QUOTE(Augre @ 2012 06 28, 18:44)
keli metai paeiliui ant ua sienos pildydavom tuos lapelius bet pernai jau nereikejo . vaziuosite per lenkija ir ukraina kaip ir lietuvoje greitis . neuzmirskite kad lenkijoje kiekvienam miesteli yra fotoradarai o ukrainoje tik virsijus greiti 20 km yra baudziama ir jie labai gaudo istisines linijos kirtima .
Lapeliu jokiu pildyti nebereikia:)
Del 20 km as irgi buvau skaiciusi, bet mums jau ten bunant sake, kad nuo nauju metu pakeite ir baudzia nuo 10 km virsijus
Teko 2 kartus susidurti su milicininkais
Vaziuojant i prieki padarem 2 " pazeidimus" :
1 sankryzoj mums reikejo sukti i desine, tipo ten rodykle buvo, o mes nuvaziavom tiesiai
2 uzkisom milicininkams
Vyras norejo duoti 5dol, bet jiem buvo mazai, tai paskui sako rasykit bauda
Tai tie pradejo issikalinet, man jau nusibodo masinoj sedeti, islipau ir sakau, gal galima greiciau, man vaika reikia maitinti. bet jie vel savo vare, tai paskui man kantrybe truko, parodziau tel nr, kuriuo reikia paskusti tuos, kurie kysio reikalauja (viska buvau nete susiradusi), pasiemiau tel ir jau pradejau rinkti nr, tai jie ir paleido nieko nepese
Griztant algal Rovne, ivaziavom i gatve, kurioje draudziamas eismas, kazkaip zenkla prazioplinom. Aisku vel sustabde. Tik si karta vyras nieko jiems nesiule, sako rasykit bauda. Tai tie paissikalinejo, lyg ir bande rasyt, paskui pamate kad nieko negaus ir paleido
Beje UA dar toli iki LT, uzsienieciui, jei israsys bauda, jis jos gali ir nesumoketi, nieko nebus. Todel ir paleidzia , nes patys zino, kad bereikalingai tik dirbs
Dar del eiliu UA-PL
Vaziavom vel per Chelma, i muitine atvaziavo ketvirtadieni 22 val, eile buvo gal kokia 20 lengvuju ir visi stovejo vienoje eileje. Vyras kelis kartus nuejo paklausti, kodel mums reikia stovet raudonam koridoriuj, bet jam atsake stovit ir vsio
Paskui po kiek laiko atejo muitininkas ir nusiunte i zalia koridoriu
Ukrainieciai labai greit mus apziurejo- tik pasus patikrino
Lenkai tai tinginiavo- kol pasus nusinese i savo ta kioskeli, kol paskui atnese- net nusibodo laukt
Dar paprase atidaryti bagazine, paklause kiek vezam cigareciu , gerimu
Cigareciu nei vienos masinoj nebutu rade, o vat su gerimais , tai siek tiek daugiau parsivezem
Viso muitinej uztrukom 45 minutes, kaip ir neilgai
Bet galejo ir greiciau suktis- niekur jie neskuba
Del kelio per Liublina
Nakvojom salia Liublino, tai gerai , kad atsikelem anksciau ir isvaziavo ju laiku apie 6 val, kitaip irgi butume strige. Ten vyksta kelio remontas, tai kamsciai nemazi
Tik mums pasiseke, kad dar ankstyvas rytas buvo, tai gana greit pravaziavome:)