QUOTE(flight @ 2012 06 09, 19:47)
Butų už 20-40 dolerių rupgjūčio mėn kažkodėl neužtikau (čia kaip suprantu, už visą butą, ne žmogui?). Sudakieti, kur jų ieškoti?? Ir - kaip juose su karštu vandeniu, pastoviai ar pagal grafiką?
Jei tik yra galimybė pailsėti ir pigiai ir gerai, aš tik už
Va žiūriu dabar,
Feodosijoj nebrangūs butai. Kas ten per vietovė, ar verta?
Nuo Feodosijos toli vazineti iki graziu vietu, nebent jus ten antrai pusei planuojat:)
Jei Feodosijoje vietoj ieskosite buto, tuomet darykite tai gelezinkelio stotyje:)
Beje rugpjucio menesiui atskiras butas 25 $
Kadangi mes ten gyvenome daugiabutyje, masina laikem ju kieme. Viskas pas juos normaliai, jokiu nesusipratimu neturejom.
Jei kam reikia kontaktu, parasysiu cia. Tik nesu tikra, ar nepasikeite tel nr
Cia zmoniu, kurie nuomuoja savo bute kambarius,kontaktai:
Feodosija
Draugystes gt (ul. Druzby) 16
butas 37 Ania ir Serioza
nezinau, kodel taip parase, bet rasau, kaip pas mane parasyta:
kodas 81 03806562 plius telefonas 28-162
butas 40 Valentina Subot
ji ten neturejo Feodosijos, tai dave Minsko telefonus:
dukterys Veronika ir Viktorija 2-491-777
sesuo Nina Sergejevna 2-36-44-68
Minsko kada parasiusi buvo toki: 8-1037517 + 2
Jei kam pravers - smagaus pigaus poilsio:)
kaina 1 zm reikia pasitikslinti, mes gal po 3-4 dol mokejom uz suaugusi, uz vaika maziau, visai uz mazus neskaiciuoja. Na , jei kas susidomesite, skambinkite
Iki juros kokia 5-10 min, priklausomai nuo ejimo spartumo
Pliaze smelis, truputi su zvyriuku, cia jau truputi link Kerces, kur prasideda smelio papludimiai. Ten, kur mes eidavome, jura negili , prie pat kranto juroj smeliukas, paskui akmenu linija, pro ja praejus, jau giliau budavo. Man labai patiko ruozas iki akmenu- vaikai ten ir pliuskenosi
Dabar as parasiusi esu i kelis forumus, ir dar i kazkoki psl, kur skelbiasi nuomuojantys, bet ir galima parasyti zinutes, kada atvaziuosi ir ko pageidauji
Patikekit, laisku gaunu su

kainomis
Tik man aktualu, kad iki juros butu netoli, tai reikia issirinkt
Turiu jau kelis variantus nusiziurejus, bet kadangi mes vaziuojam po savaites, kai zmoniu maziau, tai tik pasiimsiu kontaktus ir matysim vietoj, kur apsigyvensime ar rastuose pasiulymuose, ar vietoj dar rinksimes
O jei kam tinka kambariukai su patogumasi (WC, dusas, virtuve) kieme, tai buvau berods radusi uz 20 gr zmogui. Tik as tokiu pasiulymu neissisaugau
Papildyta:
QUOTE(Augre @ 2012 06 09, 08:32)
mes keli metai atostogaudami po 7-14 d nesame isleide daugiau kaip 3000 lt seimai . iskaiciuojant lauktuves . pernai apsiejome su 2000 lt. siemet planuojam apie 5000 lt nes busim astuoniese ir norim vel pabuti prie abieju juru - norisi ir smeliuko del vaiku ir kalnu nostalgija numalsinti o ir bus rugpjucio pradzia tad kainos tikrai bus pakeltos . bet nemanau kad 3 seimom tokia suma didoka
Bet jus kelios seimos turbut viena masina vaziuojate?
Nes musu vienai seimai, vaziuojant savo masina vien tik kurui skaiciuoju mazdaug 1500 lt
Paprastai mes vietoj daug vazinejam apie kokius 2000 km dar vietoje buvom padare. Si karta gal bus siek tiek maziau