavutę, įberi į tokį kaušelį, tą kaušelį pakabini, paleidi vandenuką, paskui tuos tirščius iš kaušelio turi pašalinti. Nu žodžiu tik pirmą dieną buvo daug norinčių skanios kavos, po savaitės liko tik vienas entuziastas, dar po kažkurio laiko nei vieno. O tas gargaras tai vietą užima, dulkes kaupia, o naudos - 0.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 11 05, 13:21)

user posted image

kiek toks aparatas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 11 07, 11:58)
kiek toks aparatas kainuoja?

Jei neklystu Vokietijoj apie 440 euru
Atsakyti