Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai

sveikos,
siulyciau pabandyti Jura kavos aparata smile.gif viskas viename smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2008 04 19, 17:01)
kiek bandėm skambinti įvairiems kavos tiekėjams, aparatų nuomotojams ir t.t., niekas kapsulių Lietuvoje neturi. Tiesiog tikriausiai neapsimoka, nes per maža paklausa. Bet kuo puikiausiai jas galima įsigyti e-bay. kavos puodelio savikaina gaunasi kažkur apie 1.60Lt.

aš perku kapsuline kava firmoje UAB Vendolita, uzeik i si tiklapi, http://www.puikikava...cts/kapsul.html, cia kapsules savikaina nuo 0,66Lt
tikrai labai skani kava smile.gif
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2008 04 21, 13:14)
Ir vel nardau po tema  doh.gif  reikia antro aparato ir nezinau koki rinktis ar toki pat kaip turime DELONGHI EAM3500 ar kitoki, nes mane pastarajame nervina tas pieno konteineris biski, nes pieno jame laikyti negali, greiciau surugsta, apsinesa nes jis plastmase, sunkiai plaunasi ir t.t. ... tai pili minimalu kieki kas karta ...

sakau gal patarsimt rinktis geriau su "rankiniu" budu kur darosi puta, juk ju ir kainos daug mazesnes  g.gif  ... nezinau ka daryti  unsure.gif

musu imone pirko kavos aparata Saeco Magic Comfort-labai geras aparatas, jau metai kaip ji turime, negenda ir labai lengva susiplakti puta rankiniu budu. As manau kad tie konteineriai pienui visai nereikalingi-tik plauni ir plauni smile.gif mes pirkone Vendolitoje, gali nueiti i ju tinklapi www.puikikava.lt, labai fainas personalas dirba labai draugiski smile.gif
Atsakyti
Aš ir sutinku, kad žymiai patogiau ir geriau kai pienas plakamas rankiniu būdu ax.gif Aš savo aparate, Saeco Cappuchino ring, atradau dar vieną minusą, kad nors ir nedarai kapučino ar late, tai aparatas vistiek raikalauja kas dvi savaites visą pieno plakimo sistemą praplaut su chemikalais, o ta tabletė 10lt bigsmile.gif
Atsakyti
Davija,
o tai kas būna jeigu užsidegus užrašui nepraplauni ? Mes tai stengiames visada turėti nukalkintojo po ranka. Bet vieną kartą tai tas užrašas dėl nukalkinimo gal 2 savaites degė, o mes vis tai nerasdavom to nukalkintojo, tai apskritai apie jį pamiršdavome. Bet kavą tai virė taip pat tik, kad tas užrašas degė smile.gif Tai jei tas konteineriukas švarus, tai tegu ir dega tas įspėjimas (spėju, kad jie turbūt automatiškai tam tikram laikotarpiui jį užprogramuoja).
Atsakyti
Tai jo, ten automatiškai užprogramuota, kai su pienu kavos nedarau, tai paprastai su vandeniu praleidžiu tą programą ir tiek (nes labai nervuoja tas priminimas blush2.gif ), bet jei nors puodelį su pienu darau, tai tada jau naudoju tas tabletes, nes bijau, kad, vėl kapučinatorius nepareitų - šiaip tai manatško fantazija su tuo pienu terliotis, mažiau problemų juodą kavą gert biggrin.gif Todėl, dabar ji man skaniausia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 04 25, 09:30)
šiaip tai manatško fantazija su tuo pienu terliotis, mažiau problemų juodą kavą gert biggrin.gif Todėl, dabar ji man skaniausia lotuliukas.gif

o as juodos nebegeriu ,geriu tik latte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 04 18, 08:46)

Ačiū už nuorodą,
ir SoJai už žinutę,

pasinaudojau nuoroda, užsisakiau šį aparatą ir jau gavau yess.gif
vakare bandysiu eksperimentuoti lens.gif

Kaina gavosi labai gera - ~1560 lt, su pristatymu (pas mus kainuoja ~2400Lt),
atvežė per savaitę nuo užsakymo.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 04 25, 10:56)
Ačiū už nuorodą,
ir SoJai už žinutę,

pasinaudojau nuoroda, užsisakiau šį aparatą ir jau gavau  yess.gif
vakare bandysiu eksperimentuoti  lens.gif

Sveika prisijungus prie Saeco Incanto de Luxe turėtojų thumbup.gif
Nusivilusių pas mus atrodo dar nebuvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 04 25, 11:56)
Ačiū už nuorodą,
ir SoJai už žinutę,

pasinaudojau nuoroda, užsisakiau šį aparatą ir jau gavau  yess.gif
vakare bandysiu eksperimentuoti  lens.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bent as savo Incanto de Luxe vis dar labai dziaugiuosi biggrin.gif
Tik niekaip nesurandu kavos, kuri man butu pakankamai stipri ax.gif Dar karta papsakokit, kokias pupeles ir kur perkat, please ax.gif Pvz., Lavazza kavos pupeles?
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2008 05 02, 18:38)
Bent as savo Incanto de Luxe vis dar labai dziaugiuosi biggrin.gif
Tik niekaip nesurandu kavos, kuri man butu pakankamai stipri ax.gif Dar karta papsakokit, kokias pupeles ir kur perkat, please ax.gif Pvz., Lavazza kavos pupeles?

Papildyta:
QUOTE(Kornelija2008 @ 2008 05 05, 23:24)

Pabandyk Professional kavos pupeles-man jos Super :)http://www.puikikava.lt/products/pupeline.html

Atsakyti
Turiu kavos virimo aparatą ,,aeg''.Dabar užsižiebė lemputė,kad reikia pravalyti.Kaip jūs manote,ar tinka tos tabletės skirtos kitų firmų aparatams,nes aeg tablečių niekur nerandu pirkti... schmoll.gif
Atsakyti