QUOTE(JM @ 2012 05 27, 20:04)
O realiai,juk kalnai ir gamta daug kur graži,na manau nėra Krymas labai išskirtinis tuo atžvilgiu iš kitų kalnuotų ir gamta pasižyminčių vietovių...kodėl vykstama...dėl pigumo ir artumo?
Nesupykite,kad klausiu,nes tikrai įdomu,kas atperka kitus likusius minusus
Papildyta:
Kiek Bulgarijoje buvo draugų ir pažistamų visi kratosi,kad daugiau tai jau nevyks
Jei tik gulet prie juros ir grozetis gamta, tuomet visur gerai.
Bet man patiko keliauti po Kryma, labai daug graziu vietu ten
Nezinau ar dabar dar yra moreriskiu, besisiulanciu pravesti ekskursijas, "nelegaliu gidziu". Bet mums keliose vietose labai su jomis pasiseke. Tik gaila, kad vaikai rusiskai nesupranta, tai jiems tenka vertejaut
As koki buvau susidariusi plana, tai tik puse jo ivykdem, todel ir noriu dar karta ten. Galbut i ispudingesnes vietas pakartotinai nuvaziuosim:)
Tik praeita karta , gyvenant Feodosijoje, labai toli mums viskas buvo, labai daug laiko sugaisdavom kelionei pirmyn- atgal. Todel dabar ir noriu kazkur netoli Sevastopolio apsigyvent
Man tai didziausias pliusas artumas ir kalba, nes mes su vyru kalbam be akcento, tai visur praeinam kaip savi:)
O del Bulgarijos

, na jei vaziuot i viesbuti ir niekur nevazinet, tai gal ir nieko. Bet antra karta i ja nebevaziuociau.
Nors man ten labai patiko ju maistas. Kavinese susikalbeti neimanoma (ne kurortiniuose miestuose, o keliaujant), bet as vis uzsisakydavau ju koki nors nacionalini patiekala, o kiti imdavo tai kas zinoma, pvz saslykus. Tai paskui seile varvindavo
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2012 05 27, 20:18)
merginos, vaziavusios masina, kaip jus darote, ar sustojate tik prasimankstinti, ar ieskote kur pernakvoti?
Mums kaip ir nelabai lieka pasirinkimas, tik vykti masina, nes lektuvas siaip ar taip atskrenda tik iki simferopolio, o mums reikes ieskoti kas pavezetu iki Evpatorijos, pasostes nesitempsi su bagazu, reiskai pora val kelio laikyt vaika ant keliu, lekiant su nepazistamu

beto anyta gyvena 3km nuo juros, tai tampyt vaiko ant ranku nesinores irgi. Butu mano valia, as isvis nevaziuociau

man dar uzteko neisdildomu ispudziu, kai buvome iki dukros gimimo, bet anyta nemaciusi anukes, o ir vyro mociute ligota, reik proanuke parodyti, tai sakau, reik galpasiryzti jau nuvaziuoti kazkaip
kadangi vairuoja tik vyras, visa kelia reikes vaziuot tik jam, del to ir galvoju, ar vaziuot per lenkija ir pasilikt kur pernakvot. nes toki kelia vienam neitin lengva nuvaziuoti, o ir dukra neissedes, ji jau ir iki Latvijos pajurio vos issededavo net su laptopu ir filmukais. o cia toks kelias. net nezinau, ar dar laukt, nors vis kasmet atidedam su mintim, gal jau bus imanoma susikalbet ir gal lengviau davaziuoti
Lenkijoje dar anksti nakvoti
Ten tik pavalgyti stojam, net kelis kartus
O nakvojam jau kitoje salyje
Jei i Kryma vaziuojant , tai nakvojom Kijeve
As planuoju griztant uzsukti i Odesa ir ten kelias dienas pabut
O nuo Odesos jau galima be nakvyne namus pasiekt (na jei ant sienos baisiai neteks stovet)
Papildyta:
QUOTE(Alanija @ 2012 05 27, 21:32)
Buvom pernai rugsėjo menesį Kryme su savo auto. Grižę sakėm - pamatėm, gražu, bet kitais metais tai nea... O šįmet, kai užėjo kalba apie atostogas, vėl patys to nejausdami pradėjom kalbėt, kaip butu faina ...atgal į Krymą

Ir net negaliu paaiškint kodėl jis tai traukia... Nei dėl pigumo, nei tuo labiau dėl artumo - nes Ukrainos keliai yra nemažas šios kelionės minusas.
Kita šalis nugalėjo tik todėl, kad vis dėl to norisi pamatyti ir kitas šalis. Bet dar kokį kartelį tikrai ten dar nuvažiuosim

Net į Krymo temą laiks nuo laiko įlendu paskaityti
O kai tu kitu saliu aplankai
Tai ir vel patraukia i Kryma